Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב: Mahindra Jeeto Mini Van

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בניצב כנראה שמים את החותנת - כי לשים שם חגורת בטיחות היה כנראה יקר מדי :-P

אולי מקום לכרטיסן, אם זה מונית שרות.

פורסם
אם מתקינים מובילאיי כמה היא מקבלת במדד של משרד התבורה?

חד ומושחז!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יצירת אמנות.

מדהים לראות מה בנאדם יכול לבנות בחצר. ממש מרשים.

גם נראה שיש זויות גישה ונטישה מעניינות לשטח.

אבל מעבר לבדיחות המתנשאות שלנו, הלוואי שהיו בארץ עוד כמה חברות עם יכולות כמו מהינדרה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אם מתקינים מובילאיי כמה היא מקבלת במדד של משרד התחבורה?

6. ברצינות.

Sent from my Mi Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

זה עם מכנה משותף למולטיפלה - כל כך מכוער שזה כבר יפה, עוד הייתי קונה אחת.

האמת - אני רוצה לאדה ניבה חדשה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

...אבל מעבר לבדיחות המתנשאות שלנו...

אם זה אמור להחליף את הריקשה טוק טוק אז יש פה התדמות אדירה, בלי שום התנשאות.

פורסם

נראה שאפילו מערכת איוורור אין.

ובכלל, מחיר של 5300 דולר לרמה הטכנולוגית הזו נראה לי מאוד יקר. במדינות עם מיסוי נמוך באיזור 7000-7500 דולר כבר מוכרים מכוניות לאו קוסט נורמאליות, עם מנוע 3-4 צילינדרים 60-70 כ"ס, מערכת איוורור, חלונות וכל מה שצריך ברמת הבסיס.

פורסם

הרכרב יקבל מינוס 5 כוכבי בטיחות עם המלצה חמה לרכישה מEURONCAP למי שרוצה להתאבד או כמתנה למישהו שרוצים להרוג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אולי מקום לכרטיסן, אם זה מונית שרות.

יותר בכיוון של עמדת החתלה בשירותים ציבוריים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם מתקינים מובילאיי כמה היא מקבלת במדד של משרד התחבורה?

היתה מקבלת 0.

כי עוד תנאי לקבל נקודות זה רכב עם 6 כריות אויר ומעלה.

הרכב לא בטיחותי, אבל הוא נועד להחליף את הריקשות ואת הקטנועים (שבהודו מסיעים גם משפחה שלמה) - ואלה עוד יותר לא בטוחים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם זה אמור להחליף את הריקשה טוק טוק אז יש פה התדמות אדירה, בלי שום התנשאות.

נכון. הכל שאלה של מה החלופה.

אני זוכר מספר אמצעי תחבורה באסיה (בים וביבשה) בהם אמצעי התאורה היחיד היה הרמת יד ושימוש באגודל ליצירת ניצוץ במצית.

• תוכן חדש...