Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מתעניין ברכישת רכב פרטי (סופר מיני/משפחתי) דיזל, יד שנייה.

תקציב - 50K - 70K עם גמישות.

אופי הנסיעות היומי - תל אביב - ירושלים.

עדיפות לגיר אוטומטי (וכמובן בטיחותי ואמין. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות).

מסקירה של לוחות המכירה נראה כי הרכב העיקרי שניתן למצוא - רנו פלואנס/מגאן, אך מקריאה נראה כי הגיר אינו נחשב לאמין במיוחד.

וואגיות - לא מצליח למצוא יותר מידי (מודע למחירי הביטוח של הסקודות). כמו כן, האם כל מנועי הדיזל משודכים ל- DSG רטוב? או שיש דגמים שעדיף להתרחק מהם?

האם יש דגמים מומלצים אחרים?

פורסם

קשה למצוא רכבי דיזל משומשים עם קילומטרז נמוך, הרכבים האלה נקנים כדי לנסוע - והרבה.

בתקציב שלך(האמנם עם גיר ידני) הייתי שוקל סנדרו סטאפוואי דיזל - חדשה עולה 77 אלף, אולי משומשת קלות תעלה פחות.

המנוע הזה של רנו רץ הרבה שנים וידוע כאמין, הגיר ידני(למרות ההעדפה לאוטומטי - פחות סיכון לתקלות) והרכב יחסית נוח לנסיעות ארוכות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קקטוס דיזל ידני. פצצה של רכב.

לפני שנה נפרדתי ממנו ואני לא שוכח.

חפש משומש בן שנה / שנה וחצי או שתזמין חדש עם חריגה מהתקציב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
גם לקיה יש דיזל מצויינות כמו הפורטה והסיד.

תודה. מקריאה אני מבין שמדובר בגיר רובוטי. האם הוא לא סובל מהמחלות של הגיר בספורטאז'?

לגבי ההצעות הנוספות - לצערי נתבקשתי למצות את החיפוש אחר רכב אוטומטי, לפני החיפוש אחר ידני (ובמקרה כזה, הקקטוס מעניין מאוד)

פורסם

דגמי הדיזל של קיה בתקציב שלך - הם עם גיר פלטנרי

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תודה. מקריאה אני מבין שמדובר בגיר רובוטי. האם הוא לא סובל מהמחלות של הגיר בספורטאז'?

אני שמעתי על בעיות רק בגרסת ה-GT,

האם הבעיות האלה תקפות לכל דגמי הספורטאז'?

• תוכן חדש...