Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש לקנות ג'יפון שרוב נסיעותיו יהיו בעיר (בסביבות 12 אלף קמ בשנה). הבנתי שמנוע טורבו לא מומלץ אם רוב הנסיעות הן בעיר.

האם כך הדבר? מה הבסיס לזה?

פורסם

מה עם נסיעות קצרות עם הרכב בתוך העיר? אם למשל הרבה מהנסיעות שלי מסתכמות בנהיגה קצרה בגוש דן, למשל בבוקר מרחק של 4-5 קילומטר לעבודה שבפקקים זה לוקח הרבה יותר מהזמן נטו, ואחרי זה כשחוזר לבית שוב לוקח את הרכב לחדר כושר מרחק של 3 קילומטר שלוקח לפעמים שוב יותר מהנטו (איזה 10-11 דקות בגלל התנועה), נסיעות בסגנון הזה לאורך זמן זה שוחק רכב עם טורבו?

פורסם

בס"ד

בנסיעות קצרות, השמן לא מספיק להתחמם.

לשמן ישנם שתי תפקידים, אחד לסכך, והשני לקרר את הטורבו.

בנסיעה קצרה השמן לא חם מספיק ולכן מומלץ לא לאמץ את הרכב.

מה שכן, בנסיעות בתוך העיר (פקקים, נסיעה במהירות נמוכה), הטורבו לא עובד בשיא התפוקה (בדר"כ), ולכן הבלאי לא משמעותי.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...