Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס FULL STACK

lesles
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רקע אין יותר מדי.

נתקלתי בקורס FULL STACK DEVELOPER שנמשך כשנה.

האם זה כרטיס כניסה טוב לעולם ההייטק?

התכנון הוא לסיים את הקורס, למצוא משרה התחלתית, ולהתחיל תואר בפתוחה תוך כדי. (כדי לצבור נסיון עד סוף התואר)

אופטימי מדי?

פורסם

לדעתי זה מאוד ריאלי.

ישנה דרישה גבוהה בשוק לקודרים (כותבי קוד) בתחום הזה.

ישנם קורסים מהסוג הזה שמבטיחים לך גם עבודה לאחר מכן, גם אם בתנאי קבלן לתקופה מסויימת. זו אופציה מצויינת שמאפשרת לך לצבור נסיון ופותחת בפניך את השוק.

לדעתי זה כרטיס כניסה מעולה להיטק אם אתה מסוגל לעמוד (כלכלית ופיזית) בתקופת ההכשרה.

יום טוב גם לך

פורסם

בדקתי את הסוגייה בעצמי לפני פחות מחודש.

נכון, יש קורסים שמבטיחים למצוא לך עבודה בסוף הקורס, אבל ראיתם אצל מי?... "נוגשי עבדים" למיניהם, כמו נזק למשל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למה שלא תתחיל פשוט תואר במדעי המחשב?

במהלך שנה ב׳ כבר תוכל למצוא משרת סטודנט ותחסוך לעצמך שנה מהחיים

פורסם

נכון, יש קורסים שמבטיחים למצוא לך עבודה בסוף הקורס, אבל ראיתם אצל מי?... "נוגשי עבדים" למיניהם, כמו נזק למשל.

לרוב ישנה תקופה בהתחלה שאתה עובד קבלן.

במשכורת לא מזהירה. אבל אתה צובר נסיון ויושב בחברות רגילות..

יושבים שלוש מטר ממני שניים כאלה. שניהם היו עובדי קבלן שנתיים, לפני חודש וחצי שניהם נקלטו כעובדים מן המניין בחברה.

אני לא חושב שזה deal breaker.

יום טוב גם לך

פורסם

אם אתה צעיר ללא עבר עשיר

שכח מקיצורי דרך ולך על תואר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תחת HTML5, יש סעיף של "frames" שכבר מזמן לא נתמך בתקן הנ"ל (שלא לדבר על סעיף שנקרא "Setting Up FTP On Windows"). מביך. דלג הלאה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

להיות מפתח פול סטק על סמך קורס ... זה יהיה מעניין :)

ראה מה שהאנס כתב (שבמקרה עובד איתי בחברה - במחלקות שונות , אבל שנינו בהתעסקות היומיומית דיי נוגעים בStackים רחבים מאוד של הכל ממובייל עד שרת , Front end , בפריסה בCloud וכו). אז אותו הדבר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הייתי במכללה הזאת בפגישה לגבי קורס אחר , הרושם היה סביר ,החלטתי ללכת על תואר ואז קורס ולא הפוך ובגלל זה וויתרתי.

אני חושב שזה יכול לקדם אותך רק אם אתה כבר בתוך חברה , אבל לגבי הקורס הזה, יכול להיות שיתן לך הרבה יותר.

Miata ND2

פורסם

הסילאבוס נראה דווקא בסדר, אבל אין סיכוי בעולם להכיר או להבין לעומק את מה שמתואר שם תוך שנה. Fullstack זה משהו שמגיעים/מתגלגלים אליו, לא מתחילים איתו. במידה ופות"ש צעיר וחדור מוטיבציה, אני ממליץ לבחור בדרך הקשה יותר אך הנכונה לטווח ארוך של תואר נורמלי תוך כדי השתפשפות עצמית מעשית בעולם המורכב והמרתק הזה של תכנות.

קצת קשה להגדיר מה זה fullstack, במיוחד לחברות ההשמה שלא יודעות לאכול את התפקיד הזה, אבל בגדול מדובר במתכנת שחזק באותה מידה בצד שרת ובצד לקוח, כשצד הלקוח כולל גם web וגם mobile ובהכרח לפחות 4 שפות שונות...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש אתרים/ערוצי יוטיוב מומליצים להשתפשף בהם קצת?

אי שם ב2013 סיימתי סמסטר אחד במדמ"ח והפסקתי לימודים מאילוצים שונים, כנראה שנחזור לחרוש.

בזמנו היה C++ וכיום הסילבוס השתנה לJAVA

• תוכן חדש...