Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מכונית יד2 שתהיה מיועדת בעיקר לנסיעות עירוניות, אך גם לנסיעות בינעירוניות.

חשבתי שסופר-מיני יתאימו (האם מיני גם יתאימו?).

התקציב הוא 60K, אבל מעדיף שזה יהיה עד 55K.

אני מעדיף שנתונים 2014+, אבל אם יש דברים שווים וטיפונת יותר ישנים אז אני פתוח לשמוע.

מבחינת המולטימדיה הייתי שמח אם תהיה דיבורית ויהיה אפשר לחבר מוזיקה דרך הבלוטות' ושליטה מההגה על ווליום/שינוי תחנות, אך זה לא חובה.

האוטו מיועד בעיקר לנוסע אחד, לעתים רחוקות 2 נוסעים.

גודל תא המטען לא כזה חשוב.

מה שכן חשוב זה שצריכת הדלק תהיה טובה ושהאוטו יהיה אמין וטיפולים/חלפים לא מאוד יקרים.

ממש אודה לכל מי שיוכל לתת עצה כי אני די מבולבל מכל הדגמים הקיימים ואילו שנתונים כדאי.

שאלה נוספת, האם, מבין הדגמים הרלוונטיים, יש דגמים שהתחדשו בשנים האחרונות?

פורסם

אם אמינות, צריכת דלק ודיבורית בלוטות' הם שלושת השיקולים העיקריים, הייתי מחפש מיצובישי ספייס סטאר.

החסרונות: רועשת (בייחוד בבין-עירוני), והתנהגות דינמית לא מבריקה.

מהצד השני של הסקאלה, אפשר לחפש פיג'ו 208 אקטיב מ-2015 עם מנוע 1.2 טורבו. התדמית לא משהו, האמינות כנראה די סבירה, והיא תהיה יותר נוחה ויותר מתנהגת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לדרישות שלך רכב מיני יתאים, אך כדאי להמליץ צריך לדעת דרישה לגיר אוטומטי או ידני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספייס יכולה להתאים מבחינת איבזור וצריכת דלק.

הייתי בודק גם את היונדאי i10, פחות חיסכונית אבל עם מושבים תומכים יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אשמח לדעת למה אתם חושבים שמיני יתאים יותר מסופר מיני?

בנסיעות הבינעירוניות לא ירגישו את ההבדל?

ואיך הספייס והI10 מבחינת אמינות ועלויות טיפולים?

פורסם

מיני לא יתאים יותר, הכוונה שגם מיני יתאים בהחלט.

הספייס והיונדאי נחשבות לאמינות עם עלויות אחזקה די נמוכות.

ביטוח לספייס למשל לשני נהגים 2900 למקיף+ חובה.

פורסם

מה הקו שמפריד בין המלצה על מיני או סופר-מיני?

אני פשוט מנסה להבין מה אני מפספס.

ואם אפשר גם המלצות על סופר מיני אשמח.

פורסם

מיני זה רכב קטן כמו הפיגו 107,פיקנטו.

סופר מיני זאת קטגוריה מעל, כמו רנו קליאו, איביזה,מזדה 2.

סופר מיני מרווחת יותר,תא מטען גדול יותר, וחזקות יותר.

פורסם

אני יודע מה ההבדלים בין מיני לסופר מיני, אני שואל מה ההבדלים בהמלצות דווקא על מיני ולא סופר מיני.

כלומר מה יגרום לכך שתמליץ על סופר מיני ולא על מיני?

פשוט יצא לי לנסוע כמה פעמים ברכבי מיני ובנסיעה בינעירונית זה לא הרגיש הכי טוב ובטוח.

אשמח גם להמלצות על סופר מיני.

ותודה רבה על התשובות :)

פורסם

כי לעיר יש יתרון לרכב מיני בגלל הגודל (חניות), הוא זול יותר לעומת סופר מיני ולכן באותו תקציב יהיה חדש יותר.

פורסם

חשבתי על זה קצת ונראה לי שיהיו לי יותר נסיעות בינעירוניות ממה שחשבתי ולכן אני אעדיף סופר מיני על פני מיני.

אפשר בבקשה המלצות על סופר מיני? תודה :)

פורסם

הייתי בודק את הפיגו 208 עם מנוע 1.2 טורבו בתוספת קטנה ממודל 2015. הרכב נוח, זריז עם איבזור טוב ברמת איבזור אקטיב.

פורסם
הייתי בודק את הפיגו 208 עם מנוע 1.2 טורבו בתוספת קטנה ממודל 2015.

איך הוא מבחינת אמינות? לא יצא לי לשמוע דברים טובים על פיג'ו בקטע הזה.

• תוכן חדש...