Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על הפיאט 500 מנוע פייר 1.4 100 כ''ס.

אציין מראש שהמצמד גמור (לא מחליק או מקפיץ הילוכים אבל הדוושה ממש למעלה), הרכב עם 103 אלף ק''מ על מצמד מקורי ובקרוב יוחלף.

כאשר בדקתי את הרכב אצל מכונאי שמבין טוב ברכבים ובפרט איטלקיים נאמר לי שיש רעש של מייסב לחץ וזה יעבור רק אחרי ההחלפה.

אני כמעט לא נוהג ברכב והיום יצא לי לנהוג ולהרהר על הרעש הזה מה שהוביל לחיפוש באינטרנט של רעש של מייסב לחץ של המצמד ורעש של צלצולי מנוע.

האמת הרעש לא ממש דומה לא לזה ולא לזה, הרעש קיים בעמידה בניוטרל, בנסיעה, לטעמי לא ממש מתחזק עם עומס אך נהיה מהיר יותר כמדומני בעליית סל''ד.

הקלטתי ואולי תוכלו לעזור לי להבין ממה זה.

יום שישי אשתדל לקפוץ למוסך אוטואיטליה ששם גם נאמר לי לגבי רעש של מייסב לחץ.

אציין שאיני זוכר אם היה רעש כזה בעת הרכישה, נדמה לי שהיה, אני שם לב לזה יותר כאשר אני נוסע עם חלון פתוח ליד מעקה.

קישור לקובץ סאונד

https://drive.google.com/file/d/19phV2uOEp9FeRyz7YtnIq_1KxRgITQj_/view?usp=drivesdk

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא ממש אך הוא קיים בניוטרל והוא קיים כשהמצמד בפנים.

גם חשבתי כבר בכיוון של מותחנים. אולי ארסס מעט wd40 על מותחן אחד אחד לראות אם משהו משתנה.

על אלטרנטור לא חשבתי.

האמת גם אם זה מהמצמד פחות אכפת לי כי בקרוב יעבור החלפה כולל מייסב לחץ וכולל המזלג.

יש דרך לבודד מעט?

הדבר היחידי שהלחיץ אותי למרות שזה נשמע שונה שזה צלצולים מהמנוע.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הצילצולים שאתה שומע וממה שהצלחתי לשמוע נשמעים לרעש דומה שיש במנוע אצלי(פונטו איבו 1.4). אני גם השתגעתי מהרעש הזה ופשוט הבנתי שכך המנוע נשמע.

שוב, ממה שהצלחתי להבין מההקלטה.

סה"כ המנועים האלה אמינים מאוד(בלי טורבו), גם אם טופלו כל 30k/שנתיים כמו שהייתה ההנחייה בהתחלה, במנוע עם הטורבו זה רק עשה נזק.

פורסם
הצילצולים שאתה שומע וממה שהצלחתי לשמוע נשמעים לרעש דומה שיש במנוע אצלי(פונטו איבו 1.4). אני גם השתגעתי מהרעש הזה ופשוט הבנתי שכך המנוע נשמע.

שוב, ממה שהצלחתי להבין מההקלטה.

סה"כ המנועים האלה אמינים מאוד(בלי טורבו), גם אם טופלו כל 30k/שנתיים כמו שהייתה ההנחייה בהתחלה, במנוע עם הטורבו זה רק עשה נזק.

הרכב טופל כל 10 אלף ק''מ ביד הקודמת אצל מיכאל אלפא, גם יצא לי לדבר איתו לפני הרכישה והוא אמר לי שהרכב מתוקתק ללא דופי, לפני הרכישה גיא מאוטואיטליה בדק אותה כולל נסיעת מבחן.

זה פשוט רעש מוזר שאני לא מכיר.

בכל מקרה אנסה בשישי לקפוץ לגיא מאוטואיטליה ואולי הוא יוכל לשפוך מעט אור על הרעש.

המנוע זה 1.4 עם 100 כ''ס (לא מולטיאייר).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...