Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות רכב חדש ולא יודעת איפה להתחיל בכלל.

יש לי דעה טובה על חברת קיה אבל אני לא מכירה בכלל את שוק המכוניות ועד היום נסעתי בקיה שנת 96 (קילומטרז' נמוך, שנוסע עד היום בלי בעיות).

מה חשוב לי:

1. שיהיה יפה ויעשה שואו קטן (אני אומרת את זה דבר ראשון לא בגלל שיטחיות אלא בגלל שיש לי מקצוע ייצוגי ומסתכלים על איזה מכונית אתה נוסע...העולם שיטחי...)

2. הכי בטיחותי שיש (מישהו אמר לי שהוא מחפש רכב יציב, נראה לי שכל רכב צריך להיות יציב, לא?)

3. שישרת אותי בשנים הקרובות (שיוכלו לפחות שני ילדים להכנס מאחורה, שעגלה תוכל להכנס בבגז בלי בעיה

4. חשבתי על היברידי - האם מסוכן מבחינת קרינה? במיוחד אם ילדים יושבים במושב האחורי?

5. וכמובן על הדברים שקשורים בכסף - מחיר טוב (אין לי עניין לנסוע ברכב שעולה 200 אלף אלא אם באמת הוא מספק לי סחורה שאף רכב אחר לא יספק לי), שלא יאבד מחיר (אמרו לי שטויוטה למשל שומרת יותר על הערך לעומת קיה, האם זה נכון? ממה בכלל נובעת העובדה שרכבים מסוימים מאבדים יותר ערך באחוזים מרכבים אחרים?), טיפולים לא יקרים (למשל יש לי סטיגמה בראש שמרצדס עולה להחזיק הרבה, השאלה כמה בכלל האוטו הזה רואה מוסך? ומה בדיוק עולה הרבה - הטיפול השנתי? טיפול במקרה של תאונה? וכמה זה הרבה?)

אז חשבתי על קיה נירו (כי אני רגילה לקיה) ואז אמרו לי שיונדאי איוניק מצויינת, ואז מישהו אמר לי שהטיוטה ההיברידית מאוד יפה, ואז חברה קנתה מרצדס קלס A שעושה שואו אבל מסתבר שעולה 180 אלף (לא יקר בשביל השואו, השאלה כמה אחזקה וכמה דלק מבזבז, אבל בפירוש היא קנתה בשביל השואו), ואז התחלתי לחשוב שאולי בכלל עדיף רכב יד2 שנת 2014-2015 שיעמוד מספיק בתנאים בלי שאני אאבד כסף ויכאב לי הלב.

אשמח לתגובותיכם

מבולבלת :)

פורסם

קיה נירו - נראה שיענה לדרישות מצוייין.

בגלל שקונים המון מכוניות חדשות, המשומשות לא ממש שומרות על ערכן.

משומשת קלות, תוכלי לרכוש קיה ספורטאז' במיוחד אם את לא נוסעת הרבה וצריכת הדלק לא קריטית עבורך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסתכלתי בתמונות בגוגל.

אני מעדיפה רכב לא ארוך (גרה במרכז, בעיות חניה)

אולי סונטה לימיטד היברידית, או קאמרי היברידית בת שנה-שנתיים? נראה לי שעונות על הדרישות.
פורסם

כן, שקלתי גם את זה.

האם אתה יודע איזה שנתון כדאי? (כדי שלא אפסיד הרבה כסף על ירידת ערך של רכב חדש)

כמה עולה אחזקה של רכב כזה?

קיה נירו - נראה שיענה לדרישות מצוייין.

בגלל שקונים המון מכוניות חדשות, המשומשות לא ממש שומרות על ערכן.

משומשת קלות, תוכלי לרכוש קיה ספורטאז' במיוחד אם את לא נוסעת הרבה וצריכת הדלק לא קריטית עבורך.

פורסם

עלויות אחזקה מורכבות מהרבה פרמטרים. ספורטאז' משומש הייתי רוכש שנת 2015 זה כבר משקף ירידת ערך של 30% יחסית לחדש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ניראה שטויוטה chr בדגם ההיברידי המפואר (150k שקל)

עונה בול על כל מה שכתבת ודרשת.

אם צריכת הדלק לא ממש מעניינת אותך (כמה את נוסעת בשנה?), אז אולי ספורטאז' אורבן עם מנוע 2000 (154000 שקל), רכב בטיחותי ומרווח שמגיע עם כל מערכות הבטיחות, גג נפתח פנוראמי (בשביל ה"לוק") ועוד המון תוספות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

את אכן נשמעת מבולבלת, את בעצמך לא ממש יודעת מה הכיוון שלך חוץ מהנירו שציינת. אם את באמת התרגלת ובא לך להישאר עם משפחת קיה אני חושב שהנירו יכול להיות מצוין לך (גם מבחינת בטיחות הוא מעולה ביחס לקטגוריה) אם את מחליטה ללכת על הייבריד אבל אם בא לך רכב עם לוק קצת אחר שווה לך לבדוק את הסול של קיה. בהצלחה, תעדכני אותנו מה עלה בחכתך

פורסם

קיה נירו זה לא רכב עם "שואו".

גם יונדאי איוניק לא.

אודי Q2 או מרצדס A כן.

אני מציע לך ללכת לעשות סיבוב במספר סוכנויות רכב. לנסות לצמצם את הרשימה לכמה רכבים שנראים לך מתאימים ולחזור לפה להתייעץ לגביהם.

רוב הרכבים היום מאוד בטוחים.

• תוכן חדש...