Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב אמין וחסכוני עד 10K

סדר גודל של 30-40 ק"מ ביום. גם עירוני וגם בינעירוני.

לרוב אסע בו לבד או עם אדם אחד נוסף

אשמח לשמוע את דעתכם. תודה :)

פורסם

פיג'ו 107 / סיטרואן c1, פיאט פנדה, בקצת חריגה מהתקציב תוכל למצוא גם ניסאן מיקרה, כולן ידניות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

פנדה כדאי לקחת ממודל 2011, באותה שנה המנוע קיבל שידרוג ל 69 כ״ס לעומת 60 כ״ס לפני.

הפנדה חיסכונית ונוחה יותר מאשר האחיות הצרפתיות ושקטה יותר, תא מטען גדול יותר, דיפון מלא לדלתות ומנוע 4 צילנדרים לעומת 3.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פיג'ו 107 / סיטרואן c1, פיאט פנדה, בקצת חריגה מהתקציב תוכל למצוא גם ניסאן מיקרה, כולן ידניות.

ומה אתה חושב לגבי יונדאי גטס ופיאט פונטו גרנדה?

פורסם

גרנדה כדאי לחפש עם מנוע 1.4 ולא 1.2, מעבר לזה שהמנוע חזק יותר, יש פה גם עניין בטיחותי של 6 כריות אוויר במנוע ה1.4 לעומת 2 ב 1.2.

הגטס כדאי לחפש ברמות איבזור GLI/GLX/GLS, הרכב עצמו פשוט מכאנית ונחשב לאמין, החל מ 2006 הרכב עבר מתיחת פנים אשר כללה מנוע חזק יותר ומעט חיסכוני יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גרנדה כדאי לחפש עם מנוע 1.4 ולא 1.2, מעבר לזה שהמנוע חזק יותר, יש פה גם עניין בטיחותי של 6 כריות אוויר במנוע ה1.4 לעומת 2 ב 1.2.

הגטס כדאי לחפש ברמות איבזור GLI/GLX/GLS, הרכב עצמו פשוט מכאנית ונחשב לאמין, החל מ 2006 הרכב עבר מתיחת פנים אשר כללה מנוע חזק יותר ומעט חיסכוני יותר.

מבין הפונטו גרנדה, הגטס והפג'ו 107 יש סיבה להעדיף אחד מהם במיוחד?

פורסם

אם תמצא גרנדה 1.4 זאת אופציה עדיפה, בין הגטס ל-107 זה תלוי מה אתה מחפש, הגטס תהיה זריזה יותר, מרווחת יותר ובעלת תא מטען גדול יותר, אבל הפיגו חיסכונית יותר ותהיה חדשה יותר.

פורסם
אם תמצא גרנדה 1.4 זאת אופציה עדיפה, בין הגטס ל-107 זה תלוי מה אתה מחפש, הגטס תהיה זריזה יותר, מרווחת יותר ובעלת תא מטען גדול יותר, אבל הפיגו חיסכונית יותר ותהיה חדשה יותר.

בגרנדה 1.4 אני רואה שלרוב מדובר בתיבה רובוטית ולא ידנית. יש יתרונות/חסרונות?

פורסם

אכן גרנדה 1.4 ידנית יחסית נדירה.

לידנית יתרון של אמינות וצריכת דלק כמובן, הרובוטית גם חיסכונית אבל אופן פעולתה פחות נעים.

פורסם
אכן גרנדה 1.4 ידנית יחסית נדירה.

לידנית יתרון של אמינות וצריכת דלק כמובן, הרובוטית גם חיסכונית אבל אופן פעולתה פחות נעים.

ההבדלים משמעותיים? עדיף מראש לחפש ידנית?

ומה היתרונות של הגרנדה אל מול הגסט? ועד כמה הם משמעותיים?

המון תודה על העזרה!

פורסם

אישית אני לא אוהב חד מצמדים כי הם לא נעים במיוחד בעיר, נסה לנסוע על רובוטית חד מצמדית ולדעתי תבין על מה מדובר.

הגטס תהיה זריזה יותר, אבל הפונטו בטיחותי, יותר, לדעתי ניראית מודרנית יותר, לגבי נוחות מושבים עבר הרבה זמן מאז שישבתי בה אבל זה משהו שתוכל לבדוק בעצמך.

פורסם
אישית אני לא אוהב חד מצמדים כי הם לא נעים במיוחד בעיר, נסה לנסוע על רובוטית חד מצמדית ולדעתי תבין על מה מדובר.

הגטס תהיה זריזה יותר, אבל הפונטו בטיחותי, יותר, לדעתי ניראית מודרנית יותר, לגבי נוחות מושבים עבר הרבה זמן מאז שישבתי בה אבל זה משהו שתוכל לבדוק בעצמך.

אוקיי אחפש גרנד 1.4 ידנית או גטס. תודה רבה לך!

פורסם

לגבי הפג'ו 107 - אני לא נוסע נסיעות ארוכות בד"כ. אבל מנוע 1000 הוא לא חלש מידי?

יש עדיפות לידני או אוטומט בדגם הזה?

• תוכן חדש...