Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין GOODYEAR או FALKEN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה הזמן להתחדש ברבעיית צמיגים חדשה

המידה היא 205/60/16 עבור מיצובישי ספורטבק 2015 1.8

FALKEN ZE914 עולים כ1200

השאלה האם כדאי להשקיע עוד כ300 שקלים ולקנות ב1500-1600 Goodyear Effigrip Performance

מה אומרים גם על הOHTSHU pf1000 בטיירקלאב אפשר לקחת אותם ב1200 שקלים בערך?

פורסם (נערך)

כדאי לך להשקיע קצת יותר ולקנות את הדגם הזה של Goodyear, רק לא מתוצרת טורקית. הם יחזיקו יותר זמן/ קילומטרים, יותר שקטים ויותר נוחים.

בגדול, ohtsu ופאלקן זה אותו הדבר

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מחפש את הדגם הזה באזור חיפה, בינתיים על כולם כתוב made in turke, לא יודע למה כתבו את זה כך, אך זה מה שמופיע על כולם, איפה אפשר למצוא כאלה שלא מיוצרים בטורקיה, על פניו הצמיגים שלהם נראים לי מצויינים ודי איכותיים.

פורסם (נערך)

לדגם הטורקי יש מדדים פחות טובים , למרות שהשם הוא זהה.

אני לא מהאיזור שלך - אין לי אפשרות לעזור עם צמיגייה . תוכל למצוא אולי צמיגים מיצרן אחר - לא חסר : conti premium contact2/5, pirelli p7, Michelin primacy 3/HP.

אצלי ברכב יש את אותה המידה של פותח השרשור, ואני מאוד מרוצה מ michelin energy saver שהחליפו את הצמיגים המקוריים (bridgestone turanza er300)

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני קניתי לאחרונה גודייר אפיגריפ פרפורמנס 205/55/16 קוד מהירות v, תוצרת גרמניה. צמיג מעולה ואין מה להשוות לפאלקן.

כדאי להתקשר לitire ולשאול על הצמיגים הספציפיים מהי ארץ הייצור ולפי זה להזמין.

• תוכן חדש...