Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

~

כן, נכות. כמו ששומר כשרות בישראל הוא פשוט שומר כשרות, אבל בחופשה בחו"ל הוא הופך לנכה שצריך לאכול שימורים או לקנות ארוחות בבית חב"ד. בדיוק כמו חולה צליאק או סכרת שמחפש את האוכל המיוחד שלו ולא יכול סתם להיכנס למסעדה ברחוב. אפשר להחיל את זה גם על טבעונות, שהיא נכות אופנתית.

על אותו עקרון - אין לאנשים האלה מה לחפש בקופה של סופרמרקט, יש מספיק פונקציות אחרות שהם יכולים לבצע, וזו בטח לא בעיה שהלקוח צריך לתקן. אין לזה שום קשר לרגישות תרבותית או לעמדתי האישית כלפי דת זו או אחרת. הנושא פה הוא תודעת שירות, מוסר עבודה וכישורי ניהול.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם כל כך שמאלנים שאתם מעדיפים להתאסלם ולימול את 4 הנשים שלכם מאשר לעמוד על שלכם.

מדינת ישראל קיימת בשביל להציל את העם היהודי שרוצחים אותו בכל מקום.

מי החי פה צריך להשתלב בחברה (כולל הדוסים)

מי שעובד במקום מסויים צריך לעמוד בדרישות העבודה, לא רוצים לעשות משהו שהוא חלק מהעבודה שלכם תודה רבה ביי.

ערים שלמות באנגליה חוקי האיסלאם שולטים בהן.

לונדון היא אחת הערים המסוכנות בעולם למי שמפנטז לעבור ללונדון

https://www.telegraph.co.uk/news/2017/10/20/london-now-dangerous-new-york-crime-stats-suggest/

בצרפת אזורים שלמים בשליטת חוקי איסלאם.

שוודיה היא מדינה מוסלמית.

זה מה שאתם רוצים בארץ?

אין כזה דבר איסלאמופוביה.

אירופה עוברת איסלאמיזציה ואנשים שרוצים לשמור על אורח החיים החופשי שלהם צריכים להילחם על החיים שלהם.

ג'ורג' סורוס שתורם לארגוני השמאל בארץ תורם גם לאחים המוסלמים בצרפת שצבי יחזקאלי עשה עליהם תוכנית.

אולי בגלל זה אתם כל כך בעדם (ראיתי את הנתונים המעודכנים לפני כמה ימים, צריך למצוא את זה)

https://theoldcontinent.eu/soros-mb/

תראו למה היא עזבה את שוודיה אחרי 40 שנה

[video=youtube_share;s7mWSj2re_M]https://youtu.be/s7mWSj2re_M

תראו קצת את צבי יחזקאלי

http://10tv.nana10.co.il/Category/?CategoryID=600534

אייל

פורסם

^^

עד לפני שנתיים בערך הייתי באותן דעות כמוך, אבל באיזשהו שלב כאילו נשרף לי פיוז, הבנתי שהכל אותו דרעק ופשוט הפסיק להיות אכפת לי.

תראה אתה צבי יחזקאלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אייל, מה אתה רוצה? מה הקשר לישראל? מה הקשר לאסלאמיזציה של אירופה?! נטו קופאיות בסופרמרקט. זה יכול לקרות גם לקופאית יהודיה. אז מה תגיד? מה?!

ותחסוך ממני את צבי יחזקאלי. הוא לא מזרחן; הוא סתם ערביסט.

אני מקווה שאתה מרוצה, כי אחרי שאמרתי את זה, אני לא אוכל להתקרב למחלקה לערבית, או לדוקטור קידר, להרבה זמן.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אישתי תמיד אומרת שכל החזרה שלו בתשובה זה בשביל להציל את עצמו שלא יתאסלם :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
~

כן, נכות. כמו ששומר כשרות בישראל הוא פשוט שומר כשרות, אבל בחופשה בחו"ל הוא הופך לנכה שצריך לאכול שימורים או לקנות ארוחות בבית חב"ד. בדיוק כמו חולה צליאק או סכרת שמחפש את האוכל המיוחד שלו ולא יכול סתם להיכנס למסעדה ברחוב. אפשר להחיל את זה גם על טבעונות, שהיא נכות אופנתית.

