Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הקשתי צרוף מילים "כנופיות מוסלמים"

כי נזכרתי שדיברו בגרמניה על נשים המותקפות בפסטיבלים וארועים המוניים ע"י כנופיות.

יש הרבה חומר - לא נכנסתי לזה , רשמתי קישורים.

1 - שבדיה: תקיפות מיניות בברכות שחייה - מכון גייטסטון

2 - שתיקה שווה שקט: בערים בבריטניה נערות נעלמות על ידי כנופיות ...

** [h=3]בריטניה: 1,400 ילדים נוצלו מינית בגלל "פוליטיקלי קורקט" - לונדון[/h]

כנופיות אונס: "זו תופעה ייחודית שלא באמת קיימת מחוץ לתרבות האיסלאמית"

3 - חדשות - חדשות חוץ nrg - ...כנופיות סמים ומחבלים: מרסיי -

4 - שבדיה: ילדה בת 13 הותקפה מינית לעיני העוברים ושבים על ידי כנופיית מוסלמים

ואף אחד לא התערב

5 - כנופיות ורימוני יד: גל רציחות בעיר המהגרים בשבדיה - Ynet

מפקד המשטרה הלאומית בשוודיה, דן אליאסון, אמר במהלך דיון לאחרונה כי הוא

"מופתע עד כמה נהיה בשוודיה רע", וכי הוא "לא יכול להבטיח את שלומם של האזרחים", בכל חלקי שבדיה.

על פי עיתון השבדי Dagens Nyheter, בשוודיה יש 53 אזורים שנחשבים שורצים במיוחד עם פשע

המשטרה השוודית הוסיפה עוד אזורים מסוכנים, הנחשבים ללא מומלצים לכניסת אזרחים,

כאשר ברשימה המעודכנת מופיעים 61 אזורים כאלה.

[TABLE=class: inside_center_right, width: 510]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]בריטניה יושבת כיום על חבית חומר נפץ.

סוכנויות הביטחון בבריטניה מעריכות שברחבי הממלכה פועלים כאלפיים תאי טרור איסלאמי. לכל המחבלים הפוטנציאליים יש מכנה משותף אחד – הם לא הקצינו במזרח התיכון, אלא במדינה שבה נולדו וגדלו.

את חלומם להרוג ולהיהרג הם טיפחו במאות מסגדים, אוניברסיטאות ובתי כלא ברחבי בריטניה, שם הושפעו מהטפות השִׂטנה של דרשנים קיצוניים

מתחת לאפה של ממשלה מנמנמת שבויה במדיניות של פייסנות ותקינות פוליטית.

המחבלים הבריטים-המוסלמים הראשונים עשו זאת בפאב "מייק'ס פלייס" בתל אביב

בשנת 2003.

אחריהם היו אלה חברי "כנופיית ה-7/7", שערכו טבח המוני בקרב נוסעי התחבורה הציבורית בלונדון. מאז ועד היום, קנאים בריטים-מוסלמים היו מעורבים בכל הסכסוכים האפשריים בעולם המוסלמי. בבריטניה עצמה הצליחו השירותים החשאיים לסכל למעלה מעשרים פיגועים המוניים שעלולים היו לעלות בחייהם של אלפי בני אדם.

ג'יהאד על הטיילת מספר בהרחבה על התהליכים שהביאו ליצירתה של מובלעת מוסלמית קיצונית במדינת רווחה ליברלית ונאיבית.

הספר מנתח את הסיבות לעיוורונו של הממסד במציאות שבה ריבוי ילדים, נישואי כפייה, מילת נשים, חבישת רעלה ורצח לשם כבוד

הפכו לחלק בלתי נפרד מסגנון חייו של מיעוט מוסלמי אשר אינו מעוניין

לאמץ את ערכי החברה שפתחה בפניו את שעריה.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מקווה שפתרתי את החידה
לא מוזכר שם כלום ממה שכתבת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
דריש, אתה מקבל תרומות? כי כיף לקרוא את ההערות הרהוטות ולטעמי גם הנכונות, אז חשבתי לתרום לך.

תודה, תרמת לי מספיק. כשאני מספר על דברים שלמדתי מההודעות שלך (למשל הג'יירוסקופ ההוא שבודק מקבילות של גלילים) זה תמיד מעלה את ערך המניות שלי במשרד. וההיכרות (דרכך) עם חנניה רייכמן היא אחד הדברים הכי טובים שהוצאתי מהפורום הזה.

בעולם של פעם לא הייתה מספיק אנרגיית סרק לבזבזה על 'פוליטיקלי קורקט'.

זה נכון לצערי. הדור הנוכחי נולד לתוך שפע ורוגע יחסי, בלי מלחמות או משברים של ממש. הם בוכים על יוקר המילקי במקום להגיד תודה שבכלל יש מילקי בחנות, ושיש חנות.

לי למשל יש בעיה פסיכולוגית לחכות בתור למסעדות, כי אני עוד זוכר איך הייתי עומד עם סבא וסבתא בתור ללחם ברוסיה הקומוניסטית. לרוב האנשים היום אין זכרונות כאלה, הם לוקחים הכל כמובן מאליו, ולכן הרבה יותר קל להם להילחם על ה'זכות' (שלהם או של אחרים) לכל השפע והחופש הזה.

פורסם

טוב ידידי, אתגרת אותי, אז קבל, חם טרי (שנות החמישים) ומקסים. חנניה רייכמן.

לא נורא אם יש ויכוח,

בין שכניים, בחדרם

על עתיד ערכי הרוח

או על איזה איזם רם.

רק ומר הוא רק ויכוח

הנטוש על העיקר,

אם חלון יהיה פתוח

או סגור ומסוגר.

יוסי

פורסם
לי למשל יש בעיה פסיכולוגית לחכות בתור למסעדות, כי אני עוד זוכר איך הייתי עומד עם סבא וסבתא בתור ללחם ברוסיה הקומוניסטית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה נכון לצערי. הדור הנוכחי נולד לתוך שפע ורוגע יחסי, בלי מלחמות או משברים של ממש. הם בוכים על יוקר המילקי במקום להגיד תודה שבכלל יש מילקי בחנות, ושיש חנות.

אנחנו חיים במצב הכי טוב שבני אדם חיו בו, EVER.

וזה לא אומר שאין מה לתקן, אבל כ"כ הרבה אנשים לא מכירים בכך שבסה"כ, הרב ממש מצויין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...