Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניית רכב ל-3 שבועות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תן את הרכב לבן משפחה או חבר קרוב שיחנה את הרכב קרוב לביתם ומדי יום יעברו ויראו שהכל תקין.

יש גם את האפשרות לתת להם את הרכב לתקופה הזאת כך שיגרם פחות נזק לרכב אם לא יניעו אותו 22 יום.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סרג'יו, אפשר לשאול היכן גר שגנבו לך אוטו אחרי שבוע? זה איזה מקום עם פשיעה גבוהה במיוחד? זמן קצר מדי מכדי לגנוב רכב. בני משפחתי לא יודעים לנהוג הילוכים מי יודע מה, אני אשכרה חושש שנהיגה שלהם ברכב תעשה לי נזק בו, שריטות אכזריות וכו'. איזה בעסה יא אללה. אם היה לי אוטומט חופשי הייתי נותן להם להזיז לי אותו.

זה קרה בחדרה, בשכונה שנחשבת טובה, ללא פשיעה. לא בקיא בסטטיסטיקות גנבות באזור, לכן לא אוכל לתרום בנושא הזה.

והכל עניין של מזל, כי היה לי גם מקרה הפוך שיצאתי לחודשיים לחו"ל והאוטו נשאר במקומו.

פורסם

אתה יכול להחנות את האוטו בחולון בכל האזור שמסביב לקוגל - ברחוב קפלן למשל , אין כחול לבן , אין מצוקת חנייה והאזור בטוח.

בזמנו גרנו בת"א והשארנו שם את האוטו של אשתי שבועיים עד שקבלה תו חנייה.

פורסם

^^

אפשר לחנות בכחל"ב בת"א עד לקבלת תו החניה ואז הדוחות שניתנים מתבטלים אוטומטית. כמובן שזה קורה אך ורק אם הרכב חנה באיזור עבורו רלוונטי תו החניה שיונפק.

פורסם

יש לך עבודה? יש במקום עבודה חניון סגור במקרה? במידה ויש, תבדוק עם הבוסים שלך אם אתה יכול להשאיר את הרכב בחניון של העבודה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני באמת לא מבין מה הבעיה פשוט להשאיר אותו במקום החניה הרגיל.

את מי מהשכנים זה מעניין אם הוא שם יום, שבוע או חודש?

רכב זה חפץ שאמור לשרת את הבעלים שלו ולהפוך את החיים שלו לקלים יותר, ועבור חלק מהנים יותר.

סע לחול ותהנה. כי החלופות שהציעו כאן מעט מוזרות בעיני

פורסם

חבר'ה מי שלא מכיר את האיזור של בת ים טוב, לא יודע על מה מדובר.

יש כאן מצוקת חנייה אדירה, זו העיר השלישית בצפיפותה בישראל, ברוב המוחלט של הבניינים בעיר - אין חנייה, שלא נדבר על כך שבונים בקצב מסחרר (בזמן שלא מחייבים אף קבלן להקציב לכל דירה 2 חניות כסטנדרט, וכמובן משפחה שרכשה דירה חדשה, מחזיקה בשני רכבים לכל הפחות)

אם אתה יוצא לבלות - תדע שאין לך חנייה בחזור (רציני, מ-1 בלילה זה בלתי אפשרי למצוא חנייה. לא על סף, לא בכאילו, לא בערך, אלא בלתי אפשרי לחלוטין באזורים מסויימים).

ובחזרה לנושא,

אני הייתי מחנה באחד מהמקומות הבאים:

1. אם יש לך כיסוי רכב, תחנה ב"חניונים האחוריים" של אלי כהן (ז"א אלי כהן הזוגיים 'הקטנים' 2-34~ להיכנס בין הבניינים ויש שם חניונים מאחורה). חובה לשים כיסוי רכב באזור המדובר כי הרכב מתלכלך שם במהירות (בעקבות העצים שנמצאים באזור).