על אותו עקרון - אין לאנשים האלה מה לחפש בקופה של סופרמרקט, יש מספיק פונקציות אחרות שהם יכולים לבצע, וזו בטח לא בעיה שהלקוח צריך לתקן. אין לזה שום קשר לרגישות תרבותית או לעמדתי האישית כלפי דת זו או אחרת. הנושא פה הוא תודעת שירות, מוסר עבודה וכישורי ניהול.

דריש, אתה מקבל תרומות? כי כיף לקרוא את ההערות הרהוטות ולטעמי גם הנכונות, אז חשבתי לתרום לך.

המשך כך, ואל תתרגש מהצדקנים. הפורום מלא בהם.

בעולם של פעם לא הייתה מספיק אנרגיית סרק לבזבזה על 'פוליטיקלי קורקט'.

למשל, בספר 'רובינזון קרוזו' המלא של דניאל דפו הוא מתאר את הטריק שהוא נקט כדי לגרש ציפורים שהתנפלו על שדה השעורה ששתל בעמל פרך. הוא ירה והרג שלושה עופות (רובה הנטען דרך הלוע ויורה רסס) ותלה אותם ברגליהם על עמוד גבוה בפינת השדה. כתוב בספר שכל עוד נבלות העופות היו תלויות, כל העופות נעלמו ולא רק מהשדה אלא מכל האזור שסביבו. להזכירך, ספר ילדים ויש גם איור ברור של הפגרים התלויים.

נסה להציע זאת היום למי שמתאונן על עורבים חמסנים או תוקפים וכדומה.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם (נערך)

מי שמדבר על "ערבים" בהקשר של השרשור הזה, שעוסק בהלכות המוסלמיות ובהשפעתן על החיים בחברה שמכילה מוסלמים, כנראה שלא מבין מהחיים שלו.

לא כל הערבים מוסלמים, ורוב המוסלמים כלל אינם ערבים. זו דת פרוסלטיזיסטית.

ומה הקשר לתקינות פוליטית?! מה אתם מציעים, שנחסל את דת האסלאם?

פורסם

למשל, בספר 'רובינזון קרוזו' המלא של דניאל דפו הוא מתאר את הטריק שהוא נקט כדי לגרש ציפורים שהתנפלו על שדה השעורה ששתל בעמל פרך. הוא ירה והרג שלושה עופות (רובה הנטען דרך הלוע ויורה רסס) ותלה אותם ברגליהם על עמוד גבוה בפינת השדה. כתוב בספר שכל עוד נבלות העופות היו תלויות, כל העופות נעלמו ולא רק מהשדה אלא מכל האזור שסביבו. להזכירך, ספר ילדים ויש גם איור ברור של הפגרים התלויים.

יוסי

דוגמא לא טובה, מדובר בנוהג נפוץ מאוד בישראל.

באמת!

זו דת פרוסלטיזיסטית.

אתה חייב לעבוד על העניין הזה...:wink:

מבין שבאמצע יש טיזי שזה דיי תואם את מה שאני חושב על כל דת.

ומה הקשר לתקינות פוליטית?! מה אתם מציעים, שנחסל את דת האסלאם?

לא, מה שהם מציעים זה להגיד "זו העבודה ואלה הדרישות, לא מתאים לך, לך ללשכת עבודה ותצתרף לחברים שלך".

אבל בעולם המודרני של פוליטקלי קורקט מצד אחד ופחד שהעליהום והשיימינג ברשתות החברתית יוריד את המניה שלהם בבורסה מחרבנים על הלקוחות בשם הפלורליזם של "סבבה חמודי, אתה מוסלמי אז אל תעביר חזיר".

פורסם (נערך)
לא, מה שהם מציעים זה להגיד "זו העבודה ואלה הדרישות, לא מתאים לך, לך ללשכת עבודה ותצטרף לחברים שלך".

