Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסה לארה"ב עם DELTA?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת OT - דווקא ל-763 יש מרווח רגליים מדהים יחסית, טסתי על שני המטוסים משנת 1991 (EAP וEAJ) ועל אחד משנת 2000 (EAL, "החדש ביותר" בצי של ה763) ומרווח הרגליים שם By far עדיף על כל מטוס אחר של אלעל שטסתי בו בעבר (738, 739, 752, 744).

אתן פה עצה קצת שונה, אחרי שתחליט באיזו חברה אתה טס ותדע באיזה מטוס, אני מציע לך להיכנס לSeatguru על מנת לבחור מושב שיהיה לך נוח. האתר הזה אף פעם לא איכזב אותי בביקורות שלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן EAP. וסיטגורו לא מאכזב.

העניין הוא שאם מושבים מודרניים 32 אינטש (ואפילו 31) יכולים לתת מרווח רגליים טוב, בעוד שעם מושבים מיושנים אפילו 33 יכולים להיות צפופים. ויש גם עניין של ציוד, בעיקר תיבות IFE, שתופסות מקום מתחת לחלק מהמושבים. צריך לרדת לרזולוציה של. מספר המושב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

3. כאשר אתה מזמין טיסה בטורקיש, למשל, ואם זה חשוב לך, צריך לבדוק בהזמנה באיזה דגם מטוס מדובר. למשל בקו בין ת"א לאיסטנבול פועלים לא פחות מ-4-5 דגמים שונים. וזו רק דוגמא.

זה דווקא החלק הלא באמת חשוב כי זו טיסה סופר קצרה. (ולא משנה באיזה קונסטלציה היא טיסה נוראית עם אוכלוסיה נוראית - לא רק הישראלית - גם הרבה עובדים זרים)

המקטע החשוב הוא ההמשך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נכון, אבל צריך לשים לב שלטורקיש צי מגוון מאד כך שדגם המטוס יכול להשתנות מטיסה לטיסה. תציץ בסיטגורו ותראה את המגוון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם זאת טיסה בודדת או התחלה של סדרת טיסות?

אם האחרון, כדאי לבדוק עם איזה חברה תגיע מהר יותר לסטטוס גבוהה שיאפשר לעשות את הטיסות הללו בנוחות..

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בהכללה גסה... חברות תעופה אמריקאיות הן פח אשפה בכל פרמטר. טסתי פעמים הונג קונג ללוס אנג'לס באמריקן היה פשוט זוועה. אפילו אלעל יותר נחמדים.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
זה דווקא החלק הלא באמת חשוב כי זו טיסה סופר קצרה. (ולא משנה באיזה קונסטלציה היא טיסה נוראית עם אוכלוסיה נוראית - לא רק הישראלית - גם הרבה עובדים זרים)

דעה בנוגע לטיסות המשך- אני לא יכול להגיד שיש לי המון ניסיון, אלא מספר בודד של פעמים, אבל זה נראה שהמגמה בכל החברות זהה: הטיסות לישראל/מישראל ליעד הקרוב הן די דרעק.

כאילו מקצים לטיסה הזו ספציפית את המטוס הישן ביותר בצי, עם רמת תחזוקה בינונית+לא מתאמצים יותר מדי בגזרת השירות, והטיסות מתנהלות כ "קרון הובלת בקר". מצד שני, ההתנהגות של הישראלים בטיסות האלו כנראה גרועה יותר מזו של בקר בקרונות ההובלה...

לא מזמן טסתי ליעד מרוחק כלשהו דרך פולין, הטיסות לורשה וחזרה היו זוועת עולם בכל פרמטר, הטיסות מורשה ליעד הרחוק וחזרה-עולם אחר.

פורסם (נערך)

פיקה - אני לא מסכים אתך. תלוי בחברה, בצי שלה ובשיקולים מסחריים.

הבעיה היא שת"א, למרות שמרוחקת יחסית מרוב היעדים באירופה, מקבלת יחס של טיסה פנים אירופית - כך שמקצים לטיסה של 4-5 שעות מטוסים שבדרך כלל מיועדים לטיסוה של שעה-שעתיים, ומוותרים על הארוחות. אם תבדוק בחברות האירופיות איזה מטוסים עושים את הקו תמצא לא מעט כלים חדישים וחדשים.

