Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מרכז 19/03/05

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest תמיר .א.
פורסם

אכן זה מורכב באוטו.

תמיר

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יופי מעולה ביותר!

אני כנראה יום חמישי מעדכן את הסאב שלי לפוקאל סוף סוף לפתוח בגאז' ולא להראות מאק אודיו עלוב חחחח

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

חחחחחחחחחח חבר'ה כניראה שאני יבוא להראות את המערכת שלי לפניי השידרוג שהיא הולכת לעבוד בשביל התחרות

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני גם בא!

ויש לי סטארטאפ באוטו... משהו חדש מארה"ב (תוספת לפאנל שלי) משהו חמוד...

ביי

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אני מגיע.

האוטו שלי בהליכי שיפור.

כרגע אני מעוניין רק במערכת.

אני פשוט אוהב מכוניות.

DAMMMMM, IT FEELS SO GOOD

BCD - Biran Car Designer

פורסם

אוקיי אני בדקתי בשרות המטאורולוגי מה יהיה עם המזג אוויר אומרים מעונן חלקית...

אני חושב שזה לא מפריע כל כך לקיים מפגש...

אני פתוח להצעות מי שאומר לדחות או לא לדחות או משהו

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאל, אין שום מקום "סגור" באיזור? כמו מגרש כדורסל נגיש?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אמממ וואלה אני לא יודע כל כך...

מי שגר באזור יכול לעזור אולי...

שמע גם המזג אוויר לא נראה לי כזה בעייתי היה רשום מעונן חלקית...

אייל תן הצעה מה לעשות...

פורסם

שניה אני בדיוק על הקו עם בורא עולם אני אשאל אותו בדיוק.

נו ברצינות, מה אני יכול לעזור כאן. תבדקו את התחזית בששי ותדעו לפי זה. אנחנו בזמנו היינו באים ואם היה גשם אז מקסימום אפשר להיכנס לסנוקר לשתות משהו, לא פחות נחמד.

פורסם

כן זה גם נכון...

וואלה זה אחלה רעיון...

טוב אני מבחינתי ממשיך ומבחינתי המפגש מתקיים...

אני חוזר בשעה 12 וחצי שבת הקרובה...

פורסם

אני לא חושב שאנשים שבאים מרחוק בשביל CAR STEREO, יעדיפו את האלטרנטיבה, סנוקר :)

אבל זה רק אני ..

בכל אופן אני אצור קשר עם חבר שגר באיזור, אולי הוא מכיר מקום עם סכך נגיש.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...