Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גריל גז BBQ


ROEI-A
שימו לב! השרשור הזה בן 1521 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני 4.5 שנים עם ה q3200 - עושה את העבודה בצורה מושלמת. לא יודע על מה אתם מדברים שהוא צריך לעבוד סגור.

כל שטח הצלייה עם בשר והמכסה פתוח והכל נצלה מעולה. ככל שתעמיסו עליו יותר ככה הוא ייתן יותר עבודה.

היום בגלל מעשנה הוא פחות עובד אבל לא יכול להמליץ עליו יותר.

הימים הקשים חלפו :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

תודה.

אני מבין מדבריך שאסור לפי החוק לחבר לנקודת גז לבד?

בחנות נאמר לי שאין בעיה אבל אני לא סומך עליהם.

כנראה שהם התכוונו לבלון גז אותו אין בעיה לחבר לבד.

לעומת זאת אם זו נקודת גז במרפסת,חייב טכנאי שיעשה חיבור תקין וחוקי.

 

 

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני 4.5 שנים עם ה q3200 - עושה את העבודה בצורה מושלמת. לא יודע על מה אתם מדברים שהוא צריך לעבוד סגור.

כל שטח הצלייה עם בשר והמכסה פתוח והכל נצלה מעולה. ככל שתעמיסו עליו יותר ככה הוא ייתן יותר עבודה.

היום בגלל מעשנה הוא פחות עובד אבל לא יכול להמליץ עליו יותר.

 

 

Aviram-C אני רואה שחלק גדול מהרשת הוא אטום, אני מבין שזה נועד כדי לעצור את ההתלקחות של האש.

השאלה שלי היא האם בחלקים האלו הבשר לא מקבל בישול כמו במחבט רגילה עם הנוזלים של עצמו? האם לבסוף הבשר עובר צלייה כמו ברשת מנגל רגילה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שהם התכוונו לבלון גז אותו אין בעיה לחבר לבד.

לעומת זאת אם זו נקודת גז במרפסת,חייב טכנאי שיעשה חיבור תקין וחוקי.

 

 

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

 

הם מפורשות דיברו על נקודת הגז במרפסת.

היום התקשרתי לחברת הגז וגם הבחורה במוקד אמרה לי שאני יכול לחבר בעצמי. מוזר...

החלטתי להזמין טכנאי בכל מקרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Aviram-C אני רואה שחלק גדול מהרשת הוא אטום, אני מבין שזה נועד כדי לעצור את ההתלקחות של האש.

השאלה שלי היא האם בחלקים האלו הבשר לא מקבל בישול כמו במחבט רגילה עם הנוזלים של עצמו? האם לבסוף הבשר עובר צלייה כמו ברשת מנגל רגילה?

 

זה גם קטע מרגיז בוובר לדעתי.

דברים שאתה שם בשטח הזה נצלים משמעותית יותר מהר, הוא הרבה יותר חם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • 4 חודשים מאוחר יותר...

אהלן

חשבתי לרכוש את הגריל הזה:

https://balkogrill.co.il/product/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C-%D7%92%D7%96-coleman-galaxy-3/?gclid=CjwKCAjwp_zkBRBBEiwAndwD9YrPBdbSdTVR3rzdmkuqswHSQL3mDCqVjEtQpFNmnBIMaAq9kyEK2hoC7ZoQAvD_BwE

קולמן גלקסי 3.

אשמח להמלצות או דיס המלצות

 

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגלקסי הוא דגם ישן, רבולושן החליף אותו,

לי יש רבולושן 2 ואני מאוד מרוצה,

הנדסת אנוש מעולה!

 

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר מחקר נוסף בעניין ונסיון של חבר עם גריל מאוד יקר של נפוליאון, החלטתי שאני מעדיף רשת נירוסטה. רשת ברזל יצוק מאוד קשה לניקוי ובעצם ע"י ניקויה מורידים את הציפוי שלה והיא תחליד. ברשת נירוסטה מלכתחילה היא פחות.מתלכלכת וגם אין בעיה לנקות אותה עם מברשת ברזל עדינה.

חיפשתי באינטרנט ומאוד קשה למצוא גריל עם רשת נירוסטה ובדרך כלל אלו דגמים יקרים מאוד של החברות, מעל 6000 ש"ח. מכירים גריל עם רשת נירוסטה במחיר זול יותר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא להכין אצל בעל מקצוע רשת אחרי רכישת גריל מתאים? תתאים את הרשת לגריל שאתה צריך לא ההפך

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^ מניח שזה כי מדובר על יציקת נירוסטה. הרשת צריכה להיות עם מסה רצינית על מנת לאגור חום ולשחרר אותו בצורה אחידה וגם לא להתקרר מהר מהמגע עם הסטייק.

בעל מקצוע יכין לך במקסימום רשת דקיקה מתיילים מרותכים.

 

הבנתי שרשתות מיציקת ברזל עם ציפוי אמייל מתנקות יחסית בקלות וכמובן לא מחלידות. תבדוק את האופציה הזו שזמינה בגרילים זולים יותר.

 

דרך אגב, הכיוון שלי כרגע הוא וובר q1200 או q2200 (מעדיף משהו קטן שלא יתפוס מלא מקום במרפסת ולא יכער אותה). גם הם מגיעים עם רשתות מצופות אמייל כנ"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יציקת נירוסטה בעל מקצוע לא יכין לו (זה דורש מפעל רציני שלא יתעסק עם פריט בודד), אבל חיתוך מלוח כמו זה, באמת אפשרי. אם זה מספיק טוב לפות"ש זו כבר החלטה שלו. גם כאן דרך אגב אני מעריך מחיר לא זול בשביל פריט בודד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למישהו יש חווד על המנגלים של אמגזית וספציפי על זה? http://www.amgazit.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-513-%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A7-4-%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A6%D7%93.aspx

יש אותו בשופרסל ב 799 (אחרי החזר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...