סה"כ הקהל הישראלי אינו גרוע מקהל אחר. קרא קצת מה קורה בטיסות מאנגליה לספרד (רמז - לפחות פעם בשבוע טיסה כזו מסתיימת במעצר של שיכורים, ולאחרונה היה פסק דין שחייב מישהו לשלם עשרות אלפי ליש"ט כפיצויים לחברת התעופה כיון שבתנהגותו גרמה להסטת הטיסה). ובארה"ב סיפורים על טיסות שמסתיימות בקטטות נפוצים למדי. אישית, בעשרות טיסות מת"א ואליה, נתקלתי פעמיים בקהל מגעיל. פעם אחת אלה היו צרפתים שנדחפו בתור בצ'ק אין, ובפעם השניה ישראלים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

למעשה, אין הבדל בין המטוסים שעושים טיסות של 3-5 שעות לאלו שעושים טיסות של שעה-שעתיים, תמיד מדובר במשהו כמו בואינג 737/איירבאס A320 וכדומה, במקרים בודדים אמבראייר E195 (שמעט קטן יותר, אבל לא פחות מרווח)

אפשרי שאתה צודק, אני כמובן לא פה למטרת הלקאה עצמית, אלא מעיד אך ורק מנסיוני או מכרים שאני יכול לסמוך על מה שאמרו (כלומר- הראו לי סרטון מהטיסה או משהו), הנסיון הגרוע ביותר שלי עד לרגע זה הוא עם הקהל הישראלי.

מצחיק שאתה מזכיר פה את הצרפתים, הייתי אומר כמה דברים, אבל יש מצב לא רע שאם אכתוב מה שאני חושב ישללו לי את האזרחות :-D

פורסם

טוב חברים, עדכונים. מסתבר, שהייתה טעות - DELTA מגיעה ל-JFK אבל יוצאת ליוסטון בכלל מלה-גרדייה. כך שהכל בוטל, המידע לא היה רלוונטי. לבסוף הוזמנה טיסה דרך UNITED מתל אביב לניו ארק עם בואינג 777-300. מניו ארק ליוסטון עם איירבוס A320. בחזרה אותה פרוצדורה (הפוך, כמובן).

מקווה שלא יהיו פאדיחות, לאחרונה UNITED מככבת בשירות הגרוע והמזלזל שלה...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הייתי בודק אופציה לטוס עם בריטיש וקונקשן בהיתרו. אותו הזמן טיסה, אבל לא צריך לעבור אימיגרישן בניו יורק. בנוסף, מהניסיון שלי בטיסות של בריטיש יש הרבה אנשי עסקים וכאלה מה שגורר טיסות נעימות יותר בד״כ...

פורסם

אני מקווה שיש לך לפחות 4 שעות בניוארק [ולא ניו ארק. זה כתיב של אל על (שבאתר שלהם מופיע, או לפחות הופיע, New

Ark) שאמריקאים לא מפסיקים לצחוק עליו].

ו-772 בתצורת 9 מושבים לרוחב זה גרוע מקופסת סרדינים,

ד"א גאריכו - בריטיש מפעילים בקו לארץ 787 בשתי גרסאותיו בתצורת 9 לרוחב, עוד יותר גרוע מה-777 בתצורה מקבילה. ומדובר בטיסה של למעלה מ-5 שעות.

פורסם

ב 777 9 לרוחב זה הסטנדרט. זה מה שאל על ורבים אחרים מפעילים מאז השקת המטוס. הבעיה היא עם 10 לרוחב ב777 כמו ביונייטד.

בכל מקרה בבריטיש ב 787 היה יחסית מרווח, ואני 1.90.. בנוסף, יש כמה מושבים ללא תוספת תשלום שממש נחמדים ואם תופסים אותם אין בעיה בכלל.

פורסם

ב 777 ו 787 תצורת 9 לרוחב זה הסטנדרט. וזה סביר פחות או יותר, ה 777 רחב יותר, ב 787 יש יותר מרווח כלפי מעלה.

777 בתצורת 10 לרוחב כמו יונייטד ובריטיש זה סיוט.

• תוכן חדש...