Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פעמים בחום כזה עלה לי לראש האם בריא לרכב לנסוע במזג אוויר כזה? כמובן שאני אישית כן אסע למה שאני צריך אבל כל המכלולים של פולטים בעצמם המון חום ועוד התוספת של החום מבחוץ ומזגן מעמיסה על רוב הרכיבים ברכב.. או שכיום הרכבים יודעים להתמודד עם חום כזה?

בנוסף הטמפרטורה בתוך הרכב שעומד מגיע לטמפרטורות גבוהות, מדי פעם משאיר טיפה חלון פתוח אבל פוחד שהחום שבתוך הרכב יגרום לתקלות כמו במערכת או בלוח שעונים וכאלה.. זה משהו שיכל לקרות? רוב היום הרכב שלי תחת השמש גם בבית וגם בעבודה.. מחפש מקום עם צל אבל רוב הפעמים הכל תפוס.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל המערכות צריכות לעמוד בחום הזה. מהנדס מהנדס את המוצר שיוכל לעמוד.

הדבר היחידי שיכול לגרום הוא צריכת דלק גבוה, כי אתה תפעיל את המזגן על עוצמה גבוה יותר, שדורשת יותר אנרגיה.

פורסם

זה עדיין לא חום קיצוני כמו בחצי האי ערב, ששם הטמפרטורה מגיעה לעיתין ל50 מעלות ואפילו יותר.

יצרני רכב בדרך כלל מחזיקים מתקנים לבדיקת מכוניות בתנאי מזג אוויר קיצוניים , והם בודקים את תפקוד הרכב בתנאים אלו.

אם יצרן הרכב שלך היה יסודי , אז סביר להניח שהוא לקח את זה בחשבון בעת תכנון הרכב , ושום רכיב לא יתפגר כתוצאה מהחום.

פורסם

אם צריך - סע.

המכונית אמורה להיות מסוגלת לעמוד במזג האויר - כמובן ודא את תקינותה. זה נכון לכל מזג אויר, אני חושש הרבה יותר מקרח, שלג ורוחות סוערות מאשר מטמפרטורות גבוהות.

הבעיה במזג האויר הזה הוא הגורם האנושי - שמש מסנוורת, התיבשות וחום שגורם ישנוניות.

דאג לישון מספיק, לשתות מספיק, להרכיב משקפי שמש ואם הנסיעה ארוכה - להצטייד במים לדרך, וסע בזהירות המתבקשת מתנאי הדרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם וולוו בת 45 עמדה בכך בכבוד, כולל עמידה ממושכת בפקק, כל מכונית מודרנית אמורה לעמוד.

מזג האוויר שחווינו אתמול אופייני לאילת 4 חודשים בשנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

חום עצמו לא אמור להיות בעיה, באריזונה שהטמפרטורות שם יכולות להגיע גם ל46 מעלות יש המון מכוניות ישנות וקלאסיקות, כנראה כי הלחות שם מאוד נמוכה.

פלורידה לעומת זאת....

עריכה אחרונה על ידי Hagaix
פורסם

אני עם רכב מהניילונים שהתחיל ב 5,000 ק"מ לעשות קונצים כשהטמפ' התקרבה ל 45 מעלות, אז הכל אפשרי.

הטיפ הכי נכון הוא לנסוע רק אם חייבים (כנ"ל לגבי מ"א סוער בחורף).

פורסם

כול עוד אתה נוסע לא ליד השמש אין בעיה לנסוע.

הרכבים ובמכלולים עוברים בדיקות בתנאים קיצונים, חמסין לא משפיע עליהם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוזר, דווקא זכור לי יבואן שהיה מאשים את החום הישראלי הקיצוני בחלק מהתקלות...

פורסם

הרכב בנוי לזה.

ואם הכל תקין אין סיבה לדאגה.

חזרתי מים המלח היום בשיא החום(ולא ריחמתי על האוטו)

והוא בריא ושלם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ישראל בורכה במזג אוויר ים תיכוני, איפה שאין חום או קור קיצוני (45C זה עוד לא חום קיצוני, יכול להיות יותר גרוע) של ממש.

ככה שאין מה לדאוג. אם אתה דואג, תקנה קורולה, זאת שלי התניעה ונסעה ללא כל בעיה גם ב42 מעלות לפני יומיים, רק למזגן לקח איזה חצי שעה לקרר את האוטו.

כול עוד אתה נוסע לא ליד השמש אין בעיה לנסוע.

גם לזה יש פתרון, תיסע בלילה 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני עם רכב מהניילונים שהתחיל ב 5,000 ק"מ לעשות קונצים כשהטמפ' התקרבה ל 45 מעלות, אז הכל אפשרי.

באיזה רכב זה קרה ומה היו הקונצים?

• תוכן חדש...