Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני ואישתי +1 מחפשים רכב עם הדרישות הבאות:

אמין, אוטומט, שוק סביר לעתיד (אם קיים דבר כזה בארץ), שלא יהיה נמוך מאוד (הייתה לנו סיוויק ואשתי לא כל כך אהבה), תקציב עד 40K.

אני חושב שהרכב שהכי מתאים לי הוא לנסר , אבל אני מתלבט בין הלנסר דור חדש ללנסר ספורטבאק.

הלנסר 4 דלתות עם תיבה של 4 הילוכים ואומרים שהיא "עגלה" טיפה לעומת הספורטבאק עם 6 הילוכים.

אני מתלבט כי מצאתי אופציה טובה של לנסר החדשה 2012 עם 70 ק"מ (ספורט, יד 01 פרטי, מולטימדיה,

למרות שחוץ מגנטים אין משהו מיוחד ברכב מהדגם הרגיל), ב 39K ש"ח, אני ממש אהבתי את הלוק של הרכב ואת העסקה אבל הבחור גר שעתיים ממני ולפני שאני לוקח יום חופש ועושה את הנסיעה רציתי לשמוע דעות מחברי הפורום.

לעומת זאת ספורטבאק אותו שנתון עם ק"מ עולה יותר וקצת יותר קשה למצוא.

אשמח לשמוע חוות דעת האם השינוי מ 1.6 ל 1.8 הוא משמעותי והאם הוא שווה את זה? וכמו כן האם המחיר שהבחור דורש על הלנסר 4 דלתות הוא מחיר סביר

תודה.

פורסם

אין הבדל בין לנסר """"דור חדש"""(מי עוד טורח להגיד שזה חדש שהרכב ירד כבר מפסי הייצור) לספורטבק, מדובר באותה לנסר בשתי צורות מרכב , האצ'בק וסדאן.

הספורטבק הגיעה רק עם 1.8 וגיר רציף ואילו והסדאן הגיעה עם אותו 1.8 וגיר רציף , 1.5 ולאחר מכן 1.6 וגיר אוטומט רגיל ארבעה הילוכים.

פורסם

לנסר מהדור החדש זה רכב שדוגרי לא תפס כל כך בארץ ,דווקא הדגם הקודם עד 2008 נחשב למאוד אמין ויותר מרווח ביחס לדור החדש , גם בעולם הוא זוכה לתשבוחות

פורסם
אין הבדל בין לנסר """"דור חדש"""(מי עוד טורח להגיד שזה חדש שהרכב ירד כבר מפסי הייצור) לספורטבק, מדובר באותה לנסר בשתי צורות מרכב , האצ'בק וסדאן.

הספורטבק הגיעה רק עם 1.8 וגיר רציף ואילו והסדאן הגיעה עם אותו 1.8 וגיר רציף , 1.5 ולאחר מכן 1.6 וגיר אוטומט רגיל ארבעה הילוכים.

השאלה האם זה פוסל אותה כאופציה או האם יש המלצה על ה 1.8 על פני ה 1.6?

כי עד 40K יש לי שלל רכבים שאני יכול לבחור אבל אני מעדיף לא להתקרב לצרפתיות, ופה אני מקבל רכב עם שנתון גבוהה וק"מ נמוך ואמינות.

ולגבי ההודעה של erez1111 קראתי את הכתבה עוד לפני והיא זו שגרמה לי לחפש לנסר..

פורסם

לא פוסל כלום.

גם ה1.8 וגם ה1.6 יעשו את העבודה כמו שצריך, ה1.8 תהיה שקטה יותר בשיוט עקב הגיר הרציף ביחס ל4 הילוכים ב1.6, אבל היא לא חסכונית.

פורסם
לא פוסל כלום.

גם ה1.8 וגם ה1.6 יעשו את העבודה כמו שצריך, ה1.8 תהיה שקטה יותר בשיוט עקב הגיר הרציף ביחס ל4 הילוכים ב1.6, אבל היא לא חסכונית.

תודה רבה! אז לדעתך אין משהו שבתקציב שלי שיהיה יותר מומלץ? כדאי לי ללכת על העסקה של הלנסר 1.6 בסכום 39K או שאולי כדאי לי לחכות קצת ולנסות להוריד אותו עוד יותר (בגלל הסיבה שהשוק שלהן נחלש וכו') מצד אחד לא רוצה לפספס רכב טוב מצד שני אני יודע שעוד שנתיים אישתי תרצה להחליף רכב ולא בא לי למכור אותו ב 20K ש"ח..

פורסם

הייתי שוקל לבדוק אולי קיה פורטה 2012 או יונדאי I35 אם נכנסות בתקציב.

יפניות אפשר קורולה אוטומטית(לא רובוטית , אוטומטית רגילה), הן יותר יקרות אבל גם יעשו את העבודה, אבל לא שווה לרדת יותר מדיי בשנתון.

לא יודע לגבי ירידת ערך, אלו לא מכוניות צעירות ואת רוב ירידת הערך הן כבר חטפו.

חכה לעוד תגובות, ואין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

לדעתי, אם מצאת לנסר 1.6 במצב שמור במחיר 39 אלף ₪, העסקה כדאית מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות. לצערי לא הצלחתי למצוא i35 מתחת ל 40k ואלו שכן מצאתי והיו בתקציב הן אחרי ליסינג יד 01 עם ק"מ מעל 120k. ולגבי הקיה פורטה לא מצאתי כמה רכבים עם ק"מ נמוך אבל יד גבוהה, וגם לא מצאתי יותר מידי יתרונות של הפורטה על פני הלנסר.

לפני שאני אסע לבחור עם הלנסר 1.6 (שגר שעתיים ממני) אני נוסע היום למגרש רכבים לעשות סיבוב על אותה הלנסר בשביל להרגיש אך ה 1.6

• תוכן חדש...