Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UNIDEN R1-הגלאי המוביל בשוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק אני חושב שזה הזוי לשלם 1.6K על מכשיר GPS? (אונו)

לדעתי ניתן להשיג אותו כחדש לחלוטין סביב ה 1200 שח

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
היום נסעתי שוב באותו הכביש והפעם המכשיר נתן התראה על אותה מצלמה, מדגיש שבפעם הקודמת היה חיבור לוויני .

האונו הוא מכשיר טוב בסהכ, מפריעים לי בו 2 דברים:

1)אין כמעט אפשרויות התאמה אישיות כמו שיש בציטה.

2) המכשיר לדעתי מכוער ולא אהבתי לראות אותו על הדשבורד.

לחיוב יאמר שיש לו רמקול חזק משמעותית משל הציטה.

הציטה תתן התראות על רוב המוחלט של המצלמות, אבל בכדי לאבד את האמון במכשיר מספיקה פעם אחת שעברת איתו ליד מצלמה ולא קיבלת התראה.

למרות החסרונות של האונו אני שוקל לחזור להשתמש בו

הצ׳יטה פישלה אצלי מספיק ודי כדי שאאבד את האמון בה:

- הצ׳יטה לא מתריעה על מצלמות מסויימות ולהערכתי מדובר בבאג בתוכנה, כי זה קורה כשמגיעים למצלמה מכביש צידי כמו שדני ציין במפורט.

- הרמקול חלש להפליא, עם המערכת המקורית של הרכב לא שמעתי אותו בווליום סביר בעוד שעם מערכת סטריאו מנגנת אני כן שומע את האיירואד (אמנם לא חזק אבל הוא לא נבלע לחלוטין כמו הצ׳יטה בווליום נמוך יותר!).

- התרעה על מהירות חורגת של הצ׳יטה כושלת. האיירואד צועק לך ״מהירות חורגת״ ללא סוף עד שתרפה מדוושת הגז בעוד שהלוחש למצלמות (הצ׳יטה) עושה לך צפצופים שמספיק שתהיה טרוד בראש ולא תשים לב אליהם בכלל.

- אמנם לצ׳יטה אופציות רבות, אך צר לי לבשר לך שהן מיותרות לחלוטין. אין משהו רלוונטי שלא קיים באיירואד ויש דברים לא רלוונטים שקיימים בצ׳יטה.

- שתרצה למכור את הצ׳יטה ביד 2 אתה תצטרך להתחיל במסע של ביטול מנוי לאינטרנט ולהתפלל שזה יעבוד לך כדי שמישהו ירצה בכלל לקנות ממך את המכשיר, הרי בצ׳יטה לא ניתן להוריד עדכונים שוטפים חינם כמו באיירואד.

- האיירואד ממש לא מכוער ונראה בסדר גמור על הדאשבורד. אם כבר מדברים על מכוער זה היונידן r1 (במיוחד בהשוואה לוולנטיין), אבל who fu**in cares? מה שחשוב זה הביצוע.

אני משאיר את הצ׳יטה למקרה בו אטוס לחוץ לארץ שבזה יש לה יתרון משמעותי וקיצוני על האיירואד.

*הערה: אני לא יבואן, לא משווק ולא חסיד של איירואד. יש לי את 2 המכשירים וזוהי השוואתי. העדפתי את הצ׳יטה בהתחלה עד ששמתי לב להבדלים בין המכשירים.

עומר :-)

פורסם
מזכיר שמי שמעוניין לבחון את הציוד שחו מול ממלז מוזמן ליצור קשר

מאיפהאתה בארץ, או איפה תיערך הבדיקה?

שתרצה למכור את הצ׳יטה ביד 2 אתה תצטרך להתחיל במסע של ביטול מנוי לאינטרנט ולהתפלל שזה יעבוד לך כדי שמישהו ירצה בכלל לקנות ממך

למה לבטל את המנוי? כבר שילמת עליו, ולא תקבל את כספך בחזרה. תן לרוכש להינות ממנו, זה גם יכול לשמש תמריץ למכירה.

פורסם

אני מכרתי צ'יטה C50 בלי בעיה, והשארתי את המנוי בשבילי כי שדרגתי לC150, לא מבין מה הבעיה ומה הקשר בין המכשיר למנוי.

אצלי הצ'יטה מוגדרת למצב חשוך, כלומר התצוגה לא פועלת במצב רגיל, למעט לד כחול קטן שמראה שהמכשיר פועל.

כשאני מגיע למרחק שהגדרתי ממצלמה, התצוגה נדלקת ומראה את המהירות והמרחק, ואם אני חורג מהמהירות המותרת ב-10% (שזה מה שהגדרתי), אני מקבל גם התראה קולית.

זה מבחינתי 'קילר פיצ'ר', ה-C50 הטריפה אותי עם צפצופים צורמים תוך כדי שאני בשיחות טלפון, בלי יכולת לשלוט בזה.

עם הC150, ברגע שאני בתחום המהירות המותרת - יש שקט מוחלט.

בגלל שהתצוגה חשוכה כל הזמן, גם ההדלקות שלה מהווה התראה ויזואלית, למקרה שאני שומע מוזיקה בווליום חזק מדי. זה ממש מול הפנים ואי אפשר לפספס.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אני מכרתי צ'יטה C50 בלי בעיה, והשארתי את המנוי בשבילי כי שדרגתי לC150, לא מבין מה הבעיה ומה הקשר בין המכשיר למנוי.

