Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, מדובר ברכב עם עגלה נגררת שנסע מימיני וחתך אותי שמאלה, (בכוונה יש לציין - ראה אותי ושמע את הצפירות אך המשיך בחיתוך עד שהתנגש בי), הפגיעה בפועל היתה עם העגלה הנגררת בכנף הקדמית הימנית שלי, השאיר נזקי פח וצבע.

אני מעוניין לתבוע בתביעות קטנות ורציתי להתייעץ על הפרוצדורה:

1. האם להערכת נזק לתביעה אני יכול להשתמש בהצעת מחיר לתיקון ממוסך או שעלי לפנות לשמאירכב?

2. את מי עלי לתבוע, האם את הנהג, או את בעל הרכב, או את בעל הגרור, או כולם? (שלושה אנשים שונים)

3. אילו הוצאות נוספות מעבר למחיר התיקון ניתן להוסיף לתביעה?

4. כל עצה רלוונטית נוספת תתקבל בברכה.

תודה לעונים

פורסם

אם היית אדיב היית נותן לו להשתלב ( גם אם חתך אותך ).

מקום הפגיעה כנף ימנית קדמתי שלך עם העגלה ונניח כי בחלקה האחורי מעיד כבר על השתלבות כמעט מלאה של הברנש בנתיבך.

תובע את כולם

אם הנזק כבד, אלפי ש"ח תזדקק להערכת שמאי.

תוכל לתבוע את הוצאות השמאות הוצאות התיקון ואגרות שהוצאת.

אם יהיה לך הפסד שכר עקב השהות בבית המשפט תוכל לתבוע בהתאם לשכרך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם היית אדיב היית נותן לו להשתלב ( גם אם חתך אותך ).

אנחנו לא יודעים באיזה מהירות ומרחקים התרחש הארוע, כך שלא ניתן לדעת אם היתה לפות"ש אפשרות לוותר על זכותו ולמנוע את התאונה.

פורסם

^^^^

מימיני וחתך אותי שמאלה, (בכוונה יש לציין - ראה אותי ושמע את הצפירות אך המשיך בחיתוך עד שהתנגש בי), הפגיעה בפועל היתה עם העגלה הנגררת בכנף הקדמית הימנית שלי,

מקרה קלאסי של "אדיבות" בכביש.

לא שהנהג עם העגלה הוא איש צדיק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

התאונה בדרך עירונית בכניסה לאזור תעשיה במהירות נמוכה. לא בטוח שאילו הייתי מנסה להיות אדיב יותר התוצאה היתה אחרת. הפגיעה היתה עם החלק הקדמי של הגרור בכנף הקדמית שלי. משמאלי שטח הפרדה בנוי שניסיתי לברוח אליו עד המ"מ. בסופו של דבר לא עלה על דעתי שיש דבילים עד כדי להמשיך ולהתנגש בי ביודעין.

תודה לעונים ואעשה כדבריכם

• תוכן חדש...