Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו s-60/ v-40

king1996
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה, מחפש לרכוש רכב בתקציב של עד 120,000 ש״ח

ראיתי את הS-60 בגרסת ה R-design

מנוע 2.0 T בעל 245 כ״ס

מנגד יש את הV-40 עם אותו המנוע בשני הספקים שונים

אחד בעל 190 כ״ס

ואחד בעל 245 כ״ס

שניהם מגיעים עם תיבת 8 הילוכים או שיש הבדלים ביניהם?

גם את הרכב הנ״ל אני רוצה בגרסת

R-design

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים

אמינות

עלויות טיפולים

ושאר הדברים

תודה רבה !

פורסם

את הv40 עם מנוע T5 מכרו כמה בודדות, קשה מאד למצוא. לשתיהן יש 8 הילוכים ב245 כס ו6 הילוכים ב190 כס.

לי יש את ה190, רדיזיין 2016, מתכנן למכור מתישהו בחודשים הקרובים כשיגיע הרכב שאני רוצה לקנות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
את הv40 עם מנוע T5 מכרו כמה בודדות, קשה מאד למצוא. לשתיהן יש 8 הילוכים ב245 כס ו6 הילוכים ב190 כס.

לי יש את ה190, רדיזיין 2016, מתכנן למכור מתישהו בחודשים הקרובים כשיגיע הרכב שאני רוצה לקנות.

איך הרכב

אמין?

מהנה יחסית לנהיגה ?

פורסם

הרכב מעולה, אמין מאד מהניסיון האישי והקצר יחסית שלי וממה שבדקתי לפני שקניתי. הרכב שלי ספציפית עם הרחבת אחריות לשנה שלישית, אז יש עוד שנה וחצי של שקט בגיזרה הזאת.

הוא מהנה מאד לנהיגה, תא נוסעים איכותי ונעים מאד לשהייה, הוא לא ספורטיבי 'הרדקור' אבל בהחלט אפשר להנות איתו.

לדעתי בסכום שהוא שווה במחירון היום (סביב 125K מחירון מרץ) מקבלים תמורה מדהימה לכסף. את המחיר שלו כחדש לא הייתי משלם בחיים, אני יד שניה, הרוכש המקורי שילם קרוב ל-200K עם התוספות.

אני אישית צריך משהו קצת יותר חזק וספורטיבי ומתכוון לקנות לאון קופרה חדשה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
הרכב מעולה, אמין מאד מהניסיון האישי והקצר יחסית שלי וממה שבדקתי לפני שקניתי. הרכב שלי ספציפית עם הרחבת אחריות לשנה שלישית, אז יש עוד שנה וחצי של שקט בגיזרה הזאת.

הוא מהנה מאד לנהיגה, תא נוסעים איכותי ונעים מאד לשהייה, הוא לא ספורטיבי 'הרדקור' אבל בהחלט אפשר להנות איתו.

לדעתי בסכום שהוא שווה במחירון היום (סביב 125K מחירון מרץ) מקבלים תמורה מדהימה לכסף. את המחיר שלו כחדש לא הייתי משלם בחיים, אני יד שניה, הרוכש המקורי שילם קרוב ל-200K עם התוספות.

ו-230K על סיאט חדשה כן היית שם?

פורסם
לאחר שנסעתי בשתיהן, לדעתי ה-S60 הרבה יותר מוצלחת מה-V40 שלא התחברתי אליה כלל.

תנהג בשתיהן ותחליט.

האמת שיצא לי לעשות סיבוב על s 60 t5 וממש ממש אהבתי את האוטו, v40 עוד לא יצא לי להתנסות

פורסם

תודה על חוות הדעת, כמה זמן יש לך כבר את הרכב אם אפשר לשאול?

פורסם

יש לך פה חוות דעת טרייה (אמנם על רכב חדש מהחברה אבל ההבדלים לא גדולים) :

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?646964-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%94-%D7%94%D7%91%D7%90%D7%94-V40

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
ו-230K על סיאט חדשה כן היית שם?

קודם כל זה הרבה פחות בפועל, סביב 215K, וכן - מדובר ברכב שנותן הכי הרבה כ"ס לשקל, עם יכולות ספורטיביות מעולות.

גם מבחינת אבזור מקבלים תמורה מעולה. הייתי מעדיף לקנות כזאת יד שניה, אבל אין, המתיחת פנים המוצלחת האחרונה זה מה שאני רוצה, ונמכרו כאלה רק מספטמבר 2017.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

יצא לי לבלות יממה עם S60 T5 בגירסת R Design. נפרדתי ממנה בהרגשה מעורבת.

היתרונות:

מנוע פנינה

גיר ושלדה טובים

תפעול כפתורים ונערכת מולטימדיה אינטואיטיבי

כסאות מעולים, אולי הכסאות הכי נוחים שיצא לי לשבת עליהם עד היום

איבזור רב (קסנון, חיישני אורות/גשם, שלל מערכות בטיחות, גג פנורמי וכו' וכו')

חסרונות:

עיצוב חוץ ופנים מיושן

מהירה, אבל לא ספורטיבית

מתנדנדת בקלות

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

נסעתי על שניהם. אין מה להשוות

ה-V40 מבחינת שימושיות פשוט לא עבר את הרף הבסיסי אצלי מקדימה הוא צפוף מאוד שאצלי (1.90) הברך כל הזמן נתקעה בקונסולה המרכזית, החלון בגג גרם לכך שהייתי חייב להוריד את המושב עד הסוף והמושבים האחוריים פשוט לא קיימים.

אגב, בשניהם המערכת infotainment פשוט מרגישה ישנה עם חוסר יכולת להציג אנשי קשר בעברית, יותר מידי תפריטים ותפעול מסובך למרות שאיכות הסאונד טובה. מבחירת אפשרויות יש לך הרבה יותר אופציות של S60 מאשר V40.

:king:

פורסם

נכון, שכחתי לציין שה-S60 צפופה מאחור (ה-V40 צפופה יותר) ובעלת תא מטען לא גדול במיוחד ואפילו צנוע יחסית לסגמנט.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...