Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UNIDEN R1-הגלאי המוביל בשוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה - מדידת מהירות שהיא לא סטטית, מחוייבת רק במצלמת גאטסו או דבורה שהשוטר מפעיל שהוא מאחוריי? אין משהו אחר? אשמח לכמה טיפים (חוץ מאל תנהג בלילה בכביש ריק) :-P

פורסם

כן פלוס דבורה גם בנתיב הנגדי - הוא מודד אותך ומפרסס אחריך (ישים רק בכביש בלי גדר הפרדה).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אז בסופו של דבר זה יהיה מילה שלי מול המילה של השוטר? למשל אם הוא "תפס" אותי שהוא בנתיב הנגדי אבל הוא התבלבל ברכבים, מה קורה אז?

פורסם

הוא אמור למדוד אותך רק כשאתה לבד בכיוון הנסיעה שלך, ולשמור על קשר עין עד שהוא עוצר אותך. וכן, יש פה עניין של מילה שלו מול שלך, מילה של שוטר שווה יותר בבית משפט.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
בעוד שבוע וחצי בערך אני אמור לקבל אקדח ממל"ז כמו זה שבשירות משטרת ישראל. חברי פורום שמעוניינים לבדוק את הציוד שלהם מוזמנים ליצור קשר :)

מאיפה אתה בארץ?

פורסם
מבחן יתבצע בקרוב, עדיין לא עדכנתי בסופש אני אנסה ונראה מה התוצאות.

אגב הזמנתי את הציטה C550 בעלות של 750 שח. רושם ראשוני טוב מאד, בהמשך אעדכן יותר.

התכוונת 750 ש"ח בלי משלוח? יוצא לי 880 ש"ח עם משלוח ובלי מיסים אם יהיו בארץ. כמה יצא לך סופי ? (חבר מעוניין לקנות).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כן, באותו אתר. פשוט בטעות בחרתי במשלוח REST OF THE WORLD במקום EUROPE (שזה 30 פאונד לעומת 15).

לא ידעתי שישראל זה באירופה :)

איך הם שולחים?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אלי החבילה הגיעה דרך דואר ישראל 5 ימים אחרי ההזמנה. השירות שלהם ממש טוב, עונים מהר במייל על כל שאלה

פורסם

ביקשתי והם סרבו, בגלל לטענתם הערך המוצהר על החבילה זהו סכום הפיצויים שחברת השילוח משלמת במדרה של אובדן\ נזק לחבילה.

הציטה מגיעה ארוזה לא בצורה חשודה, אריזה קטנה וסתמית, ובשילוב זה שהחבילה מגיעה מבריטניה היא לא אמורה למשוך צומת לב במכס

• תוכן חדש...