Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, בדקתי היום פיגו 107.

בתוצאות הבדיקה של קומפיוטסט בעמוד של הקומפרסיה בצילינדרים (אני מקווה שאני צודק במינוחים) יצא שצילינדר 1 ו-3 עומדים על 100 אחוז, וצילינדר 2 על 99 אחוז.

רציתי לדעת מה ההשלכות של זה? והאם זה אומר שהמנוע במצב רע?

מבחינת הנסיעה לא הרגשתי משהו חריג

בנוסף, אשמח לדעת אם בדגם הנ"ל מחליפים טיימינג או שזה שרשרת.

תודה

פורסם

יש שרשרת.

אין הבדל גדול בין הצילנדרים, כך שאין בעיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדיקת קומפרסיה היא בד"כ יחסית, רוצים לבדוק האם באחת הבוכנות הקומפרסיה נמוכה משמעותית מהבוכנות האחרות, מה שעלול להצביע על בעיה.

הפרש של 1% זה מצויין. אין שום בעיה.

איזה שנה הרכב?

אתה בחרת את המכון בדיקה?

פורסם

אם אני לא טועה המנועים האלה עם חגורת טיימינג, אך עדיף להמתין לתשובה יותר מדוייקת.

מופתע שאף אחד לא שאל אותך לגבי הגיר,

מדובר בידני או רובוטי, אם זה רובוטי, תבדוק אם הוא מתאים לך, לחלק לא קטן מהנהגים הגיר לא יתאים אפילו יהיה די מחורבן ,מעצבן ויקר לאחזקה, חשוב שתקח בחשבון לפני קניה ותבדוק את הנושא.

פורסם

יש להם שרשרת.

לא שאלו אותו לגבי הגיר כי אם הוא לקח את הרכב לבדיקה כניראה הוא כבר נהג בו לפני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש להם שרשרת.

לא שאלו אותו לגבי הגיר כי אם הוא לקח את הרכב לבדיקה כניראה הוא כבר נהג בו לפני.

טוב, בפורום אמרו שנסיעה קצרה לא תספיק.

פורסם
אם אני לא טועה המנועים האלה עם חגורת טיימינג, אך עדיף להמתין לתשובה יותר מדוייקת.

מופתע שאף אחד לא שאל אותך לגבי הגיר,

מדובר בידני או רובוטי, אם זה רובוטי, תבדוק אם הוא מתאים לך, לחלק לא קטן מהנהגים הגיר לא יתאים אפילו יהיה די מחורבן ,מעצבן ויקר לאחזקה, חשוב שתקח בחשבון לפני קניה ותבדוק את הנושא.

בהחלט ולא רק זה.

אם מדובר בגיר רובוטי אז אני חוזר ואומר;

לבקש היסטוריית טיפולים מפורטת ולבדוק מתי הוחלף הקלאץ' לאחרונה.

הקלאץ' הרובוטי כבר עבר 50-60 אלף +/-? אני אישית הייתי עובר לרכב הבא או מנסה להוריד את המחיר....

• תוכן חדש...