Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שוקלת לקנות רכב מסוג סוזוקי אלטו. לאחר טסט וטיפול. במחיר אטרקטיבי. האם חשוב לעשות בדיקת קנייה למרות שהרכב עבר זה עתה טיפול?

נתקלתי בחוות דעת מכל מיני אנשים שמתחת לסכום מסוים (בדרך כלל מדברים על 25K) לא שווה לעשות בדיקת קנייה.

אשמח לשמוע מה דעתכם.

פורסם

הבדיקה בנויה ככה שהיא מראה לך כול דבר קטן ברכב, גם אם זה בפועל לא משנה יותר מדי

אם לבדיקת שלדה, תמיד כדאי לעשות בדיקת לפני קניה.

אם לבדיקות אחרות, במקרה שהרכב ישן מדי או עבר הרבה קילומטרים, הבדיקה כניראה תהיה מחמירה מדי ולא תראה את המצב הריאלי של הרכב(הרי אף אחד לא מצפה לקנות רכב ב-10 אלף שיהיה במצב כמו של רכב חדש מהחברה)

במקרה שלך של סוזוקי אלטו, שכניראה לא תהיה ישנה מדי/לא עברה ממש הרבה קילומטרים, אני הייתי לוקח לבדיקה.

פורסם

לך לבדיקה, לא שווה לבכות אחר כך על פרט שהיו עולים עליו בבדיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין קשר בין ביצוע טיפול לתוצאות בדיקה.

מחיר אטרקטיבי (באופן מחשיד) - הייתי בודק או מנסה לראות מה הסיבה לכך (אפילו עוד לפני שתשאירי ממונך במכון הבדיקה).

alfa 156 2.5.

פורסם
אין קשר בין ביצוע טיפול לתוצאות בדיקה.

מחיר אטרקטיבי (באופן מחשיד) - הייתי בודק או מנסה לראות מה הסיבה לכך (אפילו עוד לפני שתשאירי ממונך במכון הבדיקה).

זה אכן עבר לי בראש. אבל הם מוכנים להתחייב שלא היו תאונות בתקופתם ומוכנים ללכת לבדיקה. בניגוד למישהו אחר שרציתי לקנות ממנו רכב ולא היה מוכן ללכת לבדיקה או לחתום על הצהרה כזו.

מה עוד אני יכולה לשאול?

אולי פשוט לשאול באופן ישיר למה זה מתחת למחירון...

פורסם

לפני בדיקת הרכב,ברור שיש פרמטרים שמשפיעים על המחיר: מס' בעלויות (ידיים), ק"מ,סוג הבעלות (ליסינג/השכרה לשעבר/פרטית).

אם מדובר ברכב פרטי עם ק"מ מתחת לממוצע ומבקשים 1000-3000 פחות ממחירון זה לא ממש חריג.

אבל,אם מבקשים הרבה פחות ממחירון ברור שיש סיבה אם מכנית או תאונתית - את זה תגלי במכון הבדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה תלוי איזה רכב,

בדר'כ לבקש הרבה מתחת למחירון ברכב צרפתי זה בגלל השוק המת, ולא בגלל בעיה כלשהי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

במקרה ולא הולכים לבדיקה , איך מבררים על מכונאי או מוסך במרכז ,שמבצעים בדיקה כללית . כמו מצב מנוע , מכני באופן כללי .

פורסם

אתה יכול לגשת למוסך שבו אתה מטפל על מנת שיבדקו את המצב המכאני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כדאי שתרשום באיזו עיר אתה מתכוון לבדוק את הרכב וכך אנשים יוכלו להמליץ על מוסך מומלץ.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היי,שוקלת...

מה עוד אני יכולה לשאול?

חברה, אתם מדברים עם בחורה.

עניינית, את לא מבינה כלום בתחום, מההערות שלך, את הטרף האידיאלי של סוחרים, אין בכלל שום ספק, אך ורק לקחת לבדיקה במכון שאת בוחרת (ולא המוכר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...