Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני שוקל רכישה של רכב הנ''ל עם רמת אבזור אקסקלוסיב עם M SPORT EDITION

כרגע אני נוהג על סדרה 1 בת שלוש עם קיט M.

רוב הנסיעה שלי היא עירונית ככה שרכב היברידי עושה שכל במקרה הזה למרות שברמות המחירים האלה זה לא כזה קריטי.

יש כמה שאלות שהייתי שמח לקבל עליהן את דעתכם .

1. אני יודע שסדרה 3 החדשה אמורה לנחות בארץ בעוד כשנה . מה המשמעויות לגבי אפשרות מכירה של הרכב בעוד כשנתיים כאשר הרכב החדש כבר יהיה על הכביש. האם המשמעות היא שרכבים מדגם ישן נחתכים בחדות במחיר? האם למישהו יש ניסיון עם מכירת רכב דומה , דגם ישן בן שנתיים+ כאשר יש כבר רכב חדש אצל היבואן?

2. מה המשמעות של רכב היברידי כמשומש , האם זה מוריד ביקוש? ( חשוב לציין שאחריות יצרן היא לשלוש שנים ושש לסוללות)

3. אשמח גם לקבל חוות דעת מאנשים שקנו רכב הנ''ל

תודה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי 330e, ומאחר ולא מכרתי אותה, קשה לי לנחש בכמה ערכה ירד כעבור שנתיים, אבל אני די בטוח שיחסית לטויוטה קורולה, זה יהיה בהרבה :wink:

ה G20 אמורה להיות מוצגת בסלון פריז באוקטובר, ואני מניח שישראל לא תהיה המקום הראשון אליו תיוצא. בכל מקרה, המחירים שלהן כשיגיעו לארץ לא יהיו במבצע, וכיום ניתן לקבל על ה F30 הנחות יפות.

מה שכן אני יכול לומר, שזה רכב מהנה מאוד לנהיגה. גם רגועה, וגם פחות רגועה. נוח, שקט, עם תאוצה מעולה ואחזית כביש עוד יותר. אין לדעתי שום משמעות כלכלית להיברידיות, כי מחיר הקניה הגבוה מקזז כל חסכון עתידי בדלק, אבל זה נחמד להכנס לאובססיה ולנסות לשפר את הצריכה כל הזמן... נקודת הכשל העיקרית היא הסוללה הקטנה של 7 ומשהו קוט"ש, שמאפשרת בחיים האמיתיים רק 27 ק"מ של נסיעה חשמלית טהורה (ולא 34 כפי שמפרסם היצרן).

אם אתה עושה הרבה בין-עירוני, ממש לא תחסוך הרבה, ומיכל הדלק המוקטן מוריד את הטווח המשולב ללא יותר מ 600 ק"מ בין תידלוקים שזה מעצבן. ממה שקראתי, ל G20 הפלאג אין כבר יהיה טווח חשמלי טהור של 80 ק"מ, וזה כבר משמעותי.

פורסם (נערך)

אני גם נוסע ב330e (עם קיט M) קרוב לשנה, והרכב פצצה. מושבי הספורט פשוט מעולים, הרכב מהיר מאוד ותאוצות הביניים מפתיעות אותי כל פעם מחדש.שלדה מצויינת שאפשר להנות ממנה למרות תוספת המשקל, אבזור מצוין, ואני באמת נהנה מהשקט החשמלי בנסיעות עירוניות.

לא מסכים שהחיסכון לא משמעותי כי הרכב יקר כי זה לא הגיוני, ותלוי מה היית קונה אחרת. אם האופציה השניה היתה קורולה אז כן, אבל אם תכננת להוציא 300 אלף, והאופציות האחרות היו בנזין רגילות, אז ברור שהחיסכון משחק תפקיד.

לגבי הדגם החדש, אכן מדובר בעוד כשנה עד שהדגמים יתחילו להופיע על הכביש בחו״ל ואני מניח שלא נחכה פה הרבה מעבר, אבל מה שכן מאוד יכול להיות שנאלץ לחכות תקופה לדגמי הפלאג אין לפי מה שהבנתי.

אין ספק שדגם חדש באופק זה שיקול, כך שזו שאלה של כמה חשוב לך להחליף כרגע, אבל בכל מקרה איזו השפעה תהיה לזה על מחירון הדגמים הנוכחיים אי אפשר לדעת, ואם אתה צריך להחליף כרגע, זה לא אמור להוות שיקול.

עוד שאלות לגבי הרכב, אשמח לענות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
מה צריכת הדלק המשולבת של הדגם הזה?

זה מאוד תלוי בתמהיל הנסיעות שלך.

בכביש שש, במהירות קבועה של 130 קמ"ש בקרוז קונטרול היא עושה בערך 15 קילומטר לליטר.

בעיר עד 80 קמ"ש ועד טווח של 27 ק"מ היא עושה 99.9 ק"מ לליטר (כך זה מוצג 8)).

אני נוסע הרבה בין עירוני באופן יחסי, אז הממוצע שלי במצטבר הוא בערך 16.5 ק"מ לליטר.

פורסם

עם לא ישתנה כלום .ההטבה לרכבים פלג אין תעלם בסוף 2019 ומחירי המחירון יעלו , יכול להיות שמבחינתכה ההפסד יהיה קטן ממה שאתה חושב. לגבי החסכון, עם עיקר השימוש שלך הוא בין עירוני. עדיף רכב דיזל או בנזין רגיל שיש לו נטיות חסכוניות בשביל שימוש עירוני עיקרי ההגיון ברכישת איבריד גבוהה יותר .

Sent from my iPad using Tapatalk

• תוכן חדש...