2. בחנייה מאחורי הקניון כפי שציינו.

3. במידה ויש תו תושב, הייתי מחנה ברחוב של ביה"ס סוקולוב. יש שם הרבה חנייה בכחול לבן, לרוב יש שם חנייה בשפע, רק שים לב שאתה לא מחנה בחנייה שמשמשת להורדת/העלאת תלמידים.

סע לשלום תחזור בשלום, והכי חשוב תהנה.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

אני לא מזלזל במצוקת החנייה בבת ים. פשוט פות"ש לא ציין שיתקשה למצוא חניה לשלושה שבועות, אלא חושש מהעמדת הרכב שלושה שבועות באותו המקום.

ועדיין לא הבנתי מה הבעיה ועוד פחות מה היתרונות של החלופות המוצעות

פורסם
ועדיין לא הבנתי מה הבעיה

באזור עם מכת חנייה קשה, ובייחוד בשכונת מגוריך, אתה לא רוצה להשאיר את הרכב לתקופה ארוכה מפני שכל בעל רכב באזור עושה מספר סיבובים מידי יום על מנת למצוא חנייה. בתקופה של שלושה שבועות כבר יבחינו בכך שהרכב עומד תקופה ארוכה, וזה בהחלט תרחיש הגיוני (לצערי מניסיון) שיתנקלו לרכב בדרך כזו או אחרת, שלא נדבר על כך שניתן להסיק שבעל הדירה אינו בבית במהלך התקופה (ולצערי פורצים פועלים בכל עיר).

ועוד פחות מה היתרונות של החלופות המוצעות

כי ביקשת,

1. באלי כהן מחנים באופן קבוע רכבים מיושנים מהניינטיז, שמשמשים כספק רכב, ספק מחסן, למראית עין. הם גם נראים כיאה למעמדם. הרכב של פות"ש לא יתפוס תשומת לב, במיוחד אם הוא יכסה את הרכב.

2. החנייה מאחורי קניון בת ים צמודה לתחנת משטרת בת-ים. בחניון הזה אין סיכוי שנערים שיכורים ישבו צמוד לרכב שלך, בנוסף הוא חניון ללא הרבה תנועה מה שמפחית סטטיסטית את הסיכוי להיפגע מרכב אחר.

3. ביה"ס סוקולוב נמצא ממול ביה"ס דוד אלעזר, וביניהם יש כ-30 מקומות חנייה שלרוב 30% מקומות פנויים. בחמישי-שישי-שבת החניות משמשות את הבאים לחוף הים. במקום כזה, אין מצוקת חנייה.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם
תבוא לאריאל תחנה ליד הבית שלי, אין מצוקה ולא מוכרת לי צרות עין

אני יכול להציע לו לחנות ליד העבודה שלי בכפ"ס.

אין צרות עין, רק שהמקום ריק לגמרי בלילה והוא במרחק יריקה מהשטחים, חוץ מזה הכל סבבה.

למרות שאולי באזור אושילנד אפשר להשאיר את האוטו ואפילו למצוא אותו (או חלק ממנו) אחר כך. לא ניסיתי, לכן לא אמליץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכל מה שקראתי, אני הייתי בוחר בהצעתו של סיסטם x.

סע לאריאל, תחנה, תחזור באוטובוס.

ראש שקט.

נגמר החול, תעלה חזרה על האוטובוס- לך להביא את האוטו.

לא?

פורסם

אם כבר נסיעה - אתה מוזמן לחנות במודיעין.

יש לא מעט רחובות מרכזיים והחניה חינם, יש תחבורה לכל הארץ (רכבת, אוטובוסים).

לדעתי כדאי לחנות שם (לא בחניון של הרכבת אלא ברחובות הסמוכים) ולקחת רכבת לנתב"ג.

שים לב שאין רכבות בשעות הקטנות של הלילה.

• תוכן חדש...