Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו 2006-2011

artemtolstykh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי באחד כזה שנת 2009, אני אגיד את התחושה שלי:

גיר 4 הילוכים גורם לרכב לא להיות חסכוני במיוחד (לדעתי 1 ל12 13) לקטגוריה, יש אווירה זולה באוטו מה שגורם לרעשי כביש ורוח, מושבים לא ממש נוחים, מערכת המתלים כמו ברוב הרכבים בגודל הזה לא עושה עבודה ראויה וקצת סבלתי לעלות על באמפרים.

ביתרונות אני אציין שלרכב בקטגוריה הזו יש אחלה בגאז, אמינות לא רעה ועלויות חלפים זולות.

פורסם

שלום

היתה בבעלותי בארה"ב קיה שנת 2006 בשנים2009-2011

הרכב היה ידני 1600 עם הרבה ק"מ

לא עשה ולו תקלה אחת

לא מאד כיפי אבל אמין מאד

גם לא צרך המון דלק אבל זה בהסתייגות כי שם המחיר היה זול מאד

פורסם

נהגתי לא מעט על האוטו הזה, נוחות על הפנים זה מתחיל במושבי קרש, מתלים נוקשים מאד הנוסעים ממש אוכלים מכות מהאוטו.

האוטו כבד והצריכת דלק גבוהה בהתאם.

בנוסף רוב רובו היה בליסינג והשכרה וגם בעיקר בצבא אבל הוא אמין מאד.

פורסם

בארץ האוטומט משודך למנוע בנזין 1.4 או ידני משודך למנוע דיזל.

הרכב אמין ופשוט.

לא חזק ולא חיסכוני.

מאחור המרווח סביר אך אישית הייתי מחפש יונדאי אקסנט כיוון שיש לה גירסה עם מנוע 1.6.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יכול להציע לך קורולה משנת 2008 רובוטית, נסחרות כיום סביבות ה24.

בגדול רכב נוח, מרווח, חסכוני ואמין מאד, הפעולה של הגיר היא כמו ידני אם זה חסרון מבחינתך.

פורסם

זה רכב מעולה למי שמחפש לנסוע בלי צרות מיותרות.

מכיר מישהו שקנה אחת כזו במצב מושלם מליסינג, כשהייתה בת 3. מאז נסע בה 7 שנים נוספות והיא הפגינה אמינות מושלמת עד ימינו אנו. אפס תקיעות בצד הדרך, אפס תקלות משביתות רכב. רק טיפולים שגרתיים ופעם אחת החלפה של איזה אטם בגיר שנזל שהייתה יחסית יקרה.

בתקציב שלך אתה יכול להשיג את הדגמים האחרונים של שנת 2011 - רק לשים לב שרובם השכרה\ליסינג לשעבר, אז לחפש את השמור ביותר וכמובן לשלם בהתאם.

פורסם

הגיר של מי? של הקיה? גיר אוטומטי פלנטרי 4 הילוכים, פשוט ואמין.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 5 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...