Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מוצר נהדר, עדיף בהרבה על בוסטר פלסטיק.

קנינו אחד כזה לילדה, לנסיעות מזדמנות ברכבים של חברים (איסוף מהגן, טרמפים וכולי)

לדעתי ל3.5 זה עדיין לא מומלץ (תלוי גם במשקל ובגובה), אבל לנסיעות ארוכות בכבישים מהירים לא הייתי משתמש בזה בגיל הזה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאנו נסענו לארה''ב הומלץ לנו לקחת איתנו כסא ילד לרכב.

כך עשינו,והיה חכם מאד לעשות, לא ניתקלנו בשום בעיה כולל בטיסות

הפנימיות.

פורסם

דבר הכי חשוב - לא בטוח שחברת השכרה תספק לך כסא בטיחות בהתאם למה שהזמנת. 3 פעמים הזמנתי כסאות תינוק (עד 12 קילו) ובוסטר , ובאף אחת מן הפעמים לא סופק לי מה שהייתי צריך. אגב מדובר בחברת סיקסט (אם כי במדינות שונות). פעם אחת - פשוט לא היה להם - הנציג אמר שיש חנות כלבו גדולה במרחק 20 דקות משדה תעופה, ובמחיר של השכרת הבוסטרים - ניתן לקנות אותם שם. כמובן שהחיוב עבור הכסאות בוטל. לפני כחודש , שוב הזמנתי מהם (אבל במדינה אחרת הפעם) כסא תינוק (עד 12 ק"ג), הביאו לי כסא תינוק (עם הגב לכיוון הנסיעה), אבל ללא בסיס יעודי. מזל שאישתי אשפית בסידור כסאות בטיחות והצליחה לקבע אותו בצורה טובה עם חגורת הבטיחות. לאחר הפיאסקו בהזמנה הראשונה ,כבר הייתי חכם מספיק ולקחתי איתי בוסטרים למטוס - ב-3 חברות שונות לא הייתה בעיה לעלות אותם לתא הנוסעים. טיפ קטן - קשור אותם ביחד עם חבל, שתוכל לשים על הכתף - וכך תפנה את 2 הידיים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

תודה לכולם, הילדים בני 3.5 ועדיין לא מתאים להם בוסטרים -מדובר על כסאות גדולים.

ההשכרה בחברת באג'ט, הטיסה עם לופטנזה.

דיברתי עם שירות הלקוחות, שציטטה לי מהאתר - או כסא או עגלה

אני דיי מאמין שיתנו לקחת את שניהם אך לא בטוח בזה.

אופציה נוספת אם הילדים טסים עם מושב - זה לבדוק אם המושב מאושר להעלאה למטוס בחברת התעופה הספציפית.

לדוגמא בלופטהאנזה - הכיסאות שהיו לי של ריקארו היו מאושרים ופשוט העלתי אותם והשתמשתי בהם על הכיסא של המטוס. היה תענוג.

לבני 3.5 זה יהיה נוח יותר להיות על המושבים שהועלו למטוס ?

לא היה מסורבל להסחב איתם לכל מקום ?

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

כרגע באוסטריה.

טסתי עם wizz לקחתי איתי עגלה ו 2 כיסאות בטיחות.

לא בוסטרים היות והנסיעות ארוכות והילדים תמיד נרדמים אז שיהיה להם נוח.

עטפתי בשקיות זבל. פשוט מהיר וקל.

הגיעו שלמים ועדיין עטופים.

לא לקחו ממני גרוש על העגלה והכיסאות וזה לא נחשב חלק מהעבודה.

כיסא אחד שקל 5 קילו והשני 10 קילו.

פורסם

אין לי מה לתרום לדיון, רק רציתי לומר שאני מוריד את הכובע בפני שניכם. אתם אנשים אמיצים.

הבנות שלי בנות שלוש ואני אפילו מפחד לדמיין איך יראה טיול כזה איתן. נראה לי שאחכה שיהיו בנות 7 לפחות.

פורסם

גם אני מצד אחד מפחד, מצד שני מסוקרן ומתלהב (בשבילם), כי הם כבר מבינים, שואלים, מתלהבים ומתעניינים.

אז למרות הקושי, יש לי הרגשה טובה.

וגם, נוסעים כל המשפחה, אז תהיה קצת עזרה.

פורסם
אין לי מה לתרום לדיון, רק רציתי לומר שאני מוריד את הכובע בפני שניכם. אתם אנשים אמיצים.

הבנות שלי בנות שלוש ואני אפילו מפחד לדמיין איך יראה טיול כזה איתן. נראה לי שאחכה שיהיו בנות 7 לפחות.

לא מבין למה.

כשהתאומים שלנו היו בני חמישה חודשים נסענו לשלושה ימים באילת.

בדצמבר יהיו בני שנה וחודשיים וניסע איתם לחמישה ימים בברלין.

חוץ מזה שצריך מקום מגורים עם facilities מתאימים לשני תינוקות (לאילת סחבנו איתנו את הלול) לא רואה עם זה שום בעיה.

פורסם

אין מה להשוות את אילת (או כל בטן גב עם מינימום יציאות מהמלון) ליעדים שהם טיול ממש עם נסיעות מרובות וכד'.

אשמח לשמוע איך היה בברלין לאחר הביקור שלך.

באילת היינו עם הבנות פעמיים. מאז שהן נולדו טסנו רק פעם אחת, לרודוס, לבד. ברור לי שגם יעד כזה עם ילדים מתקבל על הדעת, אבל זו כבר תהיה חופשה הרבה פחות... חופשתית.

נסיעה עם משפחה אכן מקילה אני מניח, אבל עדיין נשמע לי מאוד מגביל ומקשה.

פורסם

הטיול האחרון שלי היה עם שני ילדי בני 3-5,

כמעט שלושה שבועות ו-3 מדינות,

היה פצצה, רק צריך להתארגן טוב.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)

אנחנו לקחנו לחו"ל לילד בן 3 בוסטר מתקפל של mifold, הוא ממש קטן ואפשר לקחת אותו בתיק.

הזמננו באמזון וזה היה ממש נוח, בתוך כמה שניות חיברנו אותו לכל המוניות שנסענו בהן.

לקחת כיסא בטיחות שלם זה נראה לי מסורבל ומציק מידי.

לגבי הטיול עצמו, צריך להבין שכל הטיול סובב סביב הילדים, הולכים רק למקומות שמעניינים אותם ובשעה 9 יש כיבוי אורות ולא יוצאים לבלות בלילה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם (נערך)

אני מסכים עם זה שהמייפולד מתאים בעיקר לנסיעות קצרות של עד כשעה.

אם זה אופי הטיול שלכם לדעתי זה הפתרון האידיאלי.

דרך אגב יש להם משהו חדש שעומד לצאת לשוק שנקרא hifold שהוא כיסא מתקפל עם משענת ראש והכל

hifold_product.png

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

^ רעיון מצויין אבל הוא נראה מאוד נוקשה עם מעט ריפוד. בנסיעות ארוכות הוא יהיה לא נוח.

חוץ מזה שלחאר קיפול הוא עדיין מאוד גדול - סדר גודל של חצי מזוודה.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...