Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2.0 או סיאט לאון 1.4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שתי המכוניות האלה,שתיהן חזקות מהירות מאובזרות ובערך אותו מחיר.

הפחד שלי מהלאון הוא בגלל הגיר dsg האם הגיר החדש יותר טוב או שעדיין יש בעיות?

אני רואה מה קורה בפורום...גם אם זה טיפה מוגזם.

מי שיכול לעזור לי ולהכריע מבחינת הנאה/איבזור/בטיחות/כוח/אמינות/ירידת ערך/נוחות נסיעה.

או מי שיש לו רכב כזה בבקשה תעזרו לי בבחירה זה רכב ראשון שלי ואני רוצה ליהנות ושיהיה לי שקט נפשי.

פורסם

מאזדה 3 נחשבת גם היא לשם דבר בקטגוריה ומציעה חווית נסיעה מצוינת עם איכות חומרים טובה מאוד.

כעת שהיא משווקת עם המנוע 2000 היא גם מושכת מצוין.

לגבי הלאון, כן עדין יש בעיות, לא כמו פעם אבל יש.

אם אחד מהדברים הקריטיים עבורך זה שקט נפשי אז זאת לא הכתובת.

אם אתה הולך להחזיק את הרכב רק בתקופת האחריות הלאון נשארת כאופציה ראויה.

פורסם

רשמת הנאה בראש סדר העדיפויות שלך, אם כך המזדה מהנה יותר לנהיגה מהלאון, למרות שללאון ביצועים חזקים יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לדעתי אי אפשר להשוואת חווית נהיגה בין מנוע טורבו לאטמוספרי. למנוע טורבו יש כח זמין כבר בסל"ד נמוך מאוד שנותן לך "בעיטה" אם תלחץ קצת חזק על הגז, לעומת המנוע של המזדה 3 ורק אם תלחץ בכל הכוח על הדוושה תתחיל להרגיש משהו. ביום יום לדעתי אתה תהנה הרבה יותר מהלאון, אבל כמו שאתה יודע בעיית הגיר לא ניפתרה לגמרי, שיקולים שלך.

פורסם

חפש שרשורים קודמים שנפתחו בהשוואה בין השתיים.

אם מה שהכי חשוב לך זה כוח וזמינות מסל"ד נמוך (או בקיצור: להיות ראשון ביציאה מהרמזור והגעה לרמזור הבא) לך על הלאון.

אחרת - לך על ה-3 שאמנם בעלת מנוע 2 ליטר, אבל עדיין - אטמוספרית. אגב, לטעמי היא מעוצבת ומרגישה יותר איכותית מבפנים (על העיצוב החיצוני אפשר להתווכח, וגם זה עניין של טעם. אני חושב שגם בזה ה-3 מנצחת).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה לכולם על העזרה,אבל אני עדיין מבולבל חחח...

בעצם נשארתי באותו מקום,הלאון זריזה יותר בתאוצות והמאזדה נוחה לנסיעה

פורסם

אל תחשוב לרגע שהביצועים של המאזדה מאכזבים כי הם ממש לא.

בפועל ענו לך על הכל.

שאלת אם עברו המחלות של הגיר הרובוטי וענו לך שלא.

רמת גימור שתיהן מצוינות, המאזדה לא מרגישה יפנית בתחום זה.

שתיהן מאובזרות, כנראה שהמאזדה יותר לפי השרשור.

שאלת לגבי זריזות והנאה וענו לך ששתיהן זריזות אך ללאון יש יתרון בזמינות הכוח.

גם הוסיפו ואמרו שהמאזדה מאוד מהנה דינמית.

אף אחד לא יגיד לך מה לקנות,

שאלת שאלות וענו לך, עכשיו תורך להחליט

פורסם

בקשר לגיר,איך אנשים החליטו שעדיין יש תקלות? אלה מכוניות חדשות לגמרי...התקלות שאני שמעתי עליהן היו בין 2011-2014

פורסם (נערך)

עדיין יש תקלות בגיר DSG כמו שתמיד היו, אם אתה חושש מהגיר אז עשה לעצמך טובה, אל תיהיה שפן ניסיון. זאת לא התלבטות בין פרארי למאזדה.

הלאון טובה רק בהאצות 0-100 בהבדל קטן, בכל השאר נופלת מהמאזדה ואדגיש דברים חשובים: הנאה מנהיגה (טובה יותר בפיתולים פניות וכ'ו), אבזור +דגש לאבזור בטיחות, איכות תא נוסעים, אמינות, עליות אחזקה, ומוניטין.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

אני עם גולף 2015 ופעמיים הוחלפו מצמדים כך שעדיין יש בעיות למרות שגם יש כאלו שנוסעים ללא בעיות. המנוע בליאון יתן דחיפה חזקה יותר בסלד נמוך, אבל גם המאזדה מאוד זריזה ומהנה לנהיגה. לדעתי המאזדה תתן לך ראש שקט יותר מאשר עם הליאון

פורסם
בקשר לגיר,איך אנשים החליטו שעדיין יש תקלות? אלה מכוניות חדשות לגמרי...התקלות שאני שמעתי עליהן היו בין 2011-2014

מאז שהגיר הזה יצא, כל שנה אומרים "נפתרו הבעיות". ונחש מה? אומרים את הדבר הזה שנים. גם אחרי 2013 שהייתה השנה האחרונה למיטב ידעתי, שקיבלה הרחבת אחריות אחרי תביעה יצוגית.

איך אני רואה את זה?

אם הכוח והלוק של הלאון עושים לך על זה, ואתה מוכן לעצום עיניים ולהאמין לכל סיפור פיות וחדי קרן על "בעיות גיר שנפתרו", זה האוטו שלך.

בכל מצב אחר, למעט צריכת דלק, המאזדה עדיפה כפי שכבר אמרו.

פורסם

בדגש על הנאה מהנהיגה ? קשה למצוא משהו ראוי שייתן פייט לחדות של סיאט ולתקשור של מזדה... אולי ההונדה החדשה 1.5 טורבו, אבל גיר רציף זוועה ... וןאלה אתגר.

אכפת לך לרדת שנתונים ? למה לא איזה וולוו

או 5 s60 t6. יד שנייה ?

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אני לא רוצה לרדת יותר מדי אחורה כי בתקציב כזה אני מקבל אוטו חדש מהחנות,מה גם שהוולו s60 היא ממש ארוכה

• תוכן חדש...