Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהרכבים הבסיסיים יותר בשוק לדעתי. רף אמינות טוב, גם אם לא מדהים. לא נראה שיש תקלות ספציפיות וצריכת דלק סבירה אבל לא יותר. אחד הדברים שאני לא אוהב זה אלמנט הבטיחות של הרכב, לא במקום טוב, למיטב זכרוני רק 4 כריות אוויר ואין דברים מתקדמים יותר, גם מרכב מאו חלש, NCAP היה נמוך, יכול להיות שיש שיפור ב- 2018, אני לא הייתי קונה.

פורסם

והיציבות הנחותה שלו בפניות וסיבובים, אוטו שמתאים לנסיעות עירוניות בלבד עם צורך לבגא'ז, מנקודה A לB.

חדש או יד שנייה? חדש לא כדאי במחירים שהוא מוצע, יש מתחרות טובות יותר.

פורסם

הסיבה היחידה שהדגם הזה נמכר בישראל, הוא שהוא התאים כמו כפפה למכרז הרכב של משרד הבטחון.

רכב אמין וחסכוני - אבל בסיסי מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני נוהג עליו המון ביום-יום כבר שנתיים (האוטו של המפקד שלי בצבא) ולכן הניסיון שלי הוא עם הדגם של 2016 אבל אני לא חושב שיש שינוי בדגמים של 2018.

היתרונות זה שהוא אמין מאוד, מגיע עם בקרת שיוט ומולטימדיה, צריכת דלק סבירה, מגנזיום.

החסרונות... פלסטיקה זולה מאוד ומתפרקת, ברכב שאני נוהג עליו שהוא רק בן שנתיים הפלסטיקה מסביב למוט הילוכים התפרקה לגמרי וכנ"ל גם לגבי הפאנל שסביב האמברקס, לא בטיחותי כל כך, פתח תא מטען לא נוח, צפוף מאוד במושב האחורי, והחסרון הכי גדול... אין כוח... מנוע 1200 (בלי טורבו) לרכב יחסית גדול, אף פעם לא מרגישים כוח ותמיד המנוע צועק ומתאמץ, מורגש בעיקר בעקיפות. מאוד חלש ולא סוחב.

אם אתה מחפש רכב עירוני ופשוט שיהיה יחסית גדול זו יכולה להיות אופציה אבל אני אישית לא הייתי קונה את הרכב הזה ובטח שלא חדש מהחברה, הם נמכרים ביד 2 במחירים ממש נמוכים כי אין לרכבים האלה שוק.

פורסם

רכב מחריד, למעט האבזור וצריכת הדלק הטובה (1:19 מחוץ לעיר) כפי שנאמר, לא נבחן במבחני ריסוק, איכות חומרים נמוכה, רועש, חלש, לא יציב בסיבובים, לא נוח במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה יכול גם לבדוק את האלטרנטיבה שלו:

532f741de1cef0fbfcbbfdf87cdce118.jpg

ועכשיו ברצינות, לא מצליח לחשוב על רכב חדש גרוע יותר שנמכר כאן .

• תוכן חדש...