את הטיעון הזה אני מבין. אני לא בטוח שאני בהכרח מסכים במקרה הספציפי הזה, אבל אני מסוגל להבין את הטיעון.

אבל יש כאן חברי פורום שהולכים מזה ועד להשתלטות האסלאם על העולם המערבי. על זה נאמר בחייאת זומזום....

פורסם

אני בטוח שאם רמי לוי (או לפחות הגירסה הדאע"שית שלו) קורא בפורום, הוא יקבל בשמחה את הרעיון שהצעת, כדי למשוך עוד לקוחות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
את הטיעון הזה אני מבין. אני לא בטוח שאני בהכרח מסכים במקרה הספציפי הזה, אבל אני מסוגל להבין את הטיעון.

אגב, לא התכוונתי לפטר את מי שמבקש ממך להעביר את החזיר/אלכוהול אלא לקישור שניתן כאן שבו רשתות סופרים בריטיות מאשרים לעובדים מוסלמים כלל לא למכור.

https://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/retailandconsumer/10532782/Muslim-staff-at-Marks-and-Spencer-can-refuse-to-sell-alcohol-and-pork.html

פורסם (נערך)

ברור.

אבל חשוב להדגיש שמבחינה דתית אין למוכרים עצמם סיבה לא למכור לך.

למוסלמים לא אכפת שלא-מוסלמים צורכים אלכוהול וחזיר.

פורסם
אתם כל כך שמאלנים שאתם מעדיפים להתאסלם ולימול את 4 הנשים שלכם מאשר לעמוד על שלכם.

אתה כ"כ ימני שאתה מעדיף להיות פאשיסט שחי תחת עריצות מאשר להיות אדם מוסרי.

מדינת ישראל קיימת בשביל להציל את העם היהודי שרוצחים אותו בכל מקום.

בשום מקום לא רוצחים יותר יהודים מאשר בישראל.

מי שעובד במקום מסויים צריך לעמוד בדרישות העבודה, לא רוצים לעשות משהו שהוא חלק מהעבודה שלכם תודה רבה ביי.

מדינה שבא אתה נולד היא לא "מקום עבודה". במדינה דמוקרטית יש לכל אזרח זכויות בסיס, שאי אפשר לקחת ממנו. לא מוצא חן בעיניך?! לך תשתה את המים של עזה.

ערים שלמות באנגליה חוקי האיסלאם שולטים בהן.

שקר וכזב. שטויות במיץ.

לונדון היא אחת הערים המסוכנות בעולם למי שמפנטז לעבור ללונדון

שוב שטויות.

שיעור הרציחות בלונדון ירד מ-1990 בחצי.

היא לא מהבטוחות, אבל רחוקה מלהיות מהמסוכנות.

בצרפת אזורים שלמים בשליטת חוקי איסלאם.

שוב שטויות. אין אזור אחד שבו שולט האיסלאם.

שוודיה היא מדינה מוסלמית.

רק שטויות.

שבדיה זו אחת המדינות הכי פמיניסטיות בעולם, כאשר חצי מהפרלמנט הוא נשים וגם חצי מהממשלה.

מאיפה אתה ממציא את השטויות שלך?

זה מה שאתם רוצים בארץ?

זה מה שאתה רוצה, כי עם סיפוח השטחים יהיה שיוויון מספרי בין היהודים והערבים בישראל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מתחיל לחשוב שאדון לוטוס הוא גרסה של tzvipper, רק עם מוסלמים במקום אטיופים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

צביפר מיוחד, הוא לא.

זה תוצר של מה שמפמפמים לך במדיה קונבנציונלית ורשתות חברתיות.

היה לי מישהו כזה בפייסבוק, להקשיב לו אז אירופה כבר בשליטה מלאה של דאע"ש בשילוב הקהילה הלהט"בית, נשים יהודיות רצות בהמוניהן להתחתן עם מוסלמים, וסודנים מהווים יותר מחצי אוכלוסיית ישראל.

שיר במיוחד בשבילו

[video=youtube;iL_-GwbEP4g]

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

• תוכן חדש...