Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס FULL STACK

lesles
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ללמוד תכנות מיוטיוב זה כמו ללמוד איפור מלוח וגיר - בלי לעשות משהו hands on, אין כ"כ טעם. כמובן ש-YMMV.

עם זאת, יש קורסים קצת יותר משמעותיים (Udemy, Codecadmy וכיו"ב).

עריכה אחרונה על ידי Dittohead

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

ההקבלה לא מדויקת, אבל זה בערך כמו להתחיל לימודי רפואה במגמת לב, שיניים, אף אוזן גרון ופסיכיאטריה.

הרבה יותר הגיוני ללמוד להיות מפתח בתחום ספציפי, ומשם להתפתח לתחומים נוספים.

כרגע זה מרגיש כאילו אתה מנסה להתחיל להתאמן לריצת מרתון על ידי ריצות מרתון יומיות, במקום להתחיל ממרחקים קצרים יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

מניח שזה מאוד תלוי.

יכול להגיד שאצלינו בחברת השמה שמגייסת להיי-טק, לא לוקחים אנשים בוגרי קורסים ללא נסיון...

העדפה היא:

1. בוגרי תואר עם ניסיון

2. הנדסאים או מועמדים ללא תואר אבל בעלי נסיון

3. בוגרי תארים מהאונ' ללא נסיון

4. בוגרים תארים ממכללות נחשבות עם ממוצע גבוה ללא נסיון.

סביר להניח שזה לא מעיד על הכלל...

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

גגל עצמך עד אובדן הכרה, זה מה שאני עושה.

אם כבר עברת טבילת אש של סמסטר אז אתה יודע בדיוק למה לצפות.

השפה הנוכחית בסילאבוס לא כ"כ משנה, העולם זז מהר ומחר יהיה משהו אחר באופנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן - לדבר על שפה לא רלוונטי כי שפה למפתח מנוסה קצת - זה משהו שלומדים על הדרך והוא לא פונקציה.

זו סוג של דרך טובה אגב לזהות מפתח מתחיל או מפתח על הנייר. שפה זה רק כלי, זה כמעט לא הידע - וזה משתנה מהר.

בימינו אני משתמש בשותף בלפחות 3-4 שפות תכנות וקופץ ביניהן בצורה יומיומית.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...