Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מרכז 19/03/05

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הבאתי את הפוקאל שלי!

יש כבודדדדדדדדדדד

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

Guest תמיר .א.
פורסם

הרבה אומרים מחר מחר מחר.......לא יום שישי המפגש

יום שבת לפי התאריך של ידידנו MDMA.

תמיר

פורסם

יש מישהו שמגיע ומבין ויוכל לעזור לי לכוון את המערכת ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תמיר תודה על ההדגשה!

חברה המפגש באמת יום שבת חחח שלא תגיעו עוד יום שישי!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

סאונד בראש, תמיד יש מי שיוכל לעזור לכוון את המערכת.

אבל, מערכת מכוונים לפי אהבה אישית, כלומר איך אתה אוהב לשמוע...

ולא לפי מה שמישהו אחר אוהב.

אם אתה מתכוון לזה שאתה לא יודע לשחק עם המגבר, אז זו לא בעיה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

או שאתה לא יודע לשחק נכון, או שהרכיבים שלך לא מספיק טובים לך, או שאני לא יודע מה.

אני בטוח, שמישהו יוכל לעזור לך בשבת.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
הממ מישהו שמע על מפגש PSI שאמור להתרחש גם כן ביום שבת הקרוב באותו האיזור והשעה ?

כי אני שמעתי.

באותה השעה רק "טיפה" במיקום שונה. בהדר יוסף.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הממ מישהו שמע על מפגש PSI שאמור להתרחש גם כן ביום שבת הקרוב באותו האיזור והשעה ?

כי אני שמעתי.

ברור ..אני בדרך כלל תמיד מגיע בבוקר לשם[יוצא מחדרה אחרי עומר] ומשם אומר יפה להתראות וממשיך למתחם האחורי של קניון איילון.ליותר פרטים על המפגש WWW.PSI.CO.IL

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יאלה חברה מחר המפגש!

כל מי שדיבר להגיע לא כמו פעם שעברה לצאת פארשים!

פורסם

כיוון שהדר יוסף זה מתחם ששוכן מול שכונות מגורים.. וממש לא הגיוני לחרש אנשים תמימים ומבוגרים שרוצים לנוח בשקט את השבת

ומפגש PSI כלל לא מהווה מטרד לדיירים..[לא קריטי שפה ושם שומעים ברקע אגזוזים ]בשונה מהמפגשי אודיו ..שמן השם אפשר לקבל המון אינפורמציה לשם מה היתכנסות ומטרת המיפגש הנ"ל

קאפיש?:-P

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...