Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום למוסך לעשות טיפול עשרת אלפים שגרתי. אחרי ששילמתי ונפרדתי לשלום, נכנסתי לרכב, תכננתי להניע - אך למרבה ההפתעה כלום לא קרה והאוטו כלל לא הניע - אין מצבר. המוסכניק ניסה להניע את האוטו עם כבלים מספר פעמים ללא הצלחה - ובסופו של דבר האוטו הניע רק אחרי שפרקו את המצבר הנוכחי והתקינו מצבר אחר במקומו - את המצבר שאיתו הגעתי (שנפ בן 18 חודשים) לקחו להטענה - ומחר עלי להתקשר ולגלות מה עלה בגורלו והאם הצליחו להטעין אותו.

אחד העובדים במוסך (שאגב, סה"כ נראה לי שהם אנשים די הגונים ולא איזה כוכבים פוטנציאלים של "יצאת צדיק") הסביר לי שהדבר אפשרי, שהמצבר כבר ישן וכו ושזהו רק צירוף מקרים נדיר שהמצבר החליט למות בדיוק זמן הטיפול - יחד עם זאת, לי שאיני מבין גדול במכונאות רכב, הדבר נראה יותר מתמוה.

מה דעתכם, האם ייתכן כי איזשהו סוג של רשלנות או טיפול לקוי יכל לגרום למותו של המצבר בטרם עת - או שמא מדובר בצירוף מקרים, מדהים - אבל אפשרי? האם בהנחה, שהם יצליחו להטעין את המצבר אפשר לשים את הפרשה הזו מאחורי כאילו לא הייתה?

תודה\

פורסם

גם אם הם לא יצליחו להחיות את המצבר הישן, אפשר להשאיר את הפרשה מאחורייך.

אם המצבר עדיין באחריות, תפעיל אותה . אם המצבר מחוץ לאחריות, תקנה חדש.

תניח למוסך - לא תוכל להוכיח שיש להם קשר לבעית מצבר ( אני גם חושב שאין להם קשר ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באיזה רכב מדובר? יכול להיות שבטעות השאירו את האורות דולקים או משהו בסגנון. קרה לי עם רכב ישן שבו הוצאת המפתח לא מכבה את כל האורות, שהושאר ליומיים אצל פחח. כשחזרתי לקחת את הרכב המצבר היה מת, והמתג של האורות במצב פועל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קשה לי להאמין שטיפול 10 אלפים נמשך מספיק זמן כדי לגמור את המצבר, גם אם כל האורות ברכב היו דלוקים. אבל אם הרכב נשאר במוסך שעות רבות עד שבעל הרכב הגיע לקחת אותו - אפשרי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יכול להיות שהשאירו דלת פתוח כמה שעות ומנורה פנימית רוקנה את המצבר. סיכוי טוב שהוא יחזור לעצמו אחרי טעינה.

פורסם

אנסה להרגיע אותך - מחיר מצבר הוא סביב 400 עד 500 שקל בהנחה שמדובר במצבר רגיל.

אורך חיים ממוצע הוא 3 שנים אז כאן נגרם לך נזק של 200 עד 250 שקל . לא סוף העולם

ככה הרגעתי את עצמי אחרי שחזרנו מחופשה בחו"ל והילדים לא מספיק הניעו את האוטו. המצבר היה בן שנתיים וחודשיים

אז תמחרתי את הטיול בעוד 50 אירו

• תוכן חדש...