Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשמוע כמה זה הגיוני לקחת גם מזוודה, גם עגלה וגם כסא לרכב

או לוותר על הכסא ולהשכיר ? (עלות שכירות 60 יורו לכסא, צריך 2)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע מה גיל ילד, בזמנו השגתי לגיסי עגלה עם סלקל נשלף.

ב60 יורו אתה קונה כסא (-;

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

עגלה לא נחשבת למטען,

ממשיכים איתה עד הגייט ושם מוסרים אותה,

כסאות בטיחות תלוי במדיניות החברה,

בפעם האחרונה טסתי עם לוט התקשרתי לשירות לקוחות והם אמרו שזה לא נחשב למטען, וכך היה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אני לקחתי כמה פעמים לאחרונה. לפעמים אפשר למסור אותו בצק אין עם המזוודה ולפעמים צריך לעבור את הביטחון ולמסור בשרוול ביחד עם העגלה.

זה גם המחיר אבל לא רק, חברת ההשכרה יכולה לאכזב ברגע האמת.

פורסם

אופציה נוספת אם הילדים טסים עם מושב - זה לבדוק אם המושב מאושר להעלאה למטוס בחברת התעופה הספציפית.

לדוגמא בלופטהאנזה - הכיסאות שהיו לי של ריקארו היו מאושרים ופשוט העלתי אותם והשתמשתי בהם על הכיסא של המטוס. היה תענוג.

טיפ מעבר לזה אם אתה מחליט לשלוח את הכיסא זה תיק נשיאה לכיסא:

(חפש Car seat travel bag). זה מאוד מפשט לוגיסטית את ההתנהלות עם הכיסאות + זה מכסה את הכיסא שלא יתלכלך וכו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ובכל הפעמים האלה זה היה ללא תוספת ? האם זה היה גם כסא וגם עגלה וגם מזוודה?

במקרה שלי נסעתי עם עגלה מזודה וכסא תינוק,

אבל שוב ממליץ לך לנסות לבדוק מול החברה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

לקחתי שנה שעברה להולנד מושב בטיחות ועוד בוסטר.

טעות שאני לא מתכוון לחזור עליה.

לא גבו תשלום אבל עם שתי מזוודות גדולות אתה נאלץ להתמודד עם עוד שני חפצים מסורבלים, הם מחליקים ונופלים, גם החשש מאובדן קיים ואח"כ מגיעים במסוע נפרד, מה שעיכב אותנו גם בהלוך וגם בחזור ביותר משעה.

עטפתי עם שקיות אשפה גדולות וסגרתי עם דבק אריזה בנדיבות, כמובן שזה הגיע קרוע, אז אם יש לך עגלה או מושב שיקרים לליבך וכיסך, שים לב.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לקחתי בטיסה האחרונה. לא חייבו חיוב נוסף.

אתה מפקיד אותו בדלפק של כבודה חריגה וגם אחר כך אוסף מדלפק דומה ביעד או מאזור מיוחד בשדה התעופה בו מרכזים את כל הכסאות תינוק / בוסטרים למיניהם.

לגבי השכירות - בוסטרים זולים באופן מהותי מכסאות תינוק. ובחלק מחברות ההשכרה הם מחייבים על מקסימום 3 ימים (רק חשוב להדגיש בהזמנה שאתה מעוניין בבוסטר עם גב).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

השכרת בוסטר / כיסא בטיחות בחו"ל עולה כסף. ואם הכוונה לנסוע הרבה ימים ברכב שכור, אז כן כדאי לקחת מכאן. אם זה משהו פשוט/ בוסטר - לא כואב הלב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הזמנתי כרטיסים לדצמבר לחברת Germania.

למרות שמספר אנשים אמרו לי שתינוק (מתחת לגיל שנתיים) זכאי לקבל 2 פריטי תינוק (עגלה / מושב) חינם, כתוב באתר שלהם במפורש שמותר פריט אחד בלבד.

הייתי בודק היטב בתקנון החברה.

• תוכן חדש...