Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , את הרכב שלי (דייהטסו שרייד 92) בעצם קניתי בעיקר כדי לסחוב ציוד הגברה ודברים דומים...

הבעיה שלי היא ככה , יש את הפנל הזה מאחורה איפה ששמים את הרמקולים האחורים ומורכב עליו מנורת ברקס אדומה (מהמלבניות האלה)...

לפי מה שראיתי בכל הדייהטסו שרייד האחרות אין את המנורה הזה והיא בעצם תוספת של הבעלים הקודמים ...

השאלות שלי הם , האם היא כ"כ הכרחית והאם ע"פ חוק בכלל זה חובה?

פורסם

ממודל 94 זה חובה. לעניות דעתי אם זה קיים, הייתי מקפיד על תקינות. להזיק זה לא (במיוחד בשרייד שבה הפנסים האחוריים מאוד נמוכים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מבין שהמנורה מפריעה לך, כי אתה רוצה להוציא את המגש מהרכב כדי להוביל ציוד הגברה?

כמו שכבר אמרו, רק משנת 94 צריך מנורה כזאת.

תוכל גם להיפטר מהישנה ולשים אחרת שנדבקת לחלון האחורי, כדי שלא תפריע בהעמסה.

פורסם

ברשותכם אני אכנס לשרשור בשאלה לגבי הרכב שלי, טווינגו 94.

האם ברכב שלי יש חובה למנורת ברקס בחלון האחורי?

פורסם
ברשותכם אני אכנס לשרשור בשאלה לגבי הרכב שלי, טווינגו 94.

האם ברכב שלי יש חובה למנורת ברקס בחלון האחורי?

ממודל 94 זה חובה.

איציק

כדאי לקרוא את התגובות לפני שרושמים שאלה חדשה שבדיוק נענתה.

מוטי.

פורסם

מוטי,

הסיבה ששאלתי היא כי ברכב שלי שנת 94 אין מנורת ברקס על החלון האחורי. נשאלת השאלה כיצד הרגב עבר טסטים עד עכשיו אם יש חובה למנורה שכזו.

פורסם

לא בכל הרכבים פנס בלימה נוסף ממוקם בחלון האחורי.

פנס בלימה נוסף יכול להיות ממוקם גם בכנף(ע"ע ספויילר) אח', על דלת תא מטען וישנם רכבים שהם מורכבים ע"ג יתד.

אם ברכבך לא קיים אחד מהמתקנים המוזכרים לעיל, אזי הבוחנים בטסט פשוט חיפפו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לא בכל הרכבים פנס בלימה נוסף ממוקם בחלון האחורי.

פנס בלימה נוסף יכול להיות ממוקם גם בכנף(ע"ע ספויילר) אח', על דלת תא מטען וישנם רכבים שהם מורכבים ע"ג יתד.

אם ברכבך לא קיים אחד מהמתקנים המוזכרים לעיל, אזי הבוחנים בטסט פשוט חיפפו.

עמית

ראשית כל

ברכב נוסעים פרטי,ברכב פרטי דו שימושי ובמונית ששנת יצורם 1994 או אחריה יותקן פנס בלימה נוסף שימוקם במרכזו של החלון האחורי

אולם רשאי מנהל אגף הרכב לפטור סוג רכב מהוראות התקנה או להורות על התקנת הפנס במקום אחר אם על פי מבנהו לא ניתן להתקין בו פנס בלימה נוסף

אני חושב שהטווינגו נחשב למסחרי - תקן אותי אם אני טועה

ניתן לבדוק ברישיון הרכב

ירון מאיר

פורסם

אתה טועה ידידי, הטווינגו הוא רכב קטן מאוד. הוא אינו מסחרי אלא פרטי, כך גם כתוב ברשיון הרכב.

לדעתי לקרוא לרנו טווינגו רכב מסחרי זה כמו לקרוא לפיאסטה\קליאו\205 מסחריות.

אגב, בנוגע למנורות הברקס. בטווינגו יש מנורת ברקס אחת ומנורת רוורס אחת. בצד אחד (שמאל) ברקס ואילו בצד ימין יש מנורת רוורס אחת, באותו מקום של מנורת הברקס-רק בצד השני.

נראה לי שעל כל פנים אתקין מנורת ברקס מאחור בחלון האחורי, ולו רק לשם הבטיחות......

פורסם

אממ.. אני אישית הייתי שם פנס בלימה נוסף על מנת למנוע תאונות...

אם יותר חשוב לך לסחוב ציוד מאשר לקנות אוטו חדש עקב תאונה(משרייד לא ישאר כלום אחרי כניסה חזקה מאחורה)

יום טוב

שלד

• תוכן חדש...