Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מדובר בפיגו 206 שנת 2007, מנוע 1600.

התחלתי לבדוק אפשרות של קניית גיר מפירוק.

מה שרציתי לדעת, מאחר והגיר יושב על מגוון רכבים ומגוון שנים, מאיזה רכב אוכל להשיג גיר הכי חדש עם קילומטרז' נמוך? האם כל גיר AL4 מכל רכב שיושב עליו הגיר הנ"ל יתאים? ואם לא האם חייב למצוא גיר מרכב דומה לשלי או שאפשר להתאים אחר, ע"י החלפת מחשב וכדומה?

תודה

פורסם

על הגיר מהצד יש חריטות אחת מספר שלם שזהו המספר הסידורי והשני מתחיל ב --20TP ,זהו בעצם סוג הגיר שמתאים לרכב ואותו אתה מספק לפירוקיות. אם תבחר גיר שונה יחסי העברה יהיו שונים ולכן העברת ההילוכים לא תהיה תואמת לרכב,כמו כן פתאום תחוש שההילוכים לא עוברים בזמן או לא נכון .

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הכי חדש יהיה מפיגו 208 אבל גם זה עדיין לא יעזור לך כי הוא לא מתאים למנוע שלך

אתה יכול לשלוח לשיפוץ

ממה שזכור לי עשית רק רינגים ושסתום לא נגעת במיסבים בנדים פיסטונים קלאצים

פורסם (נערך)

הוחלפו כבר טבעות אטימה

שסתומים ו2 גומיות שחורות

בוצעו מספר החלפות חלקיות של שמן גיר מאז

שום דבר לא עזר וזה רק מחמיר בהדרגה

מעדיף להימנע משיפוץ מאחר ולדעתי מפירוק יעלה הרבה יותר זול

אז לפי מה שאני מבין, אןין לי שום אופציה למצוא גיר משנתון מתקדם יותר מאחר ואני חייב למצוא גיר מפיגו זהה, נכון?

** יש לציין שאין לי תקלות מחשב שקשורות לגיר, לא נכנס למצב חירום או משהו דומה **

עריכה אחרונה על ידי gabi911
פורסם

תחליף או תשפץ.

תקנה היום מפירוק, מי אמר שלא תרגיש את אותן המכות שוב?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...