Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אצלי בסופר קופאית מוסלמית מבקשת ממני להעביר בקבוק יין בקופה וקופאית דתיה מבקשת להניח כרטיס אשראי על הדלפק ( לא להעביר מיד ליד ).

יש לי אפשרות אחת - לריב עם שתיהן.

אפשרות שניה - להעביר בקבוק ולהניח כרטיס אשראי.

אין לי שום כוונה לריב עם כל קופאית בסופר.

אצלי בשופרסל ליד העבודה יש מלא קופות בשירות עצמי. רק אומר.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא בכל סניף יש קופה עצמית ( בסניפים קטנים אין ), ואין לי בעיה להעביר בקבוק לבדי ( מעניין מי יעביר לי אותו בקופה עצמית.. ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
באירופה לא יכולים לקנות חזיר בסופר כי הקופאיות לא מוכנות לגעת בזה.

הקופאית שלא מוכנה לגעת בבקבוק יין זה לא הדבר הכי קיצוני שהיא מאמינה בו

וואלה, ספר את זה לקופאית עם החיג'אב אצלי בסופר שמעבירה לאנשים את הבייקון חופשי חופשי. עד כה מי שחטף בגלל שהיא מוסלמית זה היא, לא הלקוחות.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מעולם לא נתקלתי בתופעה כזו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
וואלה, ספר את זה לקופאית עם החיג'אב אצלי בסופר שמעבירה לאנשים את הבייקון חופשי חופשי.

שוב, תלוי בפוסק לפיו היא נוהגת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ברור, אבל מכאן ועד ל"באירופה אי אפשר לקנות חזיר" המרחק גדול.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מעולם לא נתקלתי בתופעה, לא בארץ ולא בחול.

דווקא רוב הקופאיות בסופר המקומי הן ערביות דתיות, נוגעות בבקבוקי יין ללא בעיה.

איסור נגיעה בבקבוק עצמו הוא מין המחמירין שבמחמירין שאופייני ליהדות אשכנז יכול להיות שאיזה קאדי הישתכנז במובן הזה :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אשתי לא מעבירה לי את הסכין. מניחה על השיש וצריך להרים אותו. כך גם בכיוון ההפוך.

זה לפי ההלכה המרוקאית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איסור נגיעה בבקבוק עצמו הוא מין המחמירין שבמחמירין שאופייני ליהדות אשכנז יכול להיות שאיזה קאדי הישתכנז במובן הזה :-)

ברוך הבא לאסכולה החנבלית.

פורסם

נתקלתי בקופאי יהודי דתי בסופר לא כשר במרינה בהרצליה שקיבל עוויתות מול שקית של חסילונים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)

כן. חוץ מהאיסור על אלכוהול, דיני הכשרות המוסלמים הרבה פחות מגבילים מאלו של יהודים דתיים.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

איך הגעת מזה שלמוסלמים מותר לסרב לטפל במכירה של אלכוהול וחזיר לזה שבאירופה לא יכולים לקנות חזיר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)

אני חושב שלבקש מן הלקוח להעביר את המוצר זה פתרון סביר לחלוטין לבעיות מסוג זה. להתאונן גם על זה, לטעמי כבר גובל ביבבנות.

תבינו, אין כאן עניין של כפיה דתית: זה לא שהמוסלמי לא מוכן למכור לך, זה שהוא עצמו פשוט מנוע מלגעת במוצר או, בלשון הכתבה, ״handle”. הרי, בראיה המוסלמית, ליהודים ונוצרים, אפילו בתוך ארצות מוסלמיות, מותר אלכוהול וחזיר.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם
אני חושב שלבקש מן הלקוח להעביר את המוצר זה פתרון סביר לחלוטין לבעיות מסוג זה.

אני חושב שמי שיש לו בעיה לגעת במשהו - כדאי שישים כפפות. בצבא זה עבד מעולה, גם לחילונים גמורים, ואתה לא רוצה לדעת באיזה דברים נאלצתי לגעת שם.

הסוגיה העיקרית פה מבחינתי היא לא שהקופאית מטומטמת ולא מסוגלת להפעיל שיקול דעת, אלא זה שאני צריך לעשות את העבודה שלה. לצורך העניין - יש לה נכות שמונעת ממנה לבצע פעולות מסויימות, אז למה שמו אותה בעמדה הזאת? שתהיה סדרנית של קורנפלקס במקום. הרי לא היית שם אדם עם יד אחת משותקת בתור קצב, נכון? יש הרבה פונקציות אחרות שהוא יכול למלא בלי בעיה. הכשל פה הוא ניהולי.

איך הגעת מזה שלמוסלמים מותר לסרב לטפל במכירה של אלכוהול וחזיר לזה שבאירופה לא יכולים לקנות חזיר?

כמו שהגיעו לזה שהמשטרה מפחדת להיכנס לבירמינגהם.

• תוכן חדש...