אצלי הצ'יטה מוגדרת למצב חשוך, כלומר התצוגה לא פועלת במצב רגיל, למעט לד כחול קטן שמראה שהמכשיר פועל.

כשאני מגיע למרחק שהגדרתי ממצלמה, התצוגה נדלקת ומראה את המהירות והמרחק, ואם אני חורג מהמהירות המותרת ב-10% (שזה מה שהגדרתי), אני מקבל גם התראה קולית.

זה מבחינתי 'קילר פיצ'ר', ה-C50 הטריפה אותי עם צפצופים צורמים תוך כדי שאני בשיחות טלפון, בלי יכולת לשלוט בזה.

עם הC150, ברגע שאני בתחום המהירות המותרת - יש שקט מוחלט.

בגלל שהתצוגה חשוכה כל הזמן, גם ההדלקות שלה מהווה התראה ויזואלית, למקרה שאני שומע מוזיקה בווליום חזק מדי. זה ממש מול הפנים ואי אפשר לפספס.

אם בשביל זה אתה מוכן להסתכן באי התרעה על מצלמה - זה כבר שלך.

ומכרת צ׳יטה לבן אדם שיש לו מנוי, או שהוא לא מעדכן וזה לא מעניין אותו. בלי מנוי לא ניתן לעדכן.

פורסם

לא היה לו מנוי, הוא עשה מנוי משלו, לא הבנתי מה הבעיה עם זה. הוא קנה מכשיר, לא מנוי, כמו שאני קניתי מכשיר ומנוי בנפרד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בדקתי שוב ומסתבר שבאמת אפשר להתקין רמקול חיצוני לציטה, מה שפותר את בעיית הסאונד החלש.

לא מסכים לגבי הממשקים, זה של הציטה עדיף לדעתי, אפשרויות כמו מרחקי התראה, מצב חשוך, התראה מעל מהירות x, ועוד כאלו ואחרות כן חשובות. הייתי תקופה עם האונו והוא עשה יותר מידי רעש ברכב, ובגדול כמעט חוץ מהווליום אין מה להתאים בו .

הנראות של המכשיר כן חשובה לי, לא משהו שלפיו אני אבחר את המכשיר אבל לי זה משנה, האיירוד מגושם ונראה לא קשור על הדשבורד, אגב את המראה של היונידן אני דווקא ממש אוהב.

כל תשבחות על הציטה כמובן בטלות אם היא לא עושה את עבודתה הבסיסית כמו שצריך .

לגבי מכירה- ציטה נמכרת הרבה יותר טוב, אני מכרתי את האיירוד שלי והביקוש לא היה גבוה בכלל, ולמה לבטל את המנוי? אני אעביר אותו לקונה

פורסם

בקיצור אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל עדיף וויז. 1600 ש"ח לפאקינג מכשיר GPS. נייס.

HECK, אפשר אפילו ב1500 ש"ח לקנות אייפון 6 חדש מאידיגיטל, לעשות איזה סים זול, ולהוריד וויז. או לקנות יד 2 ולהשאר עם המון עודף. ויש לכם פלאפון חלופי ביד\למקרי חירום\למכירה בעתיד.

פורסם
לא היה לו מנוי, הוא עשה מנוי משלו, לא הבנתי מה הבעיה עם זה. הוא קנה מכשיר, לא מנוי, כמו שאני קניתי מכשיר ומנוי בנפרד.

בשביל לעשות מנוי דרוש מספר סריאלי של מכשיר, הוא לא יוכל להשתמש במספר סריאלי שלך עקב כך שאתה כבר השתמשת בו.

אם אתה מחליט להעביר לו את המשתמש שלך (אימייל וסיסמא) אז סבבה.

פורסם
בדקתי שוב ומסתבר שבאמת אפשר להתקין רמקול חיצוני לציטה, מה שפותר את בעיית הסאונד החלש.

לא מסכים לגבי הממשקים, זה של הציטה עדיף לדעתי, אפשרויות כמו מרחקי התראה, מצב חשוך, התראה מעל מהירות x, ועוד כאלו ואחרות כן חשובות. הייתי תקופה עם האונו והוא עשה יותר מידי רעש ברכב, ובגדול כמעט חוץ מהווליום אין מה להתאים בו .

הנראות של המכשיר כן חשובה לי, לא משהו שלפיו אני אבחר את המכשיר אבל לי זה משנה, האיירוד מגושם ונראה לא קשור על הדשבורד, אגב את המראה של היונידן אני דווקא ממש אוהב.

כל תשבחות על הציטה כמובן בטלות אם היא לא עושה את עבודתה הבסיסית כמו שצריך .

לגבי מכירה- ציטה נמכרת הרבה יותר טוב, אני מכרתי את האיירוד שלי והביקוש לא היה גבוה בכלל, ולמה לבטל את המנוי? אני אעביר אותו לקונה

הלוואי וצ'יטה תתקן את התקלה שמופיעה.

עד אז האונו יהיה המכשיר הכי טוב לגילוי מצלמות.

מה שחשוב בגלאי מצלמות זה גילוי המצלמות

פורסם
בשביל לעשות מנוי דרוש מספר סריאלי של מכשיר, הוא לא יוכל להשתמש במספר סריאלי שלך עקב כך שאתה כבר השתמשת בו.

אם אתה מחליט להעביר לו את המשתמש שלך (אימייל וסיסמא) אז סבבה.

זה סתם חרטא, אפשר להנפיץ מספר, וזה היה נכון רק לc50 לדעתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...