Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת נורות בלדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

החלפתי את התאורה הפנימית ברכב ללד, רציתי גם להחליף את הנורות בלוחית רישוי ללדים כי במילא נשרפו לי הנורות.

מה שמונע ממני לעשות את זה בינתיים זה שבזמן שהרכב מונע יש הבהובים של הלד בתאורה המרכזית הפנימית, לא בטוח שכל אחד ישים לב לזה אבל לי זה קצת מציק ואני לא רוצה שכל הזמן מבחוץ זה יראה ככה.

מישהו יודע מה ניתן לעשות כדי למנוע את ההבהובי הלד האלה?

פורסם

כתבתי בסל"ד קבוע ולא סרק. ברור שהמתח יצוף בתחום מסויים של פלוס מינוס 0.2 וולט אבל אנחנו מחפשים תנודות בתחום של מעל 0.5 וולט.

לדעתי הבעיה כנראה נובעת מכך שתאורת הפנים מקבלת פיקוד ממודול בקרה (מחשב).

איזה כייף לי :)

פורסם

אני חושב שאם אתם מחפשים תנודות בתדר גבוה יחסית (נגיד מעל 100 הרץ), מולטימטר לא יהיה הכלי המתאים ולא יוכל לשקף תנודות כאלה בצורה אמינה (אני חושב שאפילו MIN-MAX בפלוק 87-V לא יהיה מהיר מספיק).

ע"מ לשקף תנודות בתדרים כאלו דרוש סקופ.

ללד חסר את יכולת השיכוך של חוט להט, ולכן כנראה אתה רואה את ההבהוב.

פורסם
ההסבר שלך נשמע מאוד הגיוני, השאלה מה ניתן לעשות כדי למנוע את זה?

לדעתי הבעיה במקום אחר ומכיוון שאין ברשותך סקופ או מכשיר תוצרת פלוק נגיד פלוק 87 אשר יש לו קצב דגימה בסיסי של 10 הרץ ומוד נוסף בעל קצב דגימה של 1 קילוהרץ לכן נבחר בדרך אחרת.

הדרך הפשוטה היא לקחת לד כולשהו עם נגד טורי ולחבר ישירות למצבר ולראות האם קיימים עדיין הבהובים. למעשה אתה יכול לקחת גם את הלדים שברשותך ולבדוק זאת בחיבור ישיר למצבר או למקור מתח של 12-14 וולט.

לדעתי הבעיה בלד או בגלל שהשליטה על התאורה הפנימית היא על-ידי מודול בקרה.

פורסם
אני חושב שאם אתם מחפשים תנודות בתדר גבוה יחסית (נגיד מעל 100 הרץ), מולטימטר לא יהיה הכלי המתאים ולא יוכל לשקף תנודות כאלה בצורה אמינה (אני חושב שאפילו MIN-MAX בפלוק 87-V לא יהיה מהיר מספיק).

תבדוק את עצמך. פלוק 87 במצב של MIN-MAX מאפשר קצב דגימה של 100 מילישניות ומוד נוסף של 1 מילישניות.

פורסם

בדקתי שוב את זה, רק בסרק זה קורה, אם לוחצים טיפה על הגז אין הבהובים.

אנסה להזמין קבל מ ebay , זה משנה אם שמים אותו על ה - או ה + ?( אני לא מבין בנושא הזה של האלקטרוניקה)

פורסם

בדקת את המתח על המצבר בסל"ד סרק ובסל"ד גבוה ? האם יש ברשותך מד-מתח מקצועי TRUE RMS ?

בהחלט יש לחבר את הקבל לפני הקוטביות פלוס לפלוס, מינוס למינוס.

קבל בודד עולה שקל בחנויות באיזור שדרות הר-ציון בת"א.

אם אתה נמצא באיזור רמת-גן אוכל לתת לך כמה קבלים.

פורסם

במדינה שאתה גר אין חנויות אלקטרוניקה ?

תזמין מהקישור. שירות מהיר ומעולה.

שים לב ! קבל אלקטרוליטי של 1000 מיקרופאראד הינו יחסית גדול לכן בדוק האם יש מקום לדחוף את הקבל.

https://www.4project.co.il/section/electrolytic-capacitors

פורסם
תבדוק את עצמך. פלוק 87 במצב של MIN-MAX מאפשר קצב דגימה של 100 מילישניות ומוד נוסף של 1 מילישניות.

בדקתי ואתה אכן צודק, מגניב לגמרי, לא מחליף את הסקופ, אבל יעיל למדידות בשטח, שם אין אפשרות לסקופ.

:beerchug:

• תוכן חדש...