Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאמין שיש עוד נושאים בנושא זה ואכן חיפשתי, אך אני אהיה ספציפי במקרה שלי.

אני נכנס לקבע עוד 4 חודשים אך התחלתי את התפקיד שלי עכשיו בסדיר. התפקיד דורש הרבה התניידות ואני חייב רכב כדי להקל על עצמי. כרגע אין לי את הכסף לקנות אותו, אך כשאכנס לקבע כמובן שיהיה משום שאין לי הוצאות.

שקלתי לקחת הלוואה בסך 10,000 בערך ולקנות רכב. יש לי רישיון ידני אך מעדיף אוטומט. מקריאה קצרה וניסיון הבנתי שגיר אוטומט לרכב ישן עולה כמחצית מהסכום שלו אז עדיף ידני גם בכלל החיסכון לדלק.

מבחינת המרחק שאבצע זה מפתח תקווה עד צריפין - כ-25 ק״מ לכיוון ליום. זאת אומרת יחסית הרבה, משמע אני אצטרך גם רכב חסכוני.

כרגע אני לא מחפש שופוני, או רכב חתיך כי אין לי כסף לזה אבל אם יש אופציה - לא אשלול. מחפש כמובן גם רכב כמה שיותר חדש במודל כדי למנוע בעיות וכמובן אמין.

בינתיים ברשימת האופציות שלי פיאט פונטי גרנדה 06-07 נראית אחלה אופציה.

אשמח לעזרתכם!

2016 BMW M235i.

פורסם

בתקציב הזה כדאי ידני לא רק בגלל הדלק אלא בגלל אמינות.

הייתי מחפש יונדאי גטס למשל ברמות איבזור glx/gls/gli, הגרנדה גם אופציה טובה אך נסה לחפש את מנוע ה 1.4 ולא ה1.2 אשר נפוץ יותר,פיאט פנדה גם אופציה טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...