Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוריס היברידת 2012- כדאיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי כי לאוריס היברידית אין גלגל רזרבי. מה הפתרונות למצב זה? הבנתי שיש צמיגים שמסוגלים לנסוע ללא אויר במהירות 80 קמ'ש ועד 100 ק'מ. מה המחיר לצמיג כזה והאם שווה להשקיע ב4 צמיגים כאלה?

פורסם

האוריס שלי (2015) הגיעה עם "חצי צמיג" רזרבי - כזה כמו שאתה מתאר שאפשר לנסוע איתו עד 80 קמ"ש

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אני לא יודע מה נתוני צריכת דלק מדויקים של ההאאוריס אבל אזרוק 1 ל18? לעומת משפחתית באותו גודל שתעשה 1 ל12, אתה תחסוך בשנה 4000 שקל על דלק בנסועה כזו, כשתוכל במחיר כזה לקנות משפחתית בשנתון יותר מתקדם, בלי הטכנולוגיה של ההיברידית... לדעתי יותר כדאי

פורסם

לאוריס קיים צמיג רזרזי קטן (עד 80 קמ"ש)

שים לב שטויוטה האריכו לאחרונה את תכנית האחריות על הסוללה ל12 שנים מיום עליית הרכב לכביש

זה נותן שקט נפשי גדול מאוד, בקניית רכב יד שנייה בן 4-5 שנים.

יתרון גדול נוסף של ההנעה ההיברידית הוא בלאי מופחת של הבלמים ועליות טיפולים נמוכות יותר לעומת דגם מקביל ללא הנעה היברידית (בזמנו שבדקתי את האוריס ההיברידית לעומת דגם הבנזין "הרגיל" ההבדלים היו ב30% לטובת הדגם ההיברידי)

פורסם

רועי תודה על החיזוקים.

אם כך, אם הרכב שאני מתעניין בו עלה ב10.2012 יהיה לו צמיג רזרבי עד 80 קמ"ש?

האם טויוטה הרחיבה את האחריות גם לרכב שאני מתעניין בו משנת 2012?

פורסם

האחריות היא ל 12 שנים תלויה במספר גורמים :

רצף ביטוחי במהלך הזמן

רכב עד גיל 12

לא מונית וכו'

מותנית בבדיקה טרם עבר זמן האחריות המתחדשת

תשלום 300 שח

שנתיים אחרונות כמדומני זה עולה ל כ 500 שח

רועי תודה על החיזוקים.

אם כך, אם הרכב שאני מתעניין בו עלה ב10.2012 יהיה לו צמיג רזרבי עד 80 קמ"ש?

האם טויוטה הרחיבה את האחריות גם לרכב שאני מתעניין בו משנת 2012?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

תודה רבה. האחריות היא על כל מע' ההיברידית- טעינה, סוללה, מנוע? יש דרך לבדוק האם הרכב מקבל את האחריות ל12 שנה והאם היה רצף ביטוחי למערכת?

פורסם

האחריות היא על הסוללה ההיברידית בלבד.

הכל דרך מורשה יבואן של טויוטה אך אני ממש בספק אם הם ימסרו למישהו שהוא לא הבעלים מידע על הרכב.

תוכל לעשות זאת ביחד עם הנציג או המוכר ולשמוע בספיקר את ההסטוריה ואת המצאות האחריות אם יש.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

לגבי מתי הסוללה תתפגר, אי אפשר לדעת. אצל ההורים שלי בפריוס 2011 מתה סוללה ב165 אלף, אצל חבר מהעבודה בפריוס 2009 עם 190 אלף הסוללה עדיין מקורית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...