Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

למערכת הקיימת יש 2 חלקים (מסך ומתאם וידאו/רכבי ראשי) ובנוסף יש גם יחידה בתא כפפות. ממה שהבנתי כל החיבורים לסטריאו נמצאים מאחורי היחידה בתא הכפפות.

לסאב יש חיבורי high level inputs וגם low level, למערכת שלי אין יציאה של RCA ככה שבלי ממיר מ high ל low אני חייב להשתמש ב high inputs.

בנוסף הבנתי שב HIGH אני פשוט יכול להתעלק על הכבלים של הרמקול.

האם בחיבור זה אני עדיין צריך להעביר סיגנל מהמערכת או שלא צריך?

אגב הרכב זה סיאט איביזה 2106.

תודה.VPAS10.JPG

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

בחיבורי high level אתה חייב לקחת אות מהכבלים הנוכחיים, ככה שלא הבנתי את השאלה.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם

HIGH IN. זה חיבור מוגבר (אחרי המגבר של הרדיו)

אתה לוקח מאחד הרמקולים האחוריים 2 חוטים (החיבור במגבר תומך בסטריאו)

אתה יוכל אחד או שניים.

בנוסף אתה צריך לחבר חשמל ישירות מהמצבר.

RCA להתעלם

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חיברתי + ו - למגבר, הרצתי 4 כבלים מקדימה(מהיציאה של ה HU לרמקולים - התחברתי ל 2 האחוריים) ועד למגבר לחיבור של ה high input ועדיין הוא לא נדלק ללא גישור מה + לרימוט...

מה יכול להיות? התחברות לחוטים הלא נכונים?(עבדתי לפי סכמה מסודרת) מגבר לא תקין?(יש לציין שהוא חדש)

עוד משהו שלא הצלחתי לחשוב עליו?

תודה.

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

למגבר שלך יש 3 חוטים.

+ ל+ של המצבר.

- ל - של המצבר

ויש חוט שלישי REM הוא מתחבר למערכת באוטו (חוט כחול) / לסוויטש אורות. / ל+ אחרי הסוויטש

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה לכולם אבל הבעיה נפתרה, טמטום של הרץ ושלי!!! למגבר יש 2 כניסות של high level inputs - rear & front והרץ הדבילים לא טרחו לרשום שרק ה FRONT יפעיל את המגבר ואני בטיפשותי לא חשבתי להעביר את החיבור מה REAR ל FRONT.

"נאה דורש נאה מקיים"

• תוכן חדש...