Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבר מהצוות רוצה להחליף את האיביזה 1.4 [ידנית] של האשה למשהו קצת יותר גדול.

הרכב ישנע 2 ילדים קטנים על בסיס יומי.

התקציב עד 85K עם העדפה לא לנצל את כל התקציב.

הרכב צריך להיות בטיחותי ומספיק מרווח ל 2 ילדים מאחורה [לדוגמה לאון 1.4 שנת 2012 שיש לחבר זה ממש מספיק להם]

האשה גם החליטה שנמאס לה מידני ורוצה אוט' \ DSG

אופי הנסיעה יהיה כמעט בלעדית בתוך העיר, כרגע הק"מ הממוצע ב 3 שנים האחרונות הוא סביבות ה 1200 קמ בחודש.

הם היו די נעולים על גולף 2015 מחברה מהעבודה ב 80K [מחירון משוקלל 88K].

אני לא כל כך אוהב את רעיון ה DSG לנסיעה בתוך העיר

בעיקרון האשה ממש רוצה ג'יפון סופר בלי שום סיבה נראת לעין

המלצתי היתה מאזדה 3 האצ'בק 2 ליטר, אשמח לשמוע מחברי הפורום על אופציות נוספות

פורסם

DSG7 בתוך העיר ועוד אולי בלי אחריות זה מתכון לצרות.

המאזדה תהיה אמנם משנתון נמוך יותר -בשנה אחת אבל,את רמת האמינות של הגיר שלה להשוות לגירי DSG7 זה שקול להשוואה בין אגוזים לתפוחים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הכי קרובה לסגנון הגולף ובלי DSG היא אופל אסטרה. הדגם החדש עדיף משמעותית על היוצא, תא הנוסעים מאוד איכותי ונעים, נוחות הנסיעה טובה וגם בידוד הרעשים מצויין. כדאי להעדיף את דגמי אינג'וי פלוס ומעלה שמגיעים עם בלימה אוטונומית. האינוביישן כבר מגיעה עם ריפודים משולבים עור וגג נפתח. השוק של האסטרה דיי מת ולכן אפשר לקנות רכבים במצב מצויין במחיר אטרקטיבי יחסית.

אם מעדיפים ג'יפון אפשר לבדוק אופל מוקה שמגיע עם מנוע חזק יחסית ונראה טוב בעיני. גם כאן הביקוש הנמוך לאופל משמעותו מחיר אטרקטיבי יחסית לחלק מהמתחרות.

סוזוקי ויטארה הוא בחירה סולודית אבל יצריך ניצול מלא של התקציב. רצוי ללכת על דגמי ההנעה הקדמית שיהיו קצת יותר חסכוניים.

פיאט 500X הוא רכב מדליק בעיני. נשים מתות עליו, הוא חזק יחסית ואפילו מהנה לנהיגה. דגמי פופ סטאר ומעלה מגיעים עם ברמת אבזור טובה.

אפשרות קצת אחרת - סיטרואן קקטוס חדש מ-0 קמ עולה בערך 85K. לא כולם מתחברים לעיצוב אבל בעיני הוא מגניב. הקקטוס נוח מאוד וגם חסכוני.

פורסם (נערך)

2008 מ-2015 וצפונה (ה-1.2) יכול להיות אחלה, אם הוא יעבור בתור ג'יפון.

ה-500x לא רובוטי? לא שמעתי עליו תלונות אבל לא בטוח שזו היתה הבחירה הראשונה שלי. גם תא המטען שלו קצת קטן אאל"ט. מצד שני, הוא נראה כל כך יותר טוב מה-2008, שאולי הוא בכל זאת אופציה לא רעה.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
2008 מ-2015 וצפונה (ה-1.2) יכול להיות אחלה, אם הוא יעבור בתור ג'יפון.

ה-500x לא רובוטי? לא שמעתי עליו תלונות אבל לא בטוח שזו היתה הבחירה הראשונה שלי. גם תא המטען שלו קצת קטן אאל"ט. מצד שני, הוא נראה כל כך יותר טוב מה-2008, שאולי הוא בכל זאת אופציה לא רעה.

רובוטי כפול מצמדים דיי מוצלח דווקא, בדיוק כמו זה שמותקן באלפא ג'ולייטה.

פורסם

היום הכי פופולארי בעיקר למשפחות קטנות זה ג'יפונים. יש יותר מקום יותר בטוח, וחושב שמבחינת שוק יהיה יותר קל לקנות ולמכור. הכי פופולארי זה הספורטאז'. תשאל אותו אם מתאים לו משהו כזה

• תוכן חדש...