Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מרכז 19/03/05

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן זה הייתי אני..

פרסמתי למכירה את הסאב והמגבר אם הם לא ימכרו עד סוף השבוע אני יתקין ויגיע עם המערכת מותקנת..

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

יהיה מעניין ! גם אני מגיע , (פונטו לבנה , סאב פיוניר, אולי אני יבוא דווקא עם הגולף שבסימלון האישי שלי)

נראה מה יהיה עד אז...

מקווה שהפעם יהיה תיקשור יותר זה עם זה ולא כמו במפגש האחרון ... אני בא להכיר את כולם עכשיו !:-P

פורסם

כולם אומרים שהם יגיעו בסוף אף אחד לא בא תבדקו וכל שאתם יכולים ולהגיע לפני ואם זה בטוח אז תגידו שכן

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

טוב, תוסיפו אותי גם לרשימת הנוכחות, גם אני מגיעה.:-D

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

Guest תמיר .א.
פורסם

יתכן וגם אני יבוא.

תמיר

פורסם

מיקי רשמת את מה שרציתי לרשום אבל זה חסר טעם תמיד יהיו את אלה שסתם ידברו אין מה לעשות...

מה איתך אתה לא מגיע מיקי?

הפעם אני מביא איתי מישהי יותר יפה מזאתי שהגיעה איתך באוטו:-)

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני בא לקחת לך אותה ראה הוזהרת :wink:

גם אני כנראה יגיע מקווה שיגיעו כולם .

אודי אתה בא עם המערכת החדשה מורכבת .

פורסם

בעזרת ה' בלי נדר נגיע .![אם אני אגיע אני יתעד לכם ב128 מגה- שוב את האירוע במצלמה]

מיכאל שוב כל הכבוד על היוזמה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
טיסן - הבנו שאתה ממש מתלהב מהמערכת החדשה, אבל לא צריך פעמיים.

אהה כן, ויש לי בקשה, אל תגיע אם לא סידרת את התקלה במערכת הדלק, אינני רוצה להפך לכדור אש, ואני בטוח שכמותי גם אחרים כאן.

אני מגיע (ככל הנראה), הפעם זה יהיה ללא מערכת בכלל (המערכת פורקה קליל אתמול בלילה עקב קריז מטורף וחשד לפריצה)

אופס:oops: לא ראיתי המנהלים מוזמנים למחוק את ההודעה ה- 2 והמיותרת, בכבוד :)

Suzuki Jimny

פורסם
צוחקים אחי, אגב, מערכת חדשה = ה-JVC 405 ?

או שסידרת מגבר וכל זה ?

כן אני יודע :)כן הגי וי סי בפנים, פירסמתי ת'רד עם תמונות, מגבר יש (חלש) סאב אין :\, אבל הזמנתי רמקולים אני מקווה שהם יגיעו עד המפגש (ויהייה עוד פרוייקט הפירמידה הכפולה 2 :)

ולתמיר א. : יש מצב שרואים את המגבר ה"חדש" (שבנית) שלך במפגש עם הסאבים החדשים?

Suzuki Jimny

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...