Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קיבלתי תשובה לשאלה הזאת. פונטיאק סולטליס.

רכב שניראה מיליון דולר, על הנייר המנוע גם לא רע.מה כבר יכול להיות?

פשוט רכב פח. המנוע דרעק שלא קיים מתחת ל 4000 סל"ד, התיבה איטית ועיקשת בהורדות ההילוכים, המתלים מאוד נוקשים ומתרסק בכול מהמורה בכביש למרות שלא קיבלתי התנהגות ממש יוצאת מהרגיל.

זה רכב פוזה נטו שנועד לאמריקאים טיפשים שלא יודעים מה זה רכב מלבד ללחוץ על גז וברקס.

בחיי שנהנתי לנהוג יותר באוקטביה 1.2 מהשכרה.

מה היה אצלכם הרכב הכי פח(כמובן בהתאם לציפיות)?

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פורש קיין מהדגם הראשון מרגיש כמו משאית

אודיQ5 מהדגם הקודם איכות חומרים עלובה ומסתבר גם שבעיות אמינות מפה עד לשם

לנד קרוזר 2007 פשוט כמו לשוט בלב ים

מרצדס ML2015 רכב אמריקאי שלא מתאים לשוק הישראלי

אלפא בררה מפגינה נחיתות עצומה מול ה159 שעליה מבוססת

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

^

davemustaine87; לא שאני חולק עליך, אבל הסולסטיס האחרון ירד מפס היצור ב-2009, ככה שמה שנהגת בו לא יכול להיות חדש יותר משמונה שנים (כמעט תשע). וזה המון. לך תדע מה מצבו של הרכב. לדוגמא- אתה יודע אם ומתי הוחלפו בולמי זעזועים? וגם על תיבת הילוכים ש(אולי, לא יודע) לא טופלה במשך שמונה שנים לא צריך להוסיף.

מה גם שאני מתייחס לרכב מ-2009. אולי מה שנהגת בו עוד יותר ישן.

פורסם

קיה ספורטאז' GT line.

על הנייר עושה רושם של רכב ללא תחרות, בפועל מרגיש כמו ג'יפון רגיל עם מנוע 2000 ומתרסק מאוד על שיבושים (בגלל חתך נמוך). בנוסף יש את בעיות הגיר שמתחמם ומחייב את הנהג לעצור בצד ולקרר אותו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לקסוס IS300 2017,

נהגתי ברכב לנסיעה של כשעה,לאחר רבע שעה התחילו לי כאבי גב רציניים למרות שניסיתי לכוון בכל צורה אפשרית.

הנסיעה קשה וגם מהמרות קטנות בכביש המהיר מורגשות,ה307 בת 15 שלי נוחה משמעותית,יש רעשי כביש שלא צריכים להיות ברכב שעולה רבע מליון ש"ח,והביצועים בינונייים מינוס.

בהחלט אכזבה גדולה כי באתי במטרה לרכוש את הרכב.

לאחר מכן עשיתי נסיעה בוולבו S60 חדשה,פשוט הבדל של שמיים וארץ,הרכב מבודד פשוט בליגה אחרת מהלקסוס,מאד נוח,המתלים עושים עבודה נהדרת גם בכביש משובש,הכסא נוח,המנוע והגיר עובדים ביחד בצורה כמעט מושלמת והביצועים חזקים בהרבה.

פורסם

לקסוס RX דור שלישי.

לא היה לי הרבה ניסיון עם מכוניות יוקרה , והייתה לי ציפיה להכנס לתא נוסעים איכותי ולא עממי.

בפועל זה הזכיר קאמרי 2007 שיצא לי לנסוע בה עם קצת יותר נגיעות עץ ולא מרשימה בכלל מבחינת איכות חומרים.

איכות ההרכבה הייתה קצת יותר טובה מהקאמרי.

פורסם

bmw x6 יש רק 4 מקומות ישיבה בדגם שנסעתי ולא ניכנס מזוודות ועגלת ילדים לבגז' חשבתי זה רכב פרקטי משפחתי גדול בעיקר בגלל המחיר שלו... הקיצור אכזבה.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
^

davemustaine87; לא שאני חולק עליך, אבל הסולסטיס האחרון ירד מפס היצור ב-2009, ככה שמה שנהגת בו לא יכול להיות חדש יותר משמונה שנים (כמעט תשע). וזה המון. לך תדע מה מצבו של הרכב. לדוגמא- אתה יודע אם ומתי הוחלפו בולמי זעזועים? וגם על תיבת הילוכים ש(אולי, לא יודע) לא טופלה במשך שמונה שנים לא צריך להוסיף.

מה גם שאני מתייחס לרכב מ-2009. אולי מה שנהגת בו עוד יותר ישן.

הרכב משנת 08. אכן חשבתי על זה, כי בהחלט זה ניראה כמו רכב שהתעסקו איתו לא מעט, אבל לאחר שכתבתי את זה, ניסיתי למצוא עוד חוות דעת ובהחלט חולשת המנוע והגיר חוזרת על עצמה

פורסם
לקסוס IS300 2017,

נהגתי ברכב לנסיעה של כשעה,לאחר רבע שעה התחילו לי כאבי גב רציניים למרות שניסיתי לכוון בכל צורה אפשרית.

הנסיעה קשה וגם מהמרות קטנות בכביש המהיר מורגשות,ה307 בת 15 שלי נוחה משמעותית,יש רעשי כביש שלא צריכים להיות ברכב שעולה רבע מליון ש"ח,והביצועים בינונייים מינוס.

בהחלט אכזבה גדולה כי באתי במטרה לרכוש את הרכב.

לאחר מכן עשיתי נסיעה בוולבו S60 חדשה,פשוט הבדל של שמיים וארץ,הרכב מבודד פשוט בליגה אחרת מהלקסוס,מאד נוח,המתלים עושים עבודה נהדרת גם בכביש משובש,הכסא נוח,המנוע והגיר עובדים ביחד בצורה כמעט מושלמת והביצועים חזקים בהרבה.

חייב לחלוק איתך, היה לי את הIS300 ואני טוען תמיד שזה הרכב הכי טוב שהיה לי. נוחות ושקט פשוט מדהימים, בכביש בין עירוני הרכב מרגיש כמו שמרחף מעל הכביש, מנוע חזק ושקט לא שמים לב למהירות בגלל השקט מה שמטעה כנראה את התחושות למהירות, צריכת דלק ממוצעת של 1 ל17, אם לא הייתי צריך גיפ בגלל הנוחות של הגובה אז הייתי חוזר מחר לIS300.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דווקא הופתעתי ממש לטובה, אבל לא באתי עם ציפיות...

208GTI. האוטו ממש חביב, אבל כולם דיברו על שובה של ה-205GTI, וממש פתחתי ציפיות ל-GTI שהולכת עד הסוף אבל... לא.

איביזה קופרה דור קודם. שלדה לא טובה שמנוהלת ע"י בקרות אלקטרוניות שפועלות באופן לא עקבי. אחרי ההפתעה לטובה של הלאון קופרה, ממש אכזבה. אם ה-208GTI דייט שלא ממש הולכת עד הסוף, עם האיביזה אני חותך הביתה לפני הקינוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הגרסאות השונות של האיביזה בדור הקודם נראו לי תמיד כמו ניסיונות נואשים לתקן משהו פגום שלא ניתן לתיקון. לא משנה כמה מתקדמים באלקטרוניקה, עדיין למרבה הפלא יש דברים מכאניים לגמרי (זוויות? חלוקת משקל?) שלא ניתנים לתיקון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא נהגתי על הרבה רכבים, אבל הרכב שמאוד התאכזבתי הוא פג'ו 107: אחרי נסיעות רבות בפאסט TDI ורנו פלואנס דיזל, ביום בהיר אחד לנהוג על כזה רכב זו הייתה אכזבה גדולה.

התחושה הייתה נסיעה בטרקטורון.

• תוכן חדש...