Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UNIDEN R1-הגלאי המוביל בשוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לחברי הפורום היקרים שקנות את ה-UNIDEN R3,

קניתם אותו מתוך הנחה שבעתיד יונידן יוסיפו למכשיר גם את ה-DB של המצלמות בארץ?

כרגע אני גם חושב מה להזמין, מאיפה, ודרך איזה חברת שילוח.

אני כרגע בהתלבטות על הזמנת הR3, יוצא רק $65 יותר מהR1 דרך מסדרופ (תפתח משתמש) לך תדע אולי הם "יפתחו" את הGPS בעתיד ואז יש לך את השילוב המנצח.. כי כולם עכשיו משתמשים בוויז + R1

https://goo.gl/GfcKC2

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לנסות לדבר עם גיא ברדלס, הוא היבואן של הציטה והאיירוד ואחראי על מסד הנתונים שלהם. אולי תמורת תשלום הוא יסכים לשחרר קצבי מסד נתונים בפורמט של היונידן, במידה וכן זה יהיה מדהים, אני גם יעבור ל r3

פורסם
אפשר לנסות לדבר עם גיא ברדלס, הוא היבואן של הציטה והאיירוד ואחראי על מסד הנתונים שלהם. אולי תמורת תשלום הוא יסכים לשחרר קצבי מסד נתונים בפורמט של היונידן, במידה וכן זה יהיה מדהים, אני גם יעבור ל r3

תוכל ליצור איתו קשר? בוא נריץ את הנושא הזה- אני יודע שבחו"ל כבר "פרצו" את האופציה להעלות מסד נתונים לR3. חבל לנו לפספס את ההזדמנות הזאת. הR3 באמת יכול להיות מכשיר AIO.

פורסם

אם החברה הייתה חכמה (יונידן), היא הייתה תומכת בנושא ואפילו נותנת כלים לפשט העלאת המסד הנתונים צד ג'. אולי נשלח ליונידן אימיילים, ומשהו יזוז שם...

Finger's gonna kill me.

פורסם
אם החברה הייתה חכמה (יונידן), היא הייתה תומכת בנושא ואפילו נותנת כלים לפשט העלאת המסד הנתונים צד ג'. אולי נשלח ליונידן אימיילים, ומשהו יזוז שם...

נאמר לי בפורום RDFORUM שכמה אנשים הצליחו "לפרוץ" את השיטה של העלאת המסד נתונים לגלאי. מדובר על קובץ .BIN פשוט. כל מה שנותר לנו זה איכשהו להשיג את המסד נתונים של הארץ.

שחושבים על זה, זה ממש שווה את המאמץ, כי בניגוד לארה"ב שיש להם כל מני אכיפות בתדרים שונים, לנו יש רק את הKA והלייזר, ככה שהמכשיר יהיה מאוד שקט.

פורסם

מה הבעיה לרכוש מכשיר מסוג צ׳יטה או איירואד אונו?

החברות נותנות שירות מעולה ומסד הנתונים מתעדכן כל הזמן.

מי אמר שאתם לא תפספסו מצלמות בהעלאת מסד נתונים ״הום מייד״?

עומר :-)

פורסם
מה הבעיה לרכוש מכשיר מסוג צ׳יטה או איירואד אונו?

החברות נותנות שירות מעולה ומסד הנתונים מתעדכן כל הזמן.

מי אמר שאתם לא תפספסו מצלמות בהעלאת מסד נתונים ״הום מייד״?

מי אמר שיש בעיה? מעדיף לא לגרום לדשבורד שלי להראות כמו קוקפיט. אם אפשר לקמבן שהR3 יעבוד בישראל זה פשוט יהיה מצויין. שום מכשיר לא מושלם כמו שראינו - הציטה גם מפספסת מצלמות.

פורסם

הצי'טה יכולה להתריא לך על מצלמות שנמצאות גם בצד השני שלך... מה שאומר שאם אתה נוסע בנתיב שלך ובנתיב הנגדי שלך יש מצלמת רמזור או מהירות יש סיכוי שהצי'טה תתריאה על כך... ( התגובה נכתבה כאחד שיש לו צי'טה חחחח )

פורסם
הצי'טה יכולה להתריא לך על מצלמות שנמצאות גם בצד השני שלך... מה שאומר שאם אתה נוסע בנתיב שלך ובנתיב הנגדי שלך יש מצלמת רמזור או מהירות יש סיכוי שהצי'טה תתריאה על כך... ( התגובה נכתבה כאחד שיש לו צי'טה חחחח )

היא לא אמורה. אולי בצומת או 2. תעדכן גירסא או שפשוט תעבור להשתמש בוויז.

פורסם

אני בהדמנות אצור קשר עם גיא ברדלס השבוע, אולי ישתלם לו לעשות את זה בתשלום.

אגב יצא לי להיתקל השבוע בשלט של "מהירותך היא x קמש" שלטים אלו עובדים באופן דומה לדבורה אבל בתדר k band .

לצורך הבדיקה וההתרשמות הדלקתי תדר זה בגלאי ועשיתי כמה סיבובים.

טווח הגילוי היה כמעט גדול פי 5 מטווח קריאת המהירות של השלט, קיבלתי גם גילוי אחורי מכובד.

תוצאות בהחלט חיוביות

פורסם
היא לא אמורה. אולי בצומת או 2. תעדכן גירסא או שפשוט תעבור להשתמש בוויז.

גרסא מעודכנת... אני משתמש גם ב550 גם שקניתי את המכשיר הבחור אמר לי שזה ככה.

אבל בסדר אתה מסתכל על הכביש קצת קדימה אתה יודע אם יש מצלמה על הנתיב שלך או לא

פורסם
אני בהדמנות אצור קשר עם גיא ברדלס השבוע, אולי ישתלם לו לעשות את זה בתשלום.

אגב יצא לי להיתקל השבוע בשלט של "מהירותך היא x קמש" שלטים אלו עובדים באופן דומה לדבורה אבל בתדר k band .

לצורך הבדיקה וההתרשמות הדלקתי תדר זה בגלאי ועשיתי כמה סיבובים.

טווח הגילוי היה כמעט גדול פי 5 מטווח קריאת המהירות של השלט, קיבלתי גם גילוי אחורי מכובד.

תוצאות בהחלט חיוביות

גיא ברלס, לא ברדלס [emoji12]

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...