Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוף-טופיקרים יקרים שלום,

מבקש את עזרתכם בהמלצה על תוכנה שיודעת להפריד בסאונד של סרטון בין המלל למוזיקת רקע.

קבלתי סרטון באנגלית שאני רוצה להוסיף לו דיבוב בעברית. עד כאן הכל טוב והצלחתי לעשות את זה באמצעות ה- movie maker. הבעיה היא שאני רוצה שמוזיקת הרקע מהסרטון המקורי תתנגן ברקע. לשם כך אני צריך להפריד בסרטון המקורי את המוזיקה מהמלל של הקריין באנגלית.

האם אתם מכירים תוכנה, אם היא חינמית בכלל מעולה, שיודעת לצבע את הפעולה בצורה פשוטה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין חיה כזאת, זה בלתי אפשרי.

היכולת להפריד בין קריינות למוסיקת רקע קיימת רק במידה וקיבלת *מראש* מקור רב ערוצי, ובקיצור נמרץ - רק בעולם המקצועני וגם זה לא מובטח.

עם הקלות שבה אפשר להשיג היום מוסיקות רקע שונות בחינם וללא צורך בתמלוגים, הייתי מרכיב את הרקע מחדש בעצמי... ;-)

מה אורך הסרטון, שנקבל מושג?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

המון תודה על הנתייחסות.

מגוון סרטונים שיווקיים כ"א באורך של כמה דקות (בין דקה ל-5 דקות).

מוזיקת הרקע היא לא מוזיקת מעליות אלא מוזיקה שמתאימה להתפתחות בסרטון ולכן אני בספק שאוכל לשים עליה את החד.

פורסם

אולי יש תוכנות לקריוקי שיתאימו לך, אין לי מושג- לא מבין בתחום. אנא עדכן במידה ומצאת משהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

"פילטר קריוקי" בסך הכול מנמיך את עוצמת התדרים שבהם יש קול אנושי ... וגם בערך 90 אחוז מהחומר המוסיקלי. קיים ברוב התוכנות לעריכת סאונד/וידאו. אולי זה יכול להואיל אם מפעילים אותו ידנית רק במקומות שבהן נשמעת הקריינות, כדי "לפנות מקום" לקריינות הנוספת. מומלץ לנסות ולטעות, אין מה להפסיד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לך המלצה על תוכנית עריכה חינמית עם הפילטר הזה?

פורסם

לי לא... צר לי, לא מכיר כלל את התחום.

התעסקתי מעט מאד בעבר הרחוק (מאד), כשהייתי נער עם תוכנות עריכת קול, זכור לי שם של אחת מהן: SOUND FORGE .

נסה לגגל sound editing, voice audio cancelation וגם kareoke voice editing או משהו בסגנון. בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

Audacity הוותיקה עובדת כמו פנתר על כל מחשב שהוא, מלינוקס ועד מק וחלונות. יש kareoke plugins למכביר, מעבר למה שבנוי בפנים.

עריכת אודיו בלבד.

במאמר מוסגר: דוגמה מושלמת לתוכנה חינמית לגמרי שהודות לנחישות של הממציא המקורי וצוות התומכים שהתארגן מאחוריה במהלך השנים - עומדת בגבורה מול כל שאר התוכנות בתשלום שמאבדות באופן רנדומלי תמיכה או סתם מתפגרות להן.

פורסם

גם חשבתי להמליץ על Audacity, אבל היא כמו פוטושופ: יכולות גבוהות מאד, אבל צריך להבין מה עושים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

הכול יחסי. בהשוואה לתוכנות הקלטה / עריכת סאונד מקצועיות נפוצות, מדובר בפנינה של חוויית משתמש.

טוב, זה יותר מעיד על הנדסת האנוש האיומה של תוכנות העריכה המקצועיות מאשר על היתרונות של אודסיטי.

• תוכן חדש...