Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב הליסינג של הוא אוקטביה. היום ביצעתי נסיעה ארוכה על גראנד קופה. ההשוואה שלי למען ההיסטוריה:

נתחיל בשורה התחתונה: שני רכבים מצויינים לסגמנט שלהם ואין הכרעה ברורה.

החוזקות של הסקודה:

שקטה,מנוע וגיר, מזגן מעולה, תא מטען, טאצ איכותי יותר, תפעול קוקפיט קונבנציונלי עם כפתורים. כניסה ויציאה מהרכב נוחים יותר. משענת יד נוחה.

חסרונות: נוחות, מולטימדיה מאוד מוגבלת, הנד ברקס קשה לתפעול.

גראנד קופה :

יתרונות:

נוחה, חזקה ( אם כי פחות מהסקודה.) כיסא נוח. מרווחת. מולטימדיה עשירה. פיצרים נחמדים כגון הנעת כפתור והפעלת בלם יד עם כפתור. מבודדת היטב מרעשי חוץ.

חסרונות:

קורה A במיקום שמפריע. מזגן בינוני: נדרש רעש מאוורר חזק על מנת ליצר משב רוח מקרר וגם אז הרכב לא קפוא כמו שנדרש... מרגיש רכב ענק. תפעול מסורבל של המולטימדיה. מסעד יד נמוך מדי.

מה הייתי בוחר?

כנראה עוד פעם אוקטביה בגלל המזגן.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

לא ממש ברור למה קוראים לרכב סדאן "גראנד קופה" :shock:

סתם, הערת אגב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שכחת לציין שהאוקטביה ממש רועשת,הרעשי רוח חזקים,גם יש יותר מדי רעשי כביש,המתלים לא שקטים במיוחד..

בין שני הרכבים הייתי בוחר ברנו,הוא משמעותית יותר נוח ולמי שזה משנה נראה מודרני יותר.

פורסם

שכחת גם לציין יתרון גדול לאוקטביה - מערכות בטיחות מקוריות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היתרון העיקרי של האוקטביה הוא מערכות הבטיחות המקוריות: בקרה ותיקון סטייה מנתיב ובלימה אוטונומית.

מערכת המולטימדיה ברנו נראית מרשימה מאוד במבט ראשון, אך היא מסורבלת מדי ועמוסה בהמון תפריטים מיותרים, באוקטביה מולטימדיה פשוטה אך איכות כל אחת מהפונקציה מאוד איכותית ונוחה לשימוש.

פורסם

יתרון נוסף לאוקטביה, נוחות תפעול.

בגרנד קופה המיזוג אויר נמצא בתוך המולטימדיה,לא התרשמתי מזה כפיצ'ר נוח-ההפך אם כבר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

האוקטביה קלה ביותר מ-200 ק"ג, ובשילוב מנוע גיר נמרצים יותר הביצועים שלה בליגה אחרת עם מנוע 1.4 או סתם יותר טובים עם מנוע 1.0.

יתרון משמעותי נוסף של האוקטביה הוא תא המטען הענק שלה עם דלת חמישית סופר שימושית בהשוואה לרנו.

לרנו נוחות נסיעה מצויינת - פאק אחד מעצבן הוא מושבים קדמיים נמוכים מאד, כך שמי שיושב מאחור לא יכול לטחוב את כפות רגליו מתחת למושבים הקדמיים, מה שפוגע בנוחות של מבוגרים בעיקר.

אם בסופו של דבר, סדר העדיפויות שלך מוביל לרנו, העדף את גרסת הדיזל.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא מכיר את הרנו, את האוקטביה כן, אם מדובר בדגם הנוכחי הוא טוב מקודמו גם בתחום נוחות הנסיעה, אם כי עדיין קשיח למדי, מערכות ההנעה והמתלים שקטות יותר, הכסאות נוחים יותר, אוטו לא רע בכלל ועיקר העיקרים מוקפד ואיכותי לתחושה ונסיעה. קצת מגוחך לטעמי לקרוא לבלם יד רגיל, כזה שמעלים ומורידים ביד במעבר בין מצבי חניה לנסיעה "קשה לתפעול", כנראה שלא פונקתי די.

פורסם

מה שפוסל את כל תוצרת VW הוא הגיר שלהם, אני סובל ממנו בגטה וחבר נוסף עם אוקטביה כבר אישפז את הרכב עם בעיות גיר לא פשוטות , לטעמי דיל בריקר .

באופן אישי מאוד אוהב את הרנו , הדיזל חסכוני מאוד , הבנזין נמרץ מאוד , חיסרון משמעותי הוא חוסר במערכות בטיחות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כנראה עוד פעם אוקטביה בגלל המזגן.

בישראל מזגן זה דיל ברייקר.

חוצמי אלו שתמיד עם חלון פתוח...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה שפוסל את כל תוצרת VW הוא הגיר שלהם, אני סובל ממנו בגטה וחבר נוסף עם אוקטביה כבר אישפז את הרכב עם בעיות גיר לא פשוטות , לטעמי דיל בריקר .

באופן אישי מאוד אוהב את הרנו , הדיזל חסכוני מאוד , הבנזין נמרץ מאוד , חיסרון משמעותי הוא חוסר במערכות בטיחות.

בליסינג... מה איכפת לך?!

אני נוהג הרבה לאחרונה בגולף 1.4. תענוג של שילוב מנוע/גיר. בניגוד לעבר, הספורט לא נמרץ מדי וה-D כבר לא זחלני מדי (הם די קרובים, אני לרב בספורט). מה שחסר לי מאוד זה הפלאפים מאחורי ההגה. בד"כ אני נוהג ב-DSG במצב חצי-אוטומט. קרי, שם את הגיר ב-D, ואם אני רוצה להוריד הילוך (לפני האצה/פניה/תנועה עמוסה) הייתי משתמש בפלאפים, ומחזיר דרכם לאוטומט, כשסיימתי לתפעל לבד. לעשות את אותו הדבר עם ידית ההילוכים זה יותר מסורבל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה קשה לתפעול בהנדברקס?

Sent from my iPhone using Tapatalk

מה זה משנה לך מה קשה לו לתפעל בהנדברקס? אתה כירופרקט?

פורסם

ברשותי גרנד קופה דיזל (פרטית חדשה) ואני מרוצה מכל נסיעה ברכב.

מרגישה מאד איכותית, מושבים מדהימים, נוחה בטירוף, חסכונית מאד (1:20 בשיוט בכביש 6), מאובזרת בכל טוב כולל כניסה ללא מפתח, הנעה בכפתור, תא מטען נפתח עם מחווה של הרגל, תאורת לד מחליפה צבעים בפנים הרכב (הבת שלי מטורפת על זה), תאורת לד קדמית (אין מה להשוות להלוגן רגילה מבחינת איכות ועוצמת האור) ועוד ועוד.

נכון, המזגן מופעל מהמולטימדיה אבל זה קורה בשתי לחיצות כפתור בלבד.

• תוכן חדש...