Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי ביואיק לה קרוס 2011 2.4 ובבדיקה עדכנו אותי שהרכב מספק 135 כ"ס במקום 180 שהוא אמור לספק.

לא לקחתי את זה כקריטי כי חשבתי שזה דבר סביר שקורה עם הזמן לרכב...

ברגע שראיתי שצריכת הדלק גבוהה משציפיתי (מבדיקות שעשיתי הן ברשת והן עם אנשים שהיה להם את אותו הדגם דובר על סביבות 1/9 כשבפועל אני רואה שממוצע הצריכה הוא כ- 1/7.5) חיברתי וההיגיון אמר שיש מצב שיש קשר בין הספק הכ"ס לבין צריכת הדלק.

השאלה היא, אילו גורמים יכולים לגרום להספק הכ"ס הנמוך והאם גם לדעתכם קיים קשר ישיר בין הצריכה הגבוהה לבין ההספק הנמוך?

פורסם

180 כוחות סוס זה מה שהמנוע יודע לספק, עד שזה מגיע לגלגלים נאבדים כמה סוסים דרך הגיר והציריות למשל, ומה שחשוב זה כמה סוסים יש בגלגל בסופו של דבר.

בנוסף לא ידוע עד כמה המדידה במכון מדוייקת ואם המכשיר מכויל.

כמה ק"מ הרכב עבר?

פורסם

עבר 75,000... לא עושה את הרושם שקרעו אותו או משהו כזה (אולי אחזקה מזלזלת?)

וגם אם ניקח בחשבון את הסוסים שהולכים לאיבוד בדרך... א. 50 כ"ס נראה לי קיצוני ב. הצריכה של הדלק שמטרידה אותי בעיקר דיי מחזקת את העובדה שמשהו פה לא מאה אחוז. אני חושב לקחת את הרכב למוסך וחושש שימציאו לי דברים שאין לי מושג בהם.

העדפתי לעבור דרך הפורום לקבל קצת שכל ומושג

פורסם

יש לך היסטוריית טיפולים? ידוע שיש הפסד של 15% כוח סוס מהמנוע לגלגלים. לדעתי הצריכת דלק הגיונית, תוכל לפרט אם הממוצע הוא בתוך העיר או חצי חצי?

פורסם

היסטוריית הטיפולים לא משהו מסודר. היד הראשונה עשה את כל הטיפולים במורשה. היד השניה טען שעשה את חלק מהטיפולים אצל חבר וכו' וחלק הראה לי.

צריכת הדלק שציינתי - משולבת.

פורסם

לגבי פלאגים המליצו לי בבדיקה לבצע החלפה אבל במוסך מורשה נאמר לי שפלגים מחליפים אחת למאה חמישים ק"מ.

חוץ מפלגים יש עוד כיוונים שיכולים לגרום למחסור בכ"ס?

פורסם

טוב, שמן תואם הוחלף בכל מקרה ברגע שרכשתי לפני כחודש, לחץ אוויר בודק ומוודא, תקין. אז לפי מה שאני מבין החשודים העיקריים הם הפלאגים ומסנן אוויר

פורסם

בצע ישור קו מלא -

א - הכנס תוסף דלק לטנק הדלק על כ חצי מיכל דלק - לניקוי מערכת הדלק והמזרקים.

ב - בדוק אולי צריך לבצע פלאשינג למנוע - שמן שרוף ישן גורם לבעיית אטימה של הבוכנות

והספק המנוע יורד, הוסף פלאשינג - נוזל המנקה את מעברי השמן ואטימת הבוכנות וגל הזיזים .

ואח"כ מלא שמן מנוע איכותי סינטטי + פילטר שמן איכותי .

ג - החלף נוזל ממסרה - שם יש איבוד כוח והפסדים, השתמש בנוזל ממסרה המתאים לרכב והרשום בהוראות.

ד - בדוק את הפלגים ופילטר האויר - אם צריך החלף .

ה - בדוק שאין מחסור / בעיה בנוזל קירור - המראה על בעיה באטימת המנוע.

אם אחרי ישור הקו עדיין יש בעיות , כנס למוסך מורשה ובצע בדיקה ממוחשבת למנוע ולממסרה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה רבה אייל על הניתוח והפירוט.

אגב, הייתי הבוקר במוסך umi ומנהל המוסך המליץ לשים k44 בכל תדלוק בעשרת התדלוקים הבאים (כשמגיע לרבע טנק). נשמע הגיוני?

פורסם

לגבי המצתים - מציע להחליף .

150 זה בתנאים כל כך אופטימליים שגם בסרטים לא תמצא .

נ.ב החלף שמן בתדירות גבוהה יותר, המנוע הזה רגיש לשמן איכותי במיוחד מערכת התזמון שלו .

המנוע הזה כמעט זהה ל2.2 Ecotec .

שים לב לנזילת שמן ממחזיר שמן קדמי .

שים לב למערכת הקירור שרגישה מאוד ! במיוחד התרמוסטט .

תתחדש .

פורסם (נערך)
הייתי הבוקר במוסך umi ומנהל המוסך המליץ לשים k44 בכל תדלוק בעשרת התדלוקים הבאים (כשמגיע לרבע טנק). נשמע הגיוני?

זה יכול להזיק - החומרים האלה מורידים פיח - כאשר אין פיח תוקפים את המתכות של המזרקים.

אני כותב מתוך ניסיון - בשנת 93 קיבלתי (2 רכבים) סופר לנסר חדשה ומסרו לי עם הרכב תוספת ליקוי מולי בהמלצה לסים מיידי במיכל דלק ולמלה דלק - התוצעה היתה שלאחר מכם כל כ-2500 ק"מ הרכב היה מתחיל לגמגם ולדומם מנוע בניוטרל. היתי מוסיף תוסף לדלק והכל היה מסתדר.

לרכבים שבאו אחרכך לא השתמשתי בתוסף אף פעם ולא היה שום בעיה.

תיתיחס ראשון להמלצת של razmel ועם אין בדוח נתוני דחיסה תידאג שיעשו בדיקת דחיסה אמיתית (זאת אומרת פרוק מצתים והכנסת מד לחץ - לא סומך על בדיקת וירטואלי שמודד צריכת זרם במתנע).

עריכה אחרונה על ידי adddiaz
  • תוכן חדש...