Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אתם צוחקים הרכב שנת 97 ולא 87 עושה רושם שקרעו לרכב את הצורה אם הוא מוכר בהרבאה מתחת למחירון אז שווה (כי תצתרך להשקיע בו הרבא כסף לתיקונים) אם הוא רוצה מחיר יחסית גבוהה אז ממש לא שווה...

1. סימני פיסוק.

2. תחביר.

3. דקדוק.

4. איות.

5. על מה בדיוק הוא ייאלץ להשקיע בתיקונים, אם אפשר לשאול?

6. מהו ניסיונך המקצועי אשר מאפשר לך לקבוע כי "קרעו לרכב את הצורה" בעקבות קריאת תוצאות בדיקת הרכב במכון?

7. האם נדמה לך שאם תקח את רכבך הפרטי למכון בדיקה, תתקבלנה תוצאות טובות משמעותית מתוצאות הבדיקה הזו? (כי הרי אתה לא "קרעת" לאוטו שלך את הצורה, אני משוכנע)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרבה כסף הכוונה היתה לראש מנוע לפחות זה נראה כך בבדיקה ולגבי "קרעו לרכב את הצורה" אז לפי הקילומטראז ביחס לנזילות שיש לרכב ואכילת שמן אם 160000

וברכב שלי זו לא חוכמה כי הוא שנת 92...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

לגבי סעיפים 1-4 ,אז יש לי בעיה ב WINDOWS אני רושם הפוך וזה דיי לא נוח זו הסיבה לכל השגיעות.

פורסם
הרבה כסף הכוונה היתה לראש מנוע לפחות זה נראה כך בבדיקה ולגבי "קרעו לרכב את הצורה" אז לפי הקילומטראז ביחס לנזילות שיש לרכב ואכילת שמן אם 160000

וברכב שלי זו לא חוכמה כי הוא שנת 92...

אז אבחנת ה"מכונאי מוסמך" שלך היא שצריך לעשות ראש מנוע? מעניין... שמעתם כולם? מהיום דעו כי אם מופיע לכם "בלאי פנימי,שריפת שמן, רעש מע` תיזמון ושסתומים, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים,ריקבון במצנן,הזרקת דלק לקויה." בבדיקה - תיקון ראש מנוע קרב ובא!

כמו כן, דעו כי ק"מ גבוה, נזילות ואכילת שמן שנבדקים בבדיקה של 10 דקות במכון - משמעם כי הילד המתלהב בעל הרכב נסע על המנתק במשך שנתיים לפחות.

לגבי סעיפים 1-4 ,אז יש לי בעיה ב WINDOWS אני רושם הפוך וזה דיי לא נוח זו הסיבה לכל השגיעות.

לרשום הפוך מונע ממך שימוש בסימני פיסוק, תחביר, דקדוק ואיות נורמליים? מעניין...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר כל מה נרשם בבדיקה זה שטויות ולא נכון,אז למה בכלל ללכת למכון?

אני לא אומר שבלי לעשות ראש מנוע האוטו ימות תוך יומיים,הכוונה היא שזה כנראה דיי קרוב ללעשות ראש מנוע יכול להיות עוד כמה שנים ,אבל גם יכול להיות כמה חודשים . אני לא יודע מה הוא באמת מצב של כל הנזילות ואכילת שמן .

אבל מה שאני כן יודע שאם יש אכילת שמן ונזילות אז זה כבר אומר שכדאי להוריד את המחיר בהרבה..

לגבי זה שאני רושם הפוך ,הכוונה היא ל "ךופה"="הפוך"

ו 160000 זה לא קילומטראז' כזה גבוהה ולריקבון במצנן,הזרקת דלק לקויה אין שום קשר למה ש אמרתי...

פורסם
לרשום הפוך מונע ממך שימוש בסימני פיסוק, תחביר, דקדוק ואיות נורמליים? מעניין...
נראה לפי ההודעה האחרונה שאפשר גם אחרת... איך אמר סמל המחלקה בטירונות - קשה יש רק בלחם.

מוטי.

פורסם

BIO , אולי תרשום לנו בין כמה אתה , כמה רכבים קנית בעצמך וכמה בדיקות רכב ראית , אבל דוגרי , בלי לחרטט. פשוט תענה על זה.

יש איש אחד או שניים בפורום שראו קצת יותר בדיקות ממך , ומה שאתה אומר זה די חרטה.

מכוני בדיקה מוסיפים את הסעיפים האלו אוטומטית במנוע עם קילומטראז' גבוהה כדי להתחמק מאחריות כלשהי , מקסימום מכל הדברים שכתבו לו הוא יאלץ לבדוק רדיאטור קירור.

ובקשר למחירון , ה5 דלתות פחות סחירה מה3 דלתות , הן הרבה פחות דרושות בשוק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם זה מאוד מאניין אותך אז אני בן 27 אז באמת אין לי הרבה ניסיון אם מכוני בדיקה אבל יש לי מספיק ניסיון במכונאות רכב ועזרתי להרבה אנשים לקנות מכוניות ואם כל המכונים רושמים את הסעיף הזה רק בישביל להתחמק מאחריות אז אין סיבה ללכת למכון הרי שחצי ממה שהם רושמים סתם שטויות... צריך ללכת למכונאי טוב וזהו...

פורסם

דבר ראשון אם אין לך נסיון עם מכוני בדיקה, למה אתה בכלל מתערב בשרשור?

רוב מה שכתוב כאן אלו דברים שמכוני בדיקה ירשמו אוטומטית עבור רכב בגיל כזה , גם אם מחרתיים תשתיל בו מנוע חדש מהניילונים.

אין כאן שומדבר בבדיקה שצריך להפחיד או למנוע מהבן אדם לרכוש את הרכב.

גם אם זהו אינו כסת"ח של המכון, עדיין מדובר בבלאי מקובל לדגם הזה בגיל הזה ,

ולכן אם זוהי המכונית שהוא רוצה, אז לא משנה כמה 306ים הוא יקח לבדיקה, הוא יקבל את אותן תוצאות בדיקה במקרה הטוב ובמקרה הגרוע, עוד כמה סעיפי פחחות.

מה שכן אני מסכים זה בקשר למכונאי.

לדעתי צריך לקחת את הרכב גם למכונאי טוב, גם לפחח ולקינוח גם למכון בדיקה.

ככה אני עשיתי למשל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

התייחסתי לתוצאות הבדיקה כאל דברים נכונים ולכן רשמתי את מה שרשמתי

אם זה הוא המצב אז אי אפשר בכלל לדעת רק מהבדיקה במכון מה מהדברים הרשומים בבדיקה הם נכונים ואלו מהם לא נכונים... זה דיי טיפשי לא? הרי שברכב שאין לו אכילת שמן וברכב שיש לו אכילת שמן רצינית ירשמו את אותו הדבר... :shock:

זה אומר שאם הבעיה היחידה שיש לי ברכב היא אכילת שמן בכמויות מסחריות אני הולך למכון בדיקה ומוכר את הרכב כרכב במצב אידיאלי...

פורסם

BIO , איך מכון בדיקה יכול לזהות אכילת שמן ? דוגרי , ממבט חיצוני על המנוע ורכב מונע חם?

כן , הם ירשמו את אותו הדבר , הענין עם הכסתוחים של המכונים ידוע , ולכן את הרכב שלי כשקניתי העברתי דרך מכונאי מצוין , ודרך פחח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...