Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי מציגה: אלנטרה 2019 חדשה

robertf
שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היונדאי חשפה את האלנטרה החדשה (i35) ולמרות שדי ברור ממבט ראשון שמדובר במשפחתית הפופולארית של יונדאי, הקווים העגלגלים התחלפו להם בחדים יותר (לפחות לפי התמונות כך נראה).

חוץ מהעיצוב המחודש והבולט מבחוץ ומבפנים השינויים העיקריים כוללים רשימת איבזור בטיחותי מתקדם ארוך למדי, ומערכת מולטימדיה חדשה (שכנראה לא רלוונטית לארץ כי כלמוביל נוטה להרכיב את המערכת המקומית שלה פה) עם מסך 5 אינץ׳ כסטנדרט ו8 אינץ׳ כאופציה בדגמים היקרים יותר.

מבחינת היצע המנועים הם כוללים שלושה, אם כי מידע הצלחתי למצוא רק על שניים מהם כרגע. מנוע 2.0 147 כ״ס אטמוספרי וגיר 6 הילוכים אוטומאטי פלנטרי, ומנוע 1.4 מטורבת בעל 128 כ״ס וגיר שבעה הילוכים כפול מצמדים.

בארה״ב לפחות הרכב יהיה זמין מהסתיו הקרוב, אז אני מניח שאצלנו בתחילת השנה?

IMG_8596.JPGIMG_8597.JPGIMG_8598.JPGIMG_8599.JPGIMG_8600.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נאה, אבל קצת קשה לעיכול.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה שההגה עובר copy-paste (ממש, ברמה של 1:1) בין לא מעט דגמים של יונדאי. חיצונית היא נאה יותר מאחור (הקדימה מאוד מזכיר את מה שהולך בקורולה שמיועדת לשוק האמריקקי), מקדימה אני דווקא מעדיף את דור ה#זולאמאזדה3? הנוכחי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפרונט נראה מאוד אמריקאי, כאילו לאירופה תמכר גרסא אחרת..

בכל מקרה, אני אהבתי את העיצוב, קווים חדים עם תאורת לד, אינטריור מכובד ונראה למשפחתית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אלנטרה באירופה, פחות במערב אירופה אבל במזרח אירופה בהחלט יש(סלובקיה,פולין וכו׳).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נראה כאילו העיצוב שלהם תקוע, מנסים לשמור על קו מוכר ודוחפים לו אלמנטים דרמטיים שפשוט לא מתחברים ליחידה אחת שניתנת לעיכול. הפנים של הרכב בכלל שנות ה90. חבל.

STI 2004

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת היצע המנועים הם כוללים שלושה, אם כי מידע הצלחתי למצוא רק על שניים מהם כרגע. מנוע 2.0 147 כ״ס אטמוספרי וגיר 6 הילוכים אוטומאטי פלנטרי, ומנוע 1.4 מטורבת בעל 128 כ״ס וגיר שבעה הילוכים כפול מצמדים.

המנוע השלישי זה המנוע שיגיע בדגם שנקרא אלנטרה ספורט, שכמובן לא שווק בארץ.

זה ה1.6 טורבו של הקונצרן, במקרה של האלנטרה הוא עם כ-201 סוסים, ומשודך לתיבת הדאבל קלאץ' 7 הילוכים או ידנית 6 הילוכים. למעשה זה אותו דבר כמו באלנטרה ספורט היוצאת.

המנוע יהיה זמין רק בגרסת אלנטרה ספורט, שתיחשף בהמשך השנה.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...