Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בליסינג... מה איכפת לך?!

אני נוהג הרבה לאחרונה בגולף 1.4. תענוג של שילוב מנוע/גיר. בניגוד לעבר, הספורט לא נמרץ מדי וה-D כבר לא זחלני מדי (הם די קרובים, אני לרב בספורט). מה שחסר לי מאוד זה הפלאפים מאחורי ההגה. בד"כ אני נוהג ב-DSG במצב חצי-אוטומט. קרי, שם את הגיר ב-D, ואם אני רוצה להוריד הילוך (לפני האצה/פניה/תנועה עמוסה) הייתי משתמש בפלאפים, ומחזיר דרכם לאוטומט, כשסיימתי לתפעל לבד. לעשות את אותו הדבר עם ידית ההילוכים זה יותר מסורבל.

מה איכפת ?

לרוקן כל פעם מחדש את הרכב ולקבל רכב חלופי מסריח , שחוט ועגלה ..

כאשר זה כבר קורה מספר פעמים זה לא במיוחד נעים גם אם זה ליסינג.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא יודע איך אפשר לקרוא למזגן באוקטביה מעולה. זו האוקטביה השלישית שלי ואני סובל כל פעם. הפעם פחות, הרכב והריפוד בהירים. אז אם באוקטביה זה נחשב מעולה, קשה לי לדמיין איך יכול להיות גרוע יותר ברנו. בטויוטה קורולה 2006 הישנה של בת זוגי המזגן מעולה.

לגבי רעשי רוח ונוחות נסיעה, שופר מאוד בדגם הנוכחי. גם אין את הרעש המהדהד המעצבן שהיה במושב האחורי.

בכל אופן, אולי כדאי לך לשקול את ה- 1.0 אקסקלוסיב. זה מה שאני בחרתי.

המנוע חזק ומספיק בהחלט (לטעמי), והרכב מאובזר בכל מה שחסר לך מלבד בלם יד חשמלי.

פורסם

הגרנד קופה לטעמי היא המשפחתית הנוחה ביותר שנמכרת כיום , גם במתלים וגם במושבים הנוחים שלה.

לאוקטביה יש כעת גם בקרת שיוט אדפטיבית הכוללת מצב זחילה, אחרי שניסיתי את זה בקארוק ובאיביזה לא חושב שהייתי מוותר על זה.

פורסם
מה איכפת ?

לרוקן כל פעם מחדש את הרכב ולקבל רכב חלופי מסריח , שחוט ועגלה ..

כאשר זה כבר קורה מספר פעמים זה לא במיוחד נעים גם אם זה ליסינג.

כמה פעמים?

שייקחו מבחינתי את הרכב פעם בחצי שנה, ותן לי אוטו עם ביצועים, ולא עגלה.

לפחות במקרה של הגולף 1.4, היא לגמרי שווה את זה, אם אתה נהג נמרץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

התלבטתי בין ה2 ועוד דגמים עכשיו שאני צריך להחליף רכב בעבודה.

ההבדל בביצועים הוא מהותי לטובת האוקטביה (1.4) וכמו כן רמת הבטיחות האקטיבית טובה יותר באוקטביה.

אלו הסיבות העיקריות שאני הזמנתי את האוקטביה.

היה לי בעבר סופרב 1.8 2009, מעולם לא נהנתי משילוב של מנוע וגיר כמו ברכב הזה - מדהים.

מחכה בציפיה לחזור לאותה חוויה.

וכן ב 5 שנותיו הראשונית הוחלפו פעמיים הקלאצים, פעם אצל הבעלים הקודמים ופעם אצלי, בכל מקרה על חשבון הייצרן, אף פעם לא הייתה לי תקלת שבר, ובכלל במקרה הנידון וגם שלי זה רכב חברה/ליסינג, יש הבדל.

הגרנד קופה מה שכן יותר יפה בעיני.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
כמה פעמים?

שייקחו מבחינתי את הרכב פעם בחצי שנה, ותן לי אוטו עם ביצועים, ולא עגלה.

לפחות במקרה של הגולף 1.4, היא לגמרי שווה את זה, אם אתה נהג נמרץ.

מה שאתה אומר נכון גם לגרסה של ה 125 כ״ס או שזה רק לגבי ה 150?

פורסם

ליסינג, לכן התייחסתי ל-125, שהיא גם נמרצת מספיק לכל שימוש משפחתי, ומעבר לכך.

האוטו גם מגיע מאובזר נאה, הנוחות טובה והכל נעים. האוטו אומנם משעמם, אבל יעיל ונטול נקודות תורפה.

נסיעות ארוכות אני עדיין מעדיף בקקטוס, למרות שהיא רועשת יותר, בגלל נוחות המושבים/ישיבה ותא הנוסעים המואר והמרווח יותר, אבל אני לוקח את הגולף, כי הדלק לא עולה...

דרך אגב, היתה פה פעם שיחה לגבי הבטיחות של תפעול הרכב, לאור העובדה שבקקטוס רב התפעול הוא במסך מגע. אז לגולף יש תפעול במתגים של המזגן (כולל כפתור Max AirCon נוח), אבל... הם קבורים שם למטה, למטה, קטנים למדי, ואם אתה לא מכיר אותם בע"פ, חייבים להוריד ממושכות את העיניים מהכביש, גם כדי לדעת איזו טמפ' בחרת. בקקטוס, לעומת זאת, המסך מגע מוצב מאוד גבוה, ככה שנשמרת הראייה של הדרך, "והכפתורים" הוירטואלים גדולים יותר.

אז... יתרון בטיחותי לקקטוס, דווקא.

פורסם

אני לאחרונה קיבלתי מהעבודה אוקטביה 2017 1.4, לי אישית לא הייתה בחירה. אבל גם אם הייתה כל עוד מדובר ברכב מהעבודה אין ספק שזה הרכב שהייתי בוחר. הרכב פשוט טיל על הכביש, אני נהנה מכל רגע עם הרכב בכל מה שקשור למנוע גיר, האחיזה של הרכב מעולה, צריכת הדלק טובה מאוד, לי גם הרכב מאוד נוח, מרווח, תא מטען ענק.

החסרון הוא מחסור באבזור בדגם שלי גם מחסור באבזור בטיחותי ומולטימדיה פשוטה יחסית.

סהכ אני מאוד ממליץ. אם יש לך שאלות ספציפיות על הדגם אשמח לעזור.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
ליסינג, לכן התייחסתי ל-125, שהיא גם נמרצת מספיק לכל שימוש משפחתי, ומעבר לכך.

האוטו גם מגיע מאובזר נאה, הנוחות טובה והכל נעים. האוטו אומנם משעמם, אבל יעיל ונטול נקודות תורפה.

נסיעות ארוכות אני עדיין מעדיף בקקטוס, למרות שהיא רועשת יותר, בגלל נוחות המושבים/ישיבה ותא הנוסעים המואר והמרווח יותר, אבל אני לוקח את הגולף, כי הדלק לא עולה...

דרך אגב, היתה פה פעם שיחה לגבי הבטיחות של תפעול הרכב, לאור העובדה שבקקטוס רב התפעול הוא במסך מגע. אז לגולף יש תפעול במתגים של המזגן (כולל כפתור Max AirCon נוח), אבל... הם קבורים שם למטה, למטה, קטנים למדי, ואם אתה לא מכיר אותם בע"פ, חייבים להוריד ממושכות את העיניים מהכביש, גם כדי לדעת איזו טמפ' בחרת. בקקטוס, לעומת זאת, המסך מגע מוצב מאוד גבוה, ככה שנשמרת הראייה של הדרך, "והכפתורים" הוירטואלים גדולים יותר.

אז... יתרון בטיחותי לקקטוס, דווקא.

בליסינג זו אולי החלטה קלה אבל באופן פרטי זה נשמע לי כמו שומר נפשו ירחק מרכב שכזה.

ומפתיע לשמוע שהקקטוס הזולה יותר מציעה נוחות עדיפה על הגולף.

פורסם

שומר נפשו?!

למה, אתה שמעת על מישהו שנהרג כתוצאה מתקלה בגיר או איבד את שפיות דעתו?

אם אתה שואל אם הייתי לוקח סיכון עם הגולף למרות הבעיתיות הידועה של הגיר, אז סביר להניח שכן, והייתי משקלל עלות של תיקון אחרי האחריות בחשבון.

לגבי הנוחות העדיפה של הקקטוס, כאמור היא כן רועשת יותר, כי היא בנויה פחות טובה מהגולף (בהרבה), ככה שהיא כן "זולה". מה שנוח בקקטוס זה המושבים (חשוב מאוד) ותא הנוסעים... פשוט נעים להיות שם.

אבל מרגישים טוב טוב את העובדה שהגולף יקרה יותר, הגימור, מסך המולטימדיה הרגיש יותר, התממשקות עם הסלולרי, מערכות בטיחות... הן לא מקבילות.

פורסם

אולי קצת הגזמתי עם הביטוי, זה פשוט קצת מרגיז אותי שבשנת 2018 אנחנו עדיין צריכים לחשוש מהגירים של VW ולעשות כל מני חישובי עלות סביבם, זה באמת סוג של ביזיון שהנושא הזה לא נפתר במאה אחוז.

• תוכן חדש...