Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב שלך יש מבחר רכבי סופר מיני מ 2014 :

יונדאי I20, קיה ריו, הונדה ג'אז, סוזוקי סוויפט, טויוטה יאריס. לא הייתי פוסל לגמרי גם רכבים יותר קטנים, למשל, סוזוקי ספלאש, במיוחד אם מדובר ברכב שמור. סתם דוגמה :

yad2.co.il/s/c/qh3r8b

זול לתחזוקה, אמין די מרווח מקדימה .

נכון, אין לכל הרכבים מנוע טורבו ( כמו ב 208, קליאו, איביזה, פאביה ) אלא מכלולים פשוטים יותר מבחינת המנוע והגיר , עם פוטנציאל יותר נמוך לתקלות יקרות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
איך הוא מבחינת אמינות? לא יצא לי לשמוע דברים טובים על פיג'ו בקטע הזה.

לחבר למשל יש 208 בת 3 בערך עם 60 אלך ללא בעיות.

גם בגירסת הטורבו 1.2 הגיר למשל פלנארי פשוט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ל 208, שנמכרת כאן כבר מספר שנים ובכמה אלפי אקסמפלרים במצטבר, אין מוניטין של מכונית לא אמינה או מועדת לפורענות, לא לפי הפירסומים כאן בפורום, גם לא לפי הנסיון הפרטי שלי עם דגם 1.2 רובוטי בן שלוש שכבר כיסה למעלה מ 70K ק"מ ללא טיפולים מעבר לשוטפים. כנראה שאחרי הכל האוטו די בסדר, עד כמה שניתן לצפות מרכב צרפתי כמובן. מי שרוצה אוטו עם מוניטין שיקנה יאריס, ואז גם כל תקלה יוכל לתלות בגורל אכזר או צרוף מקרים נדיר או משהו כזה ולהמשיך לחייך.

• תוכן